Meille töihin - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Tahto Group rakentuu yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan, Lasse Miettisen, vision päälle. Tahtolaiset haluavat pitää asiakkaansa elinvoimaisena ja kilpailukykyisinä ja tekevät kaikkensa, että asiakkaat voivat hyvin. Tahtolaiset suhtautuvat työhönsä intohimoisesti riippumatta siitä, mitä he tekevät. Loppujen lopuksi kaiken tekemisen taustalla on aito halu auttaa asiakasta onnistumaan työssään paremmin.

Vapaa hakemus

Jatkuva haku

Työntekijät kasvavat Tahdon mukana

Me etsimme tekijöitä, jotka haluavat kasvaa niin henkilöinä kuin työntekijöinäkin. Tuemme jokaista työntekijäämme omalla kasvupolullaan ja haluamme nähdä, että työntekijöidemme ammattitaito kasvaa aina seuraavalle tasolle. Joskus se tarkoittaa sitä, että työntekijämme siirtyvät urallaan sellaisten haasteiden pariin, joita Tahdolla ei ole tarjolla ja se on meistä tosi ok! Teemme yhdessä töitä täysillä niin kauan, kun kuljemme yhtä matkaa ja sen jälkeen olemme ylpeitä siitä, että saimme auttaa henkilöä kasvamaan ja toivotamme tsemppiä jatkoon.

Vanhaa totuutta mukaillen: emme pelkää sitä, että ihmiset lähtevät meiltä sen jälkeen, kun olemme auttaneet heitä kehittymään ja kasvamaan. Pelkäämme sitä, että he jäävät meille, kun eivät ole kehittyneet ollenkaan.

Lue Heinin kasvutarina »

Tule mukaan Tahdon kasvutarinaan!

Tahdolla työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Toimistollamme vallitsee lämmin ja välitön ilmapiiri, jossa työntekijät saavat olla sataprosenttisesti omana itsenään. Jokaista henkilöä arvostetaan ihmisenä ja yksilönä. Meidän tapauksessamme myös suutarin lapsilla on kengät, eli työn tekeminen on joustavaa ja modernia. Hoidamme työmme yhtä tehokkaasti niin konttorilla kuin kotitoimistollakin.

Hyppää siis mukaan Tahdon tarinaan!

Sanni-Kaisa Miettinen

Tietotyön asiantuntija, partner

040 722 7332

sanni-kaisa.miettinen@tahtogroup.fi

Oletko kiinnostunut työskentelemään Tahdolla?

Vaikka meillä ei olisi avoimia paikkoja auki, voit aina laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi.

Ota yhteyttä