Sanni-Kaisa Miettinen - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Sanni-Kaisa Miettinen

Kun tietotyön asiantuntijalle ja Tahdon partnerille Sanni-Kaisalle iskee kausittainen neuloosi, kunnianhimon taso on vähintään yhtä korkealla kuin äänentaso kuoroharjoituksissa.

Itseä kuvaava lause: Rakennusmiesisäni sanoin: ”Kaikkea tehdään, mutta ei karvooteta.”

Vastuualueet: Työpäiväni koostuu Tahdon sisäisistä asioista talouden ja HR:n parissa. Asiakkaiden kanssa kehitän tietotyön prosesseja ja koulutan loppukäyttäjille Microsoft 365 -sovellusten saloja. Hallituksen ja ohjausryhmän jäsenenä osallistun aktiivisesti myös Tahdon strategiseen kehittämiseen.

Vahvuudet: En ole millään osa-alueella huippuhyvä, mutta olen monessa asiassa aika hyvä.

Intohimot työn ulkopuolella: Olen oman elämäni iskelmätähti, se vähän liian kovaääninen kuorolaulaja, ajanpuutteesta kärsivä turhan kunnianhimoinen kausineuloja ja wannabe-retkeilijä.

040 722 7332

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

17.5.2022 Johtaminen

Ovatko organisaatiot tuomittu epäonnistumaan hybridityön aikakaudella?

Osa ihmisistä on alkanut pohtimaan sitä, mikä tekee työpaikasta hyvän; mitkä ovat ne syyt, jonka vuoksi annan työpanokseni juuri tälle organisaatiolle? Organisaatioilla onkin nyt näytön paikka - miten muotoilla työpaikasta sellainen, joka vastaa muuttuneisiin prioriteetteihin ja työntekijöiden kasvaneeseen omanarvontunteeseen?

Lue kirjoitus

18.12.2020 Ajankohtaista

Tahto lahjoittaa 1000 euroa Ensi- ja turvakotien liitolle

Saamme kunnian olla monen järjestön IT-kumppani ja ihaillen seuraamme heidän työtään tasa-arvoisemman ja kaikille hyvän yhteiskunnan rakentamisessa. Olemme jo usean vuoden jättäneet joulukortit ja viinipullot ostamatta ja lahjoittaneet 1000 € jollekin järjestöasiakkaallemme. Etenkin tänä kummallisena koronavuonna, moni järjestö ja etenkin heidän asiakkaansa ovat olleet kovilla. Tuen ja avun tarvitsijoita on ollut entistä enemmän. Tahtolaiset saivat […]

Lue kirjoitus

12.11.2020 Ajankohtaista

Teams Breakout Rooms – käyttöönotto, ominaisuudet ja päivitetty julkaisuajankohta

Microsoft on flirttaillut Teamsin Breakout Rooms -ominaisuudella jo jonkun aikaa ja on nyt antanut lisätietoa sen käyttöönottoon ja julkaisuun liittyen.

Lue kirjoitus

16.10.2020 Ajankohtaista

Microsoft Teamsin uudet ominaisuudet: Breakout Roomsin lanseeraus + muuta

Microsoft järjesti syyskuun lopulla Ignite-tapahtuman, jossa paljastettiin läjäpäin uusia ominaisuuksia Teamsiin. Nostimme listalta muutamat meidän mielestämme parhaimmat Teamsin uudet ominaisuudet ja tärpit, joita olemme itse odottaneet. Kokoamme olennaisimmat Teamsin uudet ominaisuudet yhdelle sivulle. Tarkista uudet ominaisuudet ja lisää sivu suosikkeihin, niin pysyt aina ajan tasalla parhaimmista uusista Teamsin ominaisuuksista! Teams-kokouksen osallistujien jakaminen pienryhmiin Teamsin Breakout Rooms […]

Lue kirjoitus