Mitä tahtolaiset odottavat vuodelta 2021? - Tahto Group

Mitä tahtolaiset odottavat vuodelta 2021?

19.1.2021 Tahto Group

Todetaan se heti alkuun; vuosi 2020 oli rankka. Kulkutaudin riivaamassa maailmassa suuri osa ihmisistä joutui venymään äärimmilleen tasapainoillessaan omassa arjessaan. Jatkuva etätyö hämärsi työn ja vapaa-ajan välistä rajaa ja kun tilanteeseen lisättiin vielä esimerkiksi kiinni olevat koulut ja päiväkodit, soppa oli valmis.  

Haasteista huolimatta vuosi 2020 tarjosi myös paljon hyvää. Tahdon vuosi oli tuloksellisesti menestyksekäs (tästä lisää myöhemmin) ja useita toiminnan peruspalasia saatiin entistä parempaan kuntoon. Saimme paljon uusia, upeita asiakkaita ja kehitimme kumppanuussuhteita meidän pidempiaikaisten asiakkaidemme kanssa. Mitkään edellämainituista asioista ei ole itsestäänselvyyksiä, ja katsommekin mennyttä vuotta kiitollisina.

Kun katsoo maailman menoa, vuosi 2021 on alkanut vähintäänkin värikkäästi. Miten Tahtolaiset näkevät vuoden 2021; mitä odotuksia, haaveita ja toiveita meillä on tuleville 12 kuukaudelle? 

Sanni-Kaisa Miettinen, Tietotyön asiantuntija, partner: 

Koronavuosi koulutti meitä todella etätöiden tekemisessä ja paluuta täysin samanalaiseen kuin ennen ei varmasti ole. Odotan mielenkiinnolla miten tulevaisuudessa tulemme yhdistämään etätyön ja läsnätyön parhaat puolet. 

Odotan, että onnistumisen hetkillä tai vaikeuksia kohdatessamme voin laskea käden työkaverin olkapäälle. Asiakkaiden kanssa pidetyt etäpalaverit ja -koulutukset ovat tuoneet paljon lisäaikaa päiviin, mutta silti odotan, että välillä voimme kohdata in real life. 

Niin kuin kaikki vuodet, myös tämä vuosi on tärkeä vuosi. Omalla kohdallani yksi suurista asioista on oma roolini tahdolla. Yrityksen kasvaessa hallinnolliset asiat vaativat entistä enemmän aikaa, mutta toisaalta asiakastyö on se mistä nautin kaikista eniten. Pääsen siis miettimään omaa toimenkuvaani ja tekemään päätöksiä tulevaisuuteni suhteen. Tietysti odotan myös uusia tahtolaisia. Minkälaisia persoonia löydämme mahtavaan porukkaamme ja mitä kaikkea heiltä voimmekaan oppia! 

Kädet vähän syyhyää, kun ajattelen kaikkia niitä uusia asiakkaita joita vuosi 2021 meille tuo ja projekteja joita pääsemme vanhojen asiakkaidemme kanssa tekemään. Modernin työn ja Microsoft 365 -asiantuntijan roolissa odotan tietysti myös, mistä kaikista uusista ominaisuuksista saamme tänä vuonna nauttia Microsoftin tuottavuustyökalujen osalta. 

Ennen kaikkea odotan onnellista, lempeää ja inspiroivaa vuotta 2021! 

Matti Sumulehto, Järjestelmäasiantuntija:  

Omalta osalta voin sanoa, että [viime vuoden lopulla suoritettujen] sertien jälkeen odotan innolla, että pääsen tekemään enemmän hommia myös projektitasolla. Ensimmäinen projekti onkin jo tiedossa! 

Petri Johansson, Järjestelmäasiantuntija:  

Odotan kasvua, sekä yritykseltä että itseltäni. Aion kehittää osaamistani, jotta pystyn auttamaan asiakkaitamme paremmin ja jotta Tahto pystyy tarjota monipuolisempia palveluita jatkossa. Odotan myös uusia haasteita ja olen kyllä varma, että niitä on luvassa. 

Oikeastaan odotan myös, että meininki talossa pysyy samanlaisena; meillä on loistava tekemisen meininki täällä ja odotan että se pysyy samanlaisena myös jatkossa ja ainakin omalta osaltani aion pitää huolen siitä!  

Tuukka Miettinen, Team lead, IT-johtamispalvelut:  

Odotan kaikkein eniten oppimista ja auttamista. Jatkuva oppiminen niin uusista asioista kuin niistäkin, joista jo tietää jotain, ei mene koskaan pois muodista. Auttamisen osalta odotan sitä, että pystyn auttamaan mahdollisimman hyvin niin Tahdon asiakkaita kuin omaa organisaatiota ja kollegoitakin. Myös saamiini lisävastuisiin liittyy paljon oppimista tulevana vuonna. 

Toki odotan myös sitä, että päästäisiin yhdessä porukalla pitämään jonkunlaiset juhlat ja pääsisi taas näkemään ihmisiä kasvotusten! Odotan naurua toimistolla, luokattomia juttuja sekä uutta pöytälätkäturnausta! 

Miika Kuikka, Markkinoinnin asiantuntija: 

Odotan niin henkilökohtaisen kuin yrityksenkin kasvun jatkumista. Viime vuosi oli todella opettavainen ja odotan, että läpi vaikeiden aikojen kantanut uskomaton tiimihenki ja tekeminen jatkuu tänäkin vuonna. 

Odotan innolla myös uusia, huikeita työkavereita sekä uusia asiakkaita. Toivon myös tilanteen normalisoitumista ja sitä, että ollaan taas fyysisestikin yhdessä. 

Pekka Hyvärinen, Kasvujohtaja 

Uskon, että vuosi 2021 tulee olemaan hyvinvoinnin ja kukoistuksen vuosi. Kasvu ja kehitys luo mahdollisuuden sille, että työn tekeminen Tahdolla on entistä mielekkäämpää ja mielenkiintoisempaa. 

Jere Virta, Pilviarkkitehti, partner

Omalta kohdalta suunnitelmissa on syventää osaamista moniin mielenkiintoisin tekniikoihin, kuten Microsoft 365 -tietoturva, Windows Virtual Desktop ja muut Azuren IaaS -ratkaisut. Tavoitteena on myös suorittaa 2-4 sertifikaattia edellä olevien aihepiirien ympärillä.

Mitä sinä odotat vuodelta 2021? Jos suunnitelmiisi kuuluu esimerkiksi uusien haasteiden etsiminen työrintamalla, tiedämme yhden paikan, joka kannattaa pitää mielessä 😎

Tahto Group