Tuukka Miettinen - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Tuukka Miettinen

Tuukka pyrkii kehittämään jatkuvasti itseään ja omaa osaamistaan, jotta hän osaisi auttaa muita mahdollisimman hyvin. Tuukka haaveilee oman koiran sekä mökin hankinnasta ja on lupaillut itselleen jo 10 vuoden ajan, että opettelee soittamaan jotain instrumenttia.

Itseä kuvaava lause: ”Jos se ei ole oikein, älä tee sitä. Jos se ei ole totta, älä sano sitä.” – Marcus Aurelius

Vastuualueet: Projektipäälikkö / -resurssi niin sisäisissä kuin asiakkaidenkin projekteissa ja hankkeissa.

Vahvuudet: Nopea oppimaan uusia asioita, kiinnostunut kokonaisvaltaisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja ymmärtämisestä. Työkalupakkiin kuuluu muun muassa tiedollajohtamis-, kokonaisarkkitehtuuri-, ITSM- sekä projektinhallintaosaamista.

Intohimot työn ulkopuolella: Kuntosali, lenkkeily, lukeminen, jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen, hyvien ruokien syöminen ja laittaminen sekä läheisten kanssa ajan viettäminen.

 

040 082 2091

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

1.7.2020 IT-johtamispalvelut

Tietoista tiedolla johtamisen suunnittelua

Kuolemantähti. Kyllä – aloitan tämän blogin Tähtien Sota -referenssillä. Syy, miksi tuon Kuolemantähden esille on se, että se on erittäin tunnettu fiktionaalinen esimerkki puutteellisesta suunnitelmallisuudesta. Imperiumi oli luonut täydellisen aseen… yhtä virhettä lukuun ottamatta. Jos hävittäjä pääsi kohteen lähelle, se pystyi tuhoamaan koko rakennelman. Hyökkäys 100, suojaus 90. Kuinka sitten tämänkaltaiset intergalaktiset sudenkuopat vältetään, kun jotain, tässä tapauksessa aiheena on tiedolla johtaminen, […]

Lue kirjoitus

28.5.2020 IT-johtamispalvelut

Miten datasta jalostetaan kultaa liiketoiminnalle?

Kullankaivuu on hankalaa. Löytääkseen kultaa prospektorin pitää hankkia vaskooli, matkustaa vaikkapa Lappiin, etsiä sieltä oikeanlainen puro ja viettää pitkiä aikoja kyseisen puron varressa. Joskus prospektoria saattaa onnistaa ja vaskoolin pohjalta löytyy kultahippuja. Onnistuminen vaatii kuitenkin suunnitelmallisuutta, luovaa ajattelua ja aikaa. Jotta datasta saadaan tuotettua liiketoiminnalle kultaa, tarvitaan tarkkaa suunnitelmallisuutta, abstraktia että luovaa ajattelua, aikaa ja asiantuntijuutta unohtamatta. Data on […]

Lue kirjoitus