IT-johtamispalvelut | Tietohallinto, tietoturva & hybridityö | Tahto Group

IT JA LIIKETOIMINTA

Menestytään
  • bisneksessä ja IT:ssä.

  • TIETOHALLINTO
  • TIETOTURVA
  • HYBRIDITYÖ

Digitalisaatio luo voittajia ja häviäjiä - voitetaanko yhdessä?

Digitalisaatio on mahdollisuus.

Digitalisaatio tarkoittaa erilaisten IT-ratkaisujen hyödyntämistä toiminnassa. Se mahdollistaa toiminnan kehittämisen ja uusien liiketoimintamallien luomisen. Mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii johtamista ja osaamista.

Teemme mahdollisuuksista onnistumisia.

Ymmärrä kokonaisuus ja aseta tavoitteet

Autamme tunnistamaan liiketoiminnan ja digitalisaation välisen yhteyden. Löydämme mahdollisuuksia ja osaamme kertoa niistä ymmärrettävästi.

Aloitetaan IT-johtaminen.

Saavutetaan tavoitteenne yhdessä

Luomme johtamismallimme ja työkalujemme avulla selkeän kokonaiskuvan, tiekartan ja toimenpiteet kohti tavoitteitanne. Olemme osa teidän tiimiä ja pidämme huolen, että asiat etenevät. Meillä on osaajat, joita tarvitset.

Johdetaan vielä huomennakin.

Onnistuneesta aloituksesta jatkuviin palveluihin.

head-idea

Tietohallinto

Haluamme ymmärtää teidän IT:n nykytilan. Käymme syviä (toivottavasti hyviä) keskusteluja liiketoimintanne tavoitteista. Teemme analyysin ja tiekartan toimenpiteistä, joiden avulla pääsemme tavoitteisiinne ja jatkamme johtamista kanssanne jatkuvana palveluna.

Johdetaan liiketoimintalähtöistä IT:tä yhdessä.

check-shield

Tietoturva

Tietoturvan tehtävänä on varmistaa toiminnan jatkuvuus, siitä vastaa toimitusjohtaja ja vastuuta ei voi ulkoistaa. Tietoturva vaatii jatkuvaa johtamista ja IT:n kehittämistä. Autamme määrittämään hyvän tietoturvan tason ja toimenpiteet jatkuvuuden varmistamiseen.

Johdetaan tietoturvaa yhdessä ja turvataan toimintanne jatkuvuus.

laptop-launch

Hybridityö

Hybridityön johtamisella luodaan yhteiset pelisäännöt teknologian hyödyntämiseen ja varmistetaan, että ihmiset osaavat toimia sovitun tavan mukaisesti. Meillä on valmiit johtamismallit ja työkalut, joiden avulla innostamme ihmiset mukaan hybridityöhön ja mahdollistamme heidän hyvinvoinnin.

Onnistutaan hybridityön johtamisessa yhdessä.

Asiakastarinoita ja asiantuntijoiden blogeja.

BLOGI

Luo hybridityökulttuurista kilpailuetu muutosjohtamisen avulla

Onnistuneen hybridityömallin rakentaminen vaatii lähes aina organisaation kulttuurin ja ajattelutavan päivittämistä. Olemme luoneet todistetusti toimivan muutosjohtamisen mallin - lue lisää tästä artikkelista.

ASIAKASTARINA

Asiakastarina: Suomen Ekonomit

Suomen Ekonomit valitsivat jatkuvan kehityksen kumppanikseen Tahdon. Suomen Ekonomien ja Tahdon yhteinen liitto pohjautuu toiminnan jatkuvaan ja järjestelmälliseen kehittämiseen.

BLOGI

Digitalisaation johtaminen: Sovellukset ja pilvipalvelut

Pilvipalvelut ja pilvisiirtymä kiihdyttävät PK-yritysten ja järjestöjen digitalisaatiota ja muuttavat IT-kumppanin roolia. Miten tämä muutos vaikuttaa organisaatioilla käytössä oleviin sovelluksiin ja miten digitalisaation johtaminen auttaa kääntämään muutos mahdollisuuksiksi?

BLOGI

Hallinnollinen tietoturva luo näkymän, mitä tietoturvallesi kuuluu

Hallinnollinen tietoturva luo näkymän mitä tietoturvalle kuuluu. Mitä puuttuu, mikä on hyvin ja mitä pitäisi tehdä seuraavaksi.

ASIAKASTARINA

Asiakastarina: AQVA Finland Oy

Tahto auttoi tuomaan hajallaan olleet tiedot ja tiedostot yhteen, helposti hallittavaan paikkaan sekä yhdenmukaistamaan organisaation sisäisen viestinnän. Näin syntyi kokonaisuus, jossa yrityksen henkilöstöllä ja johdolla on entistä paremmat edellytykset menestyä työssään.

Tätä on IT-kumppanin uusi rooli.

Aloitetaan IT-johtaminen tunnistamalla teidän nykytila ja mahdollisuudet, luodaan tiekartta kohti tavoitteita ja johdetaan muutosta yhdessä.

Kerro meille tilanteesi, niin selvitetään yhdessä miten voimme auttaa teitä. Soita tai laita viestiä, niin jutellaan.

Jos haluat vielä jatkaa meihin tutustumista, niin alla muutama hyödyllinen linkki.

Tahto yrityksenä Asiakkaidemme onnistumisia

Kaipaatko apua tietohallinnon, tietoturvan tai hybridityön johtamiseen?

Kerro lyhyesti teidän tarpeista ja tilanteesta, niin saamme sen alustavasti kerrottua, miten voisimme teitä auttaa! t. Pekka, Kari & Sanni

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.