Kari Helenius - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Kari Helenius

Kari on IT-johtamisen ja tietoturvan ammattilainen, joka on pitkällä IT-urallaan toiminut mm. tietohallintopäällikkönä kahdessa eri ammattikorkeakoulussa.

Itseä kuvaava lause: Älä oleta, varmista. Sama pätee myös osaamiseen.

Vastuualueet: IT-johtamispalveluiden tiimissä asiakkaidemme IT-johtamisen, IT-palveluiden ja tietoturvan arviointi ja kehittäminen.

Vahvuudet: Monipuolinen kokemus, kokonaisuuksien hahmottamiskyky ja realiteettien ymmärtäminen. Tykkään rakentaa edellytyksiä kestävälle ja arvoa tuottavalle toiminnalle.

Koulutus ja sertifikaatit: Tuplainsinööri (HAMK ja TTY), BISE Pro (Aalto), CISSP (Certified Information System Security Professional)

Intohimot työn ulkopuolella: Perhe-elämää Hämeenlinnassa. Kävelyt Aulangolla. Bassot ja rummut. Opiskelu ja lukeminen.

040 410 1441

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

20.9.2022 Tietoturva

Hallinnollinen tietoturva luo näkymän, mitä tietoturvallesi kuuluu

Hallinnollisella tietoturvalla on organisaation tietoturvassa erityisen merkittävä rooli. Se tukee ja mahdollistaa organisaation strategian ja sen tavoitteiden saavuttamista. Sen avulla arvioidaan ja määritellään organisaation riskinottotaso ja huolehditaan kustannustehokkaista, mutta riittävistä suojauksista ja käytännöistä. Hallinnollinen tietoturva luo näkymän mitä tietoturvalle kuuluu. Mitä puuttuu, mikä on hyvin ja mitä pitäisi tehdä seuraavaksi.

Lue kirjoitus