Toimitusjohtaja - tiedätkö, onko Microsoft 365 -ympäristönne turvallinen? Toivottavasti tiedät, sillä tietoturvaa ei voi ulkoistaa. - Tahto Group

Toimitusjohtaja – tiedätkö, onko Microsoft 365 -ympäristönne turvallinen? Toivottavasti tiedät, sillä tietoturvaa ei voi ulkoistaa.

20.9.2022 Pekka Hyvärinen

Oletko PK-yrityksen tai järjestön toimitus- / toiminnanjohtaja tai tunnetko tällaisen henkilön? Tiesitkö, että tietoturvaa ei voi ulkoistaa, vaan se on aina lopulta toimitusjohtajan vastuulla?

Milloin viimeksi tarkistit, onko Microsoft 365 -ympäristönne turvallinen?

Jos osut artikkelin kohderyhmään tai tunnet tällaisen henkilön, sinun kannattaa jatkaa lukemista. Luvassa on tärkeää asiaa tietoturvasta.

Microsoft 365 tuo kokonaisvaltaisen suojan organisaatiosi tiedolle, tekniikalle ja ihmisille

Microsoft tarjoaa sovelluksilleen ja palveluilleen erittäin korkean suojauksen tason. Sisäinen ja ulkoinen viestintänne on suojattu useilta kyberturvallisuusuhkilta, kuten haittaohjelmilta, viruksilta, kiristysohjelmilta ja tietojenkalastelulta, eikä työntekijöidenne tarvitse sietää sähköposteissaan myöskään yleistä roskapostia.

Voitte suojata myös tietonne ja tiedostonne niin salasanoin kuin esimerkiksi sallimalla niihin pääsyn vain erikseen määritellyiltä, luotetuilta laitteilta. Kun teillä on tieto siitä, missä tietonne sijaitsee ja kuka siihen voi päästä käsiksi, voitte keskittyä itse toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen.

Microsoft 365 tarjoaa myös vahvan suojan niin laitteillenne, sovelluksillenne kuin käyttäjienne identiteeteillekin. Tietovuodot voivat pahimmillaan tuhota koko yrityksen liiketoiminnan, joten kokonaisvaltainen suojaus on kultaakin kalliimpaa. Tietoturvaverkkoon ei saa jäädä aukkoja, joita hyökkääjät voivat käyttää hyväksi.

Microsoft 365 liiketoiminnan jatkuvuuden turvaajana

Kun oikea teknologia ja osaava johtaminen yhdistyy, liiketoimintanne jatkuvuus on turvattu. Tietoturvariskien tunnistaminen ja oikeiden toimenpiteiden tekeminen oikeaan aikaan varmistaa, että liiketoiminta ei ole uhattuna missään vaiheessa. Microsoft 365:n tarjoama teknologia takaa, että normaali toimintanne voi jatkua vaikka teitä kohtaan hyökättäisiinkin.

Varmistetaan yhdessä, että tietoturvanne on hyvällä tasolla

Olemme työskennelleet aina määritelläksemme Microsoft 365 -ympäristön hyvän tietoturvan tason. Tämä prosessi tulee myös jatkumaan aina, sillä pilviratkaisut, kuten Microsoft 365, kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti.

Ei riitä, että tietoturvan taso on määritelty hyväksi kaksi vuotta sitten, sillä sen parasta ennen -päivämäärä ei ole ikuinen.

Microsoft 365 ei ole kuitenkaan ainoa tietoturvaan vaikuttava elementti, vaan hyvä taso sisältää niin hallinnollisen tietoturvan, Microsoft 365 -ympäristön kuin teknisten laitteidenkin tietoturvan.

Tietoturvan tason säännöllinen auditointi varmistaa, että organisaatiosi on suojautunut jatkuvasti kehittyviltä tietoturvauhkilta.

Tuotteistimme kompaktin tietoturva-kartoituksen, jossa kartoitamme teknisen IT-ympäristönne sekä muut tietoturvan osa-alueet samalla lisäten ymmärrystänne tietoturvaan liittyvistä yksityiskohdista.

Tietoturvakartoitus auttaa sinua hahmottamaan, mitä pitää tehdä ja missä järjestyksessä.

Jos olet kiinnostunut varmistamaan organisaatiosi tietoturvan hyvän tason ja haluat tietää kartoituksesta lisää, ole minuun yhteydessä! Voit lukea tarkemmin mm. tietoturvaan liittyvistä palveluistamme alla olevan painikkeen kautta.

Pekka Hyvärinen

Pekka on Outokummun kasvatti, joka toimii katalysaattorina Tahdon kasvun takana. Musiikillinen mies polkee intohimoisesti pyöräänsä, joskus jopa palavereissa.