Pekka Hyvärinen Tahto Groupin liiketoimintajohtajaksi - Tahto Group

Kasvulla uuteen vaiheeseen – Pekka Hyvärinen Tahto Groupin liiketoimintajohtajaksi

20.12.2023 Tahto Group

Tahto Group on siirtynyt kasvumatkansa uuteen vaiheeseen, ja vastuita yrityksen johdossa on uudistettu. Toteutetulla muutoksella aiemmin yrityksen kasvujohtajana toiminut osakas Pekka Hyvärinen on siirtynyt vastaamaan liiketoiminnasta liiketoimintajohtajan positiossa, ja näin yrityksen perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja Lasse Miettiselle mahdollistuu keskittyminen strategian ja kulttuurin johtamiseen sekä palvelujen kehittämiseen.

– On hienoa nähdä, kuinka pitkälle olemme onnistuneet kehittämään yritystä. Tahto kasvaa ja skaalautuu; pohjatyön hyvin tekemällä – hiotulla strategialla sekä johtamiseen ja kehittämiseen investoimalla – olemme luoneet organisaation, jonka prosessit ja rakenteet mahdollistavat muutoksen. Tämä konkretisoi meidän kaikkien – jokaisen kehittämistyöhön osallistuneen – onnistumisen, Hyvärinen kertoo.

Ratkaisu on luonteva seuraava askel Tahdon kasvupolulla

Yrityksen hallituksen päätöksellä elokuussa 2023 toteutettu muutos on viety käytäntöön kuluneen syksyn aikana vaihe vaiheelta, ja hyvästä liiketoiminnallisen vastuun harjoituksesta kävivät Hyvärisen jo kesällä Miettisen Englantiin sijoittuneita opintoja tuuraamat kuusi viikkoa. Toimitusjohtajana jatkava Miettinen luottaa vastuut Hyväriselle innostunein mielin.

– Jokainen menestyvä johtaja ja joukkue tarvitsee ympärilleen organisaation osaamista täydentäviä ja kasvattavia ihmisiä. Olemme kasvaneet molemmat yhteisellä matkallamme huimasti, ja iloitsen siitä, että näin sidosryhmissämme päästään nauttimaan Pekan poikkeuksellisesta kokonaisvaltaisesta ymmärryksestä ja näkemyksellisyydestä. Kulttuurin johtaminen on meille sydämenasia, ja on mahtavaa, että näin voin myös itse keskittyä Tahdon vahvan strategian, vision sekä kehityshankkeiden johtamiseen, iloitsee Miettinen.

Digitalisaation mahdollisuudet onnistumisiksi vastuullisella ja inhimillisellä otteella

Tahdolla 2020 aloittanut Hyvärinen kertoo siirtyvänsä vastaamaan yrityksen palvelutarjoamasta sekä tahtolaisten ja asiakkaiden hyvinvoinnista ja kasvun mahdollisuuksista kiitollisena, sillä digitalisaatio muutoksineen koskettaa koko yhteiskuntaa.

– Tahdomme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä järjestöjä ymmärtämään digitalisaatioon ja siihen kytkeytyviin ajankohtaisiin teemoihin liittyvät tarpeet ja mahdollisuudet sekä sen, kuinka nämä ovat palveluillamme muutettavissa konkreettisiksi onnistumisiksi. Suomessa on erinomaiset edellytykset digitalisaation hyödyntämiselle, ja on hienoa olla apuna tässä vastuullisessa työssä, tiivistää Hyvärinen.

Hyvärinen tietää mistä puhuu, sillä on henkilökohtaisestikin päässyt elämään todeksi yrityksen strategiassakin linjattua sosiaalista vastuullisuutta – inhimillisyyttä. Myös Hyväriselle Tahto on toiminut kasvualustana, jossa on ollut helppo voida hyvin sekä kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.

– Inhimillisyys on supervoimamme, ja sen sävyttämään kulttuuriin rakastuin jo aivan alkumetreillä. Tahdosta on muodostunut minulle työkoti ja perhe, ja nyt osakkaana fiilistelen meitä modernina perheyrityksenä – vaikkemme ole sukua, toimimme tiiviisti yhdessä ja yhteisten tavoitteiden eteen, Hyvärinen summaa.

Lisätiedot

Tahto Group