Pekka Hyvärinen mukaan Tahdon osakkaaksi - Tahto Group

Pekka Hyvärinen mukaan Tahdon osakkaaksi

1.9.2021 Tahto Group

Tahto on ollut aina perheyritys, jossa kaikilla tahtolaisilla on oma paikkansa osana asiakkaidemme auttamista ja yhteistä arkeamme. Erinomainen asiakaskokemus ja Tahdon mukana kasvavat tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta ja olemassaolomme tarkoitus. Tahtolaisille ja asiakkaillemme luomme kasvualustan. Tätä alustaa rakentamaan ovat Tahdon omistajat ja hallitus kutsuneet Tahdon kasvujohtajan Pekka Hyvärisen tuoreeksi osakkaaksi.

Tahdon tuore osakas, Pekka Hyvärinen

Hyvärinen kommentoi osakkuuttaan innoissaan.

”Ihastuin Tahdossa alusta saakka lämpimään kulttuuriin ja kiinnostuin poikkeuksellisesta asiakaspysyvyydestämme. Harvoin jatkuvia palveluita tuottava yritys voi todeta menettäneensä vain muutaman asiakkaan lähes 10 vuoden aikana.

Tajusin heti, että Tahdossa on jotain ihmeellistä.

Aivan, kuten kaikilla PK–yrityksillä meillä on vielä paljon kehitettävää toiminnassamme, mutta sydämemme on paikallaan ja se sykkii pyyteetöntä halua auttaa. Tämän arvomaailman varaan on ilo jatkaa nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kanssa kasvua.”

Tahto kirkasti strategiaansa tämän vuoden alkupuoliskolla. Auttamisen halu ja kasvualusta-ajattelu nousivat myös strategiatasolla esille. Missiossamme sanomme, että haluamme luoda asiakkaillemme ja työntekijöillemme kasvualustan. Tästä Hyvärinen innostuu myös.

”On ilo huomata, että jaamme samankaltaisen ajattelun yritysten olemassaolon perustasta. Olen jo pidemmän aikaa ajatellut yrityksiä huippu-urheilujoukkueena, jossa yksilöitä valmennetaan henkilökohtaisesti ja jossa koko joukkue pelaa yhteen saumattomasti. On hienoa, että nämä ajatukset löytyvät myös Tahdon strategiasta ja niiden pohjalta on helppo jatkaa yhteistä tarinaa.”

Hyvärinen jatkaa omista kokemuksistaan kasvualusta-ajattelusta:

”Henkilökohtaisesti on ollut ilo tuntea, mitä tämä tarkoittaa käytännössä. Minulla on ollut alusta saakka vapaus toteuttaa itseäni, antaa Tahdolle parhaan version itsestäni ja saada tukea matkalla omassa kasvussani. On ollut erittäin mielenkiintoista ja opettavaa seurata yrittäjien arkea läheltä ja päästä ratkomaan kasvun kapeikkoja yhdessä. Saan olla erittäin kiitollinen, että olen voinut luoda arvoa Tahdolle ja saan tehdä sitä tulevaisuudessa omistajana.”

Tahto Group