Tahto - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Tahto - uudistamassa IT-kumppanin roolia

Me uskomme, että maailma on muuttunut ja IT:tä tulee tehdä ihmisille, ei IT:lle. Uudistamme perinteisen IT-kumppanin roolin. Me haluamme, että asiakkaamme resurssit keskitetään aidosti heidän liiketoimintansa kehittämiseen eikä räätälöityihin sovellusratkaisuihin tai vanhentuvaan infraan.

Mistä Tahdon tarina sai alkunsa?

Tahdon tarina alkoi yhden miehen halusta auttaa omia asiakkaitaan ottamaan oikeita askeleita usein monimutkaisessa IT-maailmassa. Toimitusjohtaja Lasse Miettinen toimi konsulttina PK-yritys- ja järjestökentässä ja auttoi asiakkaitaan IT-palveluiden hankintaprojekteissa. Vuosien kuluessa Lasse huomasi, että IT-palveluntarjoajissa on varsin vähän moderneja, sopivan kokoisia toimijoita, joille asiakasorganisaation ja sen työntekijöiden hyvinvointi olisi oikeasti tärkeää. Tahto sai alkunsa tästä havainnosta.

Tarinamme

Tahto lukuina

Tahto on hyvinvoiva kasvuyritys, jonka henkilöstö tekee kaikkensa auttaakseen asiakkaitaan. Meillä on vahva PK- ja järjestökentän tuntemus ja kymmeniä asiakkaita kummaltakin pelikentältä.

Henkilöstömäärä: 15

Liikevaihto: 1,9 M€

Jatkuvia asiakkuuksia: 78

Asiakaspalvelumme edellisen kuukauden NPS: 85

Toimipaikat: 2

Perustettu: 2013

100% tahtolaisten omistama perheyritys

Olemme vahvasti arvopohjainen perheyritys, joka on 100% tahtolaisten omistuksessa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Arvot, visio ja missio ohjaavat tekemistämme

Olemme vahvasti arvoihimme uskova organisaatio ja tämä näkyy kaikessa tekemisessämme. Visiomme on, että määrittelemme uudestaan, mikä on IT-kumppanin rooli. Missionamme on, että autamme järjestöjä ja PK-yrityksiä onnistumaan.

Aito auttamisen halu

Haluamme aidosti asiakkaamme parasta, jolloin joka ikinen yhteydenotto on meille maailman tärkein.

Proaktiivisuus

Olemme aktiivinen kumppani, joka näkyy asiakkaan arjessa. Reagoimme haastaviin tilanteisiin ennen kuin ne ehtivät eskaloitua suuremmiksi.

Tuloksellisuus

Haluamme olla aikaansaavia sekä taloudellisesti tuloksellisia kaikessa toiminnassamme.

Vastuullisuus

Teemme työmme huolellisesti ja vastuumme kantaen.

Ammattitaito

Kehitämme jatkuvasti omaa ammattitaitoamme ja menemme eteenpäin niin organisaationa kuin ihmisinäkin.

Etsimme aina osaavia ja hyviä tyyppejä

Olemme organisaatio, jonka kehitys ei lopu koskaan. Sen vuoksi etsimme jatkuvasti uusia potentiaalisia tahtolaisia, joiden asiantuntemus on huipputasoa ja sydän on paikallaan. Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, tutustu meihin työnantajana ja tee kätevä kulttuuritestimme!

Tahtolaiset

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää tarinastamme?

Jos haluat kuulla lisää Tahdosta, meidän ihmisistämme tai siitä, miten voimme auttaa sinua, voit olla yhteydessä Pekkaan.

Ota yhteyttä