Tahto - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Uudistamme IT-palveluyrityksen roolin

Me uskomme, että maailma on muuttunut ja IT:tä tulee tehdä ihmisille, ei IT:lle. Uudistamme perinteisen IT-palveluyrityksen roolin. Tahtomme on asiakkaidemme menestys ja elinvoimaisuus digitalisaation ja työn tekemisen muutoksessa.

Mistä Tahdon tarina sai alkunsa?

Tahdon tarina alkoi yhden miehen halusta auttaa omia asiakkaitaan ottamaan oikeita askeleita usein monimutkaisessa IT-maailmassa. Toimitusjohtaja Lasse Miettinen toimi konsulttina PK-yritys- ja järjestökentässä ja auttoi asiakkaitaan IT-palveluiden hankintaprojekteissa. Vuosien kuluessa Lasse huomasi, että IT-palveluntarjoajissa on varsin vähän moderneja, sopivan kokoisia toimijoita, joille asiakasorganisaation ja sen työntekijöiden hyvinvointi olisi oikeasti tärkeää. Tahto sai alkunsa tästä havainnosta.

Tarinamme

Tahto lukuina

Tahto on hyvinvoiva kasvuyritys, jonka henkilöstö tekee kaikkensa auttaakseen asiakkaitaan. Meillä on vahva PK- ja järjestökentän tuntemus ja kymmeniä asiakkaita kummaltakin pelikentältä.

Henkilöstömäärä: 17

Liikevaihto: 1,9 M€

Jatkuvia asiakkuuksia: 78

Asiakaspalvelumme edellisen kuukauden NPS: 57

Toimipaikat: 2

Perustettu: 2013

100% tahtolaisten omistama perheyritys

Olemme vahvasti arvopohjainen perheyritys, joka on 100% tahtolaisten omistuksessa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Arvot, visio ja missio ohjaavat tekemistämme

Olemme vahvasti arvoihimme uskova organisaatio ja tämä näkyy kaikessa tekemisessämme. Tahtomme on asiakkaidemme menestys ja elinvoimaisuus digitalisaation ja työn tekemisen muutoksessa. Uudistamme IT-palveluyrityksen roolin, tahtomme on luoda kasvualusta asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

Yhdessä kasvamme ja muutumme

Muutamme perinteisiä toimintamalleja ja aloitamme muutoksen omasta kotipesästämme. Ajattelemme asioita uudella tavalla ja uskomme, että luovuutemme ruokkii luovuutta myös ympärillämme.

 

Meillä on vahva visio tulevaisuuden Tahdosta ja teemme päivittäin töitä luodaksemme visiomme mukaisen yrityksen.

 

Näemme eteen tulevat haasteet mahdollisuuksina. Tunnistamme omat ja asiakkaidemme vahvuudet ja potentiaalin ja tiedämme, mihin me pystymme yhdessä. Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä työstä mitä me teemme ja uskomme kaikesta sydämestämme, että autamme tekemään maailmasta ja yhteiskunnastamme paremman paikan.

 

Uskomme, että oppiminen jatkuu läpi elämän. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kehittää itseään ja osaamistaan ja opimme jatkuvasti lisää, jotta voimme auttaa asiakkaitamme entistä paremmin. Haluamme kehittää niin omaa kuin toistemmekin ammattitaitoa ja ymmärrämme, että yhdessä olemme vahvempia.

Kaikilla teoilla on merkitystä

Jokainen tekomme on kokonaisuuden kannalta merkittävä. Tekomme auttavat asiakkaitamme ja meitä kukoistamaan arjen ja digitalisaation keskellä, lopulta vaikuttaen koko yhteiskuntaan.

 

Tekomme luovat kokemuksia ja mahdollisuuksia tahtolaisille ja asiakkaillemme. Autamme yksilöitä nousemaan parhaimmalle mahdolliselle tasolleen ja näin nostamaan myös työn tuottavuutta.

 

Seisomme päätöstemme ja tekojemme takana itsevarmasti. Kannamme vastuumme. Teemme työmme avoimesti itseämme ja asiakkaitamme kunnioittaen. Autamme, ylläpidämme, kehitämme, tuemme sekä luomme uutta ja pysyvää. Tekemisemme pohjautuu empatiaan, asiakasymmärrykseen ja vahvaan arvopohjaan.

Autamme ymmärtämään

Olemme luotettava toimija, jonka tekeminen ja päätökset pohjautuvat tietoon. Olemme näkemyksellinen kumppani, joka pyrkii tuottamaan arvokasta tietoa kaikille niille, joiden polut kohtaavat meidän kanssamme.

 

Käytössämme on valtava määrä tietoa ja taitoa, jota tuomme aktiivisesti asiakkaidemme avuksi. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita ja autamme heitä ymmärtämään, mistä haasteet johtuivat ja miten ne ratkaistiin. Viestimme ymmärrettävästi ja avoimesti tavalla, jolla kohdeyleisömme meitä ymmärtää.

 

Lisäämme IT:n ja digitalisaation ymmärrystä yhteiskunnassamme.

Etsimme aina osaavia ja hyviä tyyppejä

Olemme organisaatio, jonka kehitys ei lopu koskaan. Sen vuoksi etsimme jatkuvasti uusia potentiaalisia tahtolaisia, joiden asiantuntemus on huipputasoa ja sydän on paikallaan. Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, tutustu meihin työnantajana ja tee kätevä kulttuuritestimme!

Meille töihin? Tahtolaiset

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja, partner

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää tarinastamme?

Jos haluat kuulla lisää Tahdosta, meidän ihmisistämme tai siitä, miten voimme auttaa sinua, voit olla yhteydessä Pekkaan.

Ota yhteyttä