Meille töihin - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Tahto Group rakentuu yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan, Lasse Miettisen, vision päälle. Tahtolaiset haluavat pitää asiakkaansa elinvoimaisena ja kilpailukykyisinä ja tekevät kaikkensa, että asiakkaat voivat hyvin. Tahtolaiset suhtautuvat työhönsä intohimoisesti riippumatta siitä, mitä he tekevät. Loppujen lopuksi kaiken tekemisen taustalla on aito halu auttaa asiakasta onnistumaan työssään paremmin.

Järjestelmäasiantuntija Kuopioon

Asut Kuopiossa tai sen välittömässä läheisyydessä? Sytyt asiakkaiden auttamisesta? Olet Service Desk -ammattilainen? Lue sitten jo äkkiä lisää!

IT Advisor

Haluatko olla mukana muuttamassa IT-kumppanin roolia ja auttamassa suomalaisia PK–yrityksiä ja järjestöjä menestymään digitalisaatiossa?

Vapaa hakemus

Jatkuva haku

Ollaanko me mätsi?

Testaa, miten hyvin Tahdon kulttuuri sopisi sinulle alla olevan bottimme avulla. Me olemme joukko hyväsydämisiä, omalaatuisia ihmisiä, joille työyhteisö on parhaimmillaan kuin toinen perhe. Swaippaatko oikealle vai vasemmalle?

Tee testi tästä »

Tahto yrityksenä

Tahto luo asiakkailleen helpompaa työelämää. Tarjoamme IT-tukipalveluita ja laitteita, valmennamme työn tekemisen muutoksessa ja autamme ottamaan Microsoftin teknologioita ja pilvipalveluita, kuten Teams, SharePoint ja OneDrive, tehokäyttöön. Rakennamme asiakkaillemme moderneja IT-ympäristöjä ja autamme asiakkaitamme hyödyntämään julkisen pilven tuomia mahdollisuuksia. Autamme asiakkaitamme myös johtamisessa IT:n ja digin näkökulmasta, toimien asiakkaan ulkoistettuna tietohallinnon kumppanina.

Tutustu Kuopion toimistoomme »

Asiakaspalvelua asiakkaan kielellä

Asiakaspalvelumme kivijalan rakentaa asiantuntemus ja syväosaaminen Microsoftin teknologioista. Heti seuraavana kerroksena on kuitenkin tunne. Tahdon asiantuntijat ovat empaattisia ja ymmärtävät asiakasta.

”Ymmärrämme, että osa asiakkaista kavahtaa IT-jargonia. Tavoitteenamme on hoitaa jokainen yhteydenotto siten, että asiakkaalle jää hyvä mieli. Olennaista on, että asiakas ymmärtää koko ajan, mistä oikeasti on kyse”, kertoo palvelupäällikkö Mikko Pirskanen.

Tahto ei tarjoa ainoastaan työvälineitä asiakkaiden arjen helpottamiseen, vaan myös auttaa heitä saamaan niistä kaiken mahdollisen irti. Jokaisen projektin aluksi määritellään asiakkaan tavoitteet, tarpeet ja nykytilanne. Näiden pohjalta luodaan tiekartta, jota seuraamalla varmistetaan mm. kustannustehokkuus, kulujen ennustettavuus ja parempi työntekijäkokemus. Tietotyön asiantuntijamme auttavat asiakkaita puristamaan käytössä olevista Microsoftin ratkaisuista kaiken hyödyn irti. Prosessia voi verrata esimerkiksi autokouluun: eihän autoakaan pidä ajaa ilman ajokorttia!

Hyvän tyypin resepti

Monessa työpaikkailmoituksessa haetaan sitä kuuluisaa Hyvää Tyyppiä, mutta monesti hyvän tyypin resepti jää hämärän peittoon. Tahdon näköisessä työntekijässä yhdistyy rautainen asiantuntijuus, empaattisuus, aito halu auttaa ja pieni pilke silmäkulmassa.

”Olemme asiantuntijoita, mutta emme tiukkapipoja. Voimme hoitaa käytännössä kaikki työtehtävämme etänä. Haasteet ratkotaan yhteistyössä ja virheistä opitaan. Työtä ja tulevaisuutta rakennetaan yhdessä. Minun oveni on aina auki ja henkilökohtaisiin kapeikkoihin haetaan aina ratkaisu”, Lasse Miettinen lupaa.

Myös tietotyön asiantuntija ja partneri Sanni-Kaisa Miettinen on samaa mieltä.

”Syy Tahdon perustamiselle on se, että asiakkaat halusivat uudenlaisen IT-palveluita tarjoavan toimijan. Toinen syy on se, että halusimme luoda itsellemme sellaisen työpaikan, jossa viihdymme ja johon voimme kerätä ympärillemme sellaisia ihmisiä, joiden kanssa on hyvä tehdä töitä.”

Tutustu tahtolaisen esimerkkiviikkoon

Työntekijät kasvavat Tahdon mukana

Me etsimme tekijöitä, jotka haluavat kasvaa niin henkilöinä kuin työntekijöinäkin. Tuemme jokaista työntekijäämme omalla kasvupolullaan ja haluamme nähdä, että työntekijöidemme ammattitaito kasvaa aina seuraavalle tasolle. Joskus se tarkoittaa sitä, että työntekijämme siirtyvät urallaan sellaisten haasteiden pariin, joita Tahdolla ei ole tarjolla ja se on meistä tosi ok! Teemme yhdessä töitä täysillä niin kauan, kun kuljemme yhtä matkaa ja sen jälkeen olemme ylpeitä siitä, että saimme auttaa henkilöä kasvamaan ja toivotamme tsemppiä jatkoon.

Vanhaa totuutta mukaillen: emme pelkää sitä, että ihmiset lähtevät meiltä sen jälkeen, kun olemme auttaneet heitä kehittymään ja kasvamaan. Pelkäämme sitä, että he jäävät meille, kun eivät ole kehittyneet ollenkaan.

Lue Heinin kasvutarina »

Tule mukaan Tahdon kasvutarinaan!

Tahdolla työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Toimistollamme vallitsee lämmin ja välitön ilmapiiri, jossa työntekijät saavat olla sataprosenttisesti omana itsenään. Jokaista henkilöä arvostetaan ihmisenä ja yksilönä. Meidän tapauksessamme myös suutarin lapsilla on kengät, eli työn tekeminen on joustavaa ja modernia. Hoidamme työmme yhtä tehokkaasti niin konttorilla kuin kotitoimistollakin.

Hyppää siis mukaan Tahdon tarinaan!

Sanni-Kaisa Miettinen

Tietotyön asiantuntija, partner

040 722 7332

sanni-kaisa.miettinen@tahtogroup.fi

Oletko kiinnostunut työskentelemään Tahdolla?

Vaikka meillä ei olisi avoimia paikkoja auki, voit aina laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi.

Ota yhteyttä