Miika Kuikka - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Miika Kuikka

Miika on markkinointihenkinen moniosaaja, joka saa kiksinsä mielekkään työn ohella perheestään, videopeleistä ja kotimaisesta jalkapallosta.

Itseä kuvaava lause: ”You’re only given a little spark of madness, you mustn’t lose it.” – Robin Williams

Vastuualueet: Operatiivinen markkinointi, sisällöntuotanto, verkkosivujen ylläpito, brändi

Vahvuudet: Kyltymätön halu oppia uutta, monipuolinen tausta ja kyky asettua toisen ihmisen asemaan.

Sertifikaatit: Prince 2, ITIL Foundation, Google Ads

Intohimot työn ulkopuolella: Perhe, videopelit ja kaikkien pelien kuningas, eli jalkapallo. Suosikkijoukkueina luonnollisesti KuPS ja Huuhkajat. #supportyourlocal

050 444 6913

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

30.8.2022 Elämää Tahdolla

Uratarina: Juha Keskitalo

Tahdon Chief Operating Officer, Juha Keskitalo, on jämerien IT-hommien mies. Mitä Juha ajattelee Tahdosta, Tahdolla työskentelystä ja omasta urastaan?

Lue kirjoitus

28.1.2022 Ajankohtaista Tahdolla

Kun arvot ja visio kohtaavat – Kari Helenius Tahdon asiakkaiden IT Advisoriksi

Tahto on uudistamassa perinteisen IT-kumppanin roolia. Kuljemme tasavertaisena kumppanina asiakkaidemme rinnalla mahdollistamassa arjen onnistumisia ja varmistamassa, että asiakkaillamme on kaikki kunnossa myös tulevaisuudessa liiketoiminnan ja työelämän vaatimusten muuttuessa. Kun yhä useampi organisaatio on tunnistanut tarpeen jatkuvalle kehitykselle ja liiketoiminnan hyvinvoinnille, on tullut aika leventää asiantuntijajoukkomme hartioita. Ilolla ilmoitamme, että Kari Helenius aloittaa Tahdon uutena IT Advisorina 28.2.2022 alkaen.

Lue kirjoitus

22.12.2021 Ajankohtaista Tahdolla

Tahto lahjoittaa joululahjamuistamiseen käytetyt varat Loisto Setlementille

Korona-vuosina etenkin lapset ja nuoret ovat olleet kovilla, kun harrastuksia on peruttu, koulut ovat olleet etäopetuksessa ja kavereiden tapaamista on jouduttu rajoittamaan. Nuorissa on meidän tulevaisuus. Tästä syystä lahjoitimme tämän vuoden joulumuistamiseen tarkoitetut rahat yhdelle pitkäaikaisimmista asiakkaistamme, Loisto Setlementille.

Lue kirjoitus

28.10.2021 Elämää Tahdolla

Tahdon Service Deskin timanttia hiomassa: esittelyssä Markus Aalto

Tahdon Service Desk on yksi Tahdon kulmakivistä. Deskiläistemme ammattitaito ja aito halu auttaa asiakkaitamme saa kiitosta kerta toisensa jälkeen. Tiimi, jolla on näin tärkeä rooli Tahdon ja Tahdon asiakkaiden menestyksessä, ansaitsee arvoisensa tekijät. Toukokuussa tiimin ruoriin hyppäsi uusi mies, kun Markus Aalto siirtyi Tahdolle Saint-Gobain Finland Oy:lta. Markuksella on takanaan vaikuttava ura IT-prosessien kehittämisen, analytiikan […]

Lue kirjoitus