Lasse Miettinen - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Lasse Miettinen

Lasse on PK-yritys- ja järjestökentän asiantuntija, joka rentoutuu mm. yksinkertaisten mediaatioharjoitusten avulla. Valioliigaseura Newcastlen fanituksen myötä mediaatioharjoitukset tulevatkin varmasti tarpeeseen.

Itseä kuvaava lause: ”Hold the line”

Vastuualueet: Tehtäväni on mahdollistaa Tahdon henkilöstölle ja asiakkaillemme kasvualustan samalla muuttaen päivä päivältä IT-kumppanin roolia. Vastaan Tahdon suunnan luotsaamisesta, ihmistemme kasvusta, tarjoamastamme ja sen kehityksestä sekä autan asiakkaitamme IT-johtamispalveluiden parissa rakentamani Tahdon kokonaisarkkitehtuurimallin ympärillä.

Vahvuudet: Olen saanut työskennellä yli kaksikymmentä vuotta IT-alan parissa ja nähnyt alan muutoksen perinteisestä infrakeskeisestä toiminnasta PK-yritysten ja järjestöjen voimavaraksi ja kehityksen mahdollistajaksi. Ymmärrän ja osaan tulkata IT:tä laaja-alaisesti eri osapuolille ja auttaa ymmärtämään, mitä organisaatioiden tulisi tehdä ja miksi. Yrittäjänä minua ajaa vahva intohimo auttaa asiakkaitamme ja kehittää uusia ratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja tuovat digitalisaation mahdollisuudet kaikkien hyödynnettäväksi.

Intohimot työn ulkopuolella: Rakastan musiikkia, makuja ja Madeiraa. Nautin luonnossa liikkumisesta ja eväsretkistä perheeni kanssa. Seuraan Harakoiden matalaliitoa Valioliigassa ja teksti-tv:ltä lätkää. Rentoudun soittamalla yksin kitaralla joululauluja, saunomalla ja tekemällä yksinkertaisia meditaatioharjoituksia.

040 516 4717

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

21.12.2022 Tahto

Tahto kasvaa vastuullisesti

Kasvu on jokaisen suomalaisen yrityksen vastuu ja velvollisuus! Minulta kysytään usein, että miksi yrityksen pitää koko ajan kasvaa? Mielestäni kasvun tekeminen on jokaisen suomalaisen yrityksen vastuu ja velvollisuus asiakkaita ja yhteiskuntaamme kohtaan. Oman kokemukseni ja lukuisten tutkimusten mukaan kasvuhakuiset ja muutoskykyiset yritykset menestyvät parhaiten ja parantavat talouden kokonaistuottavuutta. Pidämme siis asiakkaamme ja koko Suomen maailman menossa mukana.

Lue kirjoitus

12.6.2020 IT-palvelut

Näyttääkö IT-laskusi tältä?

IT:n suunnitelmallisella kehittämisellä ja modernien palveluiden käyttöönotolla IT-palveluiden kokonaiskustannukset voivat pudota jopa 30-50%. Kun IT-laskun turhista riveistä on päästy eroon, vapautuneet resurssit voidaan kohdistaa palveluiden kehittämiseen. Vanhentunut IT-infra on salakavala kustannussyöppö, joka hidastaa varsinkin pienten ja keskisuurten organisaatioiden kohdalla kehityksen lähelle nollaa.

Lue kirjoitus

2.6.2020 IT-palvelut

Toimiva IT-tuki tekee pilviratkaisustasi täydellisen

Mitkä asiat tekevät IT-kumppanista hyödyllisen? Miksi sinun organisaatiosi tarvitsisi IT-kumppania? Miksi IT-kumppanilla on merkitystä… vai onko sillä? Yksi IT-kumppanuuden ytimessä oleva tarve on toimivan arjen varmistaminen: tietokoneet ja ohjelmistot toimivat ja ovat ajan tasalla, netti toimii ja työntekijöillä on mahdollisuus tehdä työnsä esimerkiksi kotoa tai mökiltä käsin, tietoturvallisesti totta kai. Jos (ja kun) arjessa tulee […]

Lue kirjoitus

23.3.2020 IT-palvelut

6 syytä, miksi IT-ulkoistus kannattaa

Digitalisaatio on muuttanut ja muuttaa kiihtyvää tahtia yritysten ja yhdistysten ydintoimintaa. Siksi myös vaatimukset IT-kyvykkyyksille nousevat samaa kiihtyvää vauhtia, jolloin erityisesti pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ja yhteisöillä on käsissään ongelma resurssien kanssa. Tahto toimii tuon muutoksen ytimessä. Ymmärrämme asiakkaidemme toimintaympäristöjä ja osaamme siksi rakentaa toimivan IT-kokonaisuuden juuri heidän tarpeitansa varten. Listasimme kuusi kohtaa, miksi sinunkin kannattaisi harkita IT:n ulkoistamista oikealle kumppanille.

Lue kirjoitus