Meille töihin - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Tahto varmistaa asiakkaidensa kilpailukyvyn – tule auttamaan meitä vastuullisessa tehtävässämme

Meillä kotimaassa monilla PK-yrityksillä ja järjestöillä on yhä käytössään luvattoman paljon paikallista konesali-infraa ja niissä sijaitsevia palveluja. Vaikka toistaiseksi elämme vielä rinnan Windows- ja Linux-palvelimia pyörittävän infran kanssa, olisi osa näistä helposti korvattavissa pilviratkaisuilla.

Me Tahdolla autamme asiakkaitamme siirtymään IT-infran ratkaisuissa julkipilven palvelukokonaisuuksiin ja hyödyntämään niiden koko potentiaalin. Työmme mahdollistaa asiakkaidemme kilpailukyvyn, joten vastuullisempaa IT-tehtävää on vaikea löytää!

Tuletko mukaan auttamaan meitä tehtävässämme?

Millainen homma?

Tahdolla on yli 100 jatkuvien palveluiden asiakasta sekä 50 erilaista palvelua, joista suurin osa tuotetaan jatkuvana palveluna. Teknologioita on lukuisia (mm. Microsoft 365 ja Azure) ja prosesseja vieläkin enemmän. Työkalumme ovat moderneja ja asenteemme inhimillinen – meillä viihdyt varmasti.

Meitä tahtolaisia on Helsingissä ja Kuopiossa jo 20 tyyppiä.

Näin me onnistumme yhdessä

Tahdolla työskentelet porukassa, jossa nautitaan tekemisestä ja tehdään töitä yhdessä erinomaisen asiakaskokemuksen eteen. Työskentelemme nykyaikaisilla työvälineillä ja menetelmillä hybridisti. Toimistopakkoa ei ole, mutta kokoonnumme säännöllisesti työskentelemään yhdessä samaan paikkaan.

Palvelut, teknologiat ja asiakastarpeet kehittyvät koko ajan, joten myös meidän on kehityttävä; pidämme tästä huolen mm. varaamalla yhteistä ja itsenäistä aikaa uuden oppimiselle ja toimintamme kehittämiselle.

Hae nyt!

Kasvamme nyt isosti ja rekrytoimme neljä, ehkä viisikin uutta tahtolaista. Olitpa valtakunnan kovin Service Desk -tyyppi tai daattaguru vailla vertaa, tutkaa kaikki avoimet paikkamme ja hae asap!

Virallinen hakuaika juuri haettavana olleisiin tehtäviin on päättynyt, ja käymme parhaillaan läpi saapuneita hakemuksia. Vielä ehdit kuitenkin mukaan; jos työ meillä Tahdolla tuntuu unelmaduunilta, ole pian yhteydessä! 

PS. Koska hommat on nyt isollaan, kuulemme mieluusti alan osaajista myös kohdennettujen hakujen ulkopuolelta. Voit aloittaa hurmaamalla meidät avoimella hakemuksella!

 

Hakusessa Suomen kovin Service Desk -tyyppi! (Helsinki & Kuopio)

Tyytyväisiä asiakkaita rakastava IT Service Manager (Helsinki)

Hakusessa ICT-arkkitehti ja toinenkin! (Helsinki/Kuopio)

Vapaa hakemus

Jatkuva haku

Pekka Hyvärinen

Liiketoimintajohtaja, vt. toimitusjohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Oletko kiinnostunut työskentelemään Tahdolla?

Vaikka meillä ei olisi avoimia paikkoja auki, voit aina laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi.

Ota yhteyttä