Microsoft -pilvipalvelut | Tahto Group

PILVIRATKAISUT

Onnistutaan
  • muutoksessa.

  • PILVISIIRTYMÄ
  • MICROSOFT 365 JA AZURE
  • PILVEN JATKUVUUS

Pysymme mukana maailman ja pilven muutoksessa.

Hyödynnä pilveä

Tietoturvauhilta suojautuminen, vaatimukset IT:n kehitykselle ja liiketoiminnan tavoitteet asettavat jatkuvasti uusia vaatimuksia organisaatioille. Pilviratkaisut uusiutuvat jatkuvasti maailman mukana ja tähän kehitykseen on vaikea vastata oman IT-ympäristön ratkaisuilla.

PK-yritysten ja järjestöjen kannattaa ottaa valmiit palvelut käyttöön pilvestä.

Aloitetaan tärkeimmistä

Kanssamme voit rakentaa maailmanluokan tietoturvallisen ja hallitun IT-ympäristön, joka kulkee mukanasi minne tahansa. Saat pilvestä ratkaisut laitteiden, käyttäjien, sovellusten ja tiedon hallintaan ja suojaamiseen.

Teemme tätä kaikille asiakkaillemme.

Pilvi kehittyy koko ajan

Olemme keskittyneet Microsoftin pilviratkaisuihin aina. Tutkimme uutta, testaamme uusia ratkaisuja ja teemme niistä ymmärrettäviä palveluita. Valitsemme uusiutumisen joka päivä, jotta voimme auttaa teitä pysymään pilven kehityksen mukana.

Kehitytään pilven mukana – yhdessä.

Pilviratkaisumme teille

cloud-shield

Pilvisiirtymä

Autamme rakentamaan sinulle polun kohti Microsoft 365- ja Azure-palveluita. Kartoitamme tilanteesi, kerromme sinulle mahdollisuudet ja teemme yhdessä tiekartan kohti pilveä. Autamme sinua siirtymään pilveen ja jatkamaan pilvipolulla kehittymistä.

Joko sinä tiedät, mihin haluat Microsoftin pilvessä mennä?

network

Microsoft 365 ja Azure

Microsoft 365 sisältää ne tekstinkäsittelyohjelmat, sähköpostin ja Teamsin, mutta myös paljon muuta. Voimme rakentaa hallitun ja tietoturvallisen IT-ympäristön Microsoft 365:n avulla. Azure on pilviratkaisu palvelimille, datalle ja useille liiketoimintasovelluksille.

Valitaan teille yhdessä oikeat ratkaisut.

data-transfer

Pilven jatkuvuus

Pilviympäristössä osa IT:n toimivuuden vastuusta siirtyy Microsoftille ja osaa jää sinulle. Samalla Microsoft saa vapauden kehittää palveluitaan eteenpäin. Vastuullesi jää mm. pilviratkauisujen tietoturva, käyttöoikeuksien hallinta ja uusien ominaisuuksien käyttöönotto. Pilvi kehittyy ja tehtäväsi on pysyä sen mukana.

Huolehditaan pilvestä yhdessä.

Asiakastarinoita ja asiantuntijoiden blogeja.

BLOGI

Tietoturvaa ei voi ulkoistaa.

Ja vastuu siitä on toimitusjohtajalla. Milloin viimeksi tarkistit, onko Microsoft 365 -ympäristönne turvallinen?

ASIAKASTARINA

Asiakastarina: Sydänliitto

Sydänliitto valitsi Microsoft 365 -palvelut keskiöön IT-ympäristön hallinnassa. Tahto oli mukana suunnittelemassa ja käyttöönottamassa palveluita sekä johtamassa muutosmatkaa kohti Microsoft 365 -ympäristöä.

BLOGI

Microsoft 365 tuo suuret tietoturvaominaisuudet myös pienemmille organisaatioille

Oikealla lisensoinnilla, järkevällä suunnittelulla ja johdonmukaisella toteutuksella organisaatiot voivat toteuttaa itselleen tietoturvallisen toimintaympäristön, joka tukee paikka- ja aikariippumatonta työskentelyä.

ASIAKASTARINA

Asiakastarina: SOS Lapsikylä

SOS Lapsikylä haki teknologista ratkaisua, jonka avulla perhehoitajat pystyvät dokumentoimaan sensitiivisen tiedon tietoturvallisesti asiakastietojärjestelmään. Ratkaisu löytyi Azuren Virtual Desktopista.

BLOGI

Suojaa identiteettisi näillä ohjeilla

Kiihtyvän kyberrikollisuuden aikana myös sinun käyttäjätunnuksesi on haluttua valuuttaa hämärillä markkinoilla. Tunnuksen suojaaminen ei vaadi organisaatioltasi taikatemppuja, vaan tietoturvan perustekemisellä voitte saavuttaa jopa 98% suojauksen tason.

Olisiko jo aika löytää pilvikumppani, jonka kanssa onnistua yhdessä?

Olemme vieneet yli sata organisaatiota menestyksekkäästi Microsoft-pilveen. Tuemme heitä päivittäin ja pidämme huolta, että he pysyvät pilven kehityksen mukana.

Kerro meille tilanteesi, niin selvitetään yhdessä miten voimme auttaa teitä. Soita tai laita viestiä, niin jutellaan.

Jos haluat vielä jatkaa meihin tutustumista, niin alla muutama hyödyllinen linkki.

Tahto yrityksenä Asiakastarinat

Haluatko ymmärtää, miten Microsoft 365 ja Azure voisivat auttaa teitä?

Kerro lyhyesti teidän tarpeista ja tilanteesta, niin saamme sen alustavasti kerrottua, miten voisitte hyötyä Microsoftin pilviratkaisuista! t. Pekka & Matti

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.