Lasse Miettinen - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Lasse Miettinen

Lasse on PK-yritys- ja järjestökentän tietohallinnon asiantuntija, joka rentoutuu mm. yksinkertaisten meditaatioharjoitusten avulla. Valioliigaseura Newcastlen fanituksen myötä meditaatioharjoitukset tulevatkin varmasti tarpeeseen.

Itseä kuvaava lause: ”Hold the line”

Vastuualueet: Tehtäväni on mahdollistaa Tahdon henkilöstölle ja asiakkaillemme kasvualustan samalla muuttaen päivä päivältä IT-kumppanin roolia. Vastaan Tahdon suunnan luotsaamisesta, ihmistemme kasvusta, tarjoamastamme ja sen kehityksestä sekä autan asiakkaitamme IT-johtamispalveluiden parissa rakentamani Tahdon kokonaisarkkitehtuurimallin ympärillä.

Vahvuudet: Olen saanut työskennellä yli kaksikymmentä vuotta IT-alan parissa ja nähnyt alan muutoksen perinteisestä infrakeskeisestä toiminnasta PK-yritysten ja järjestöjen voimavaraksi ja kehityksen mahdollistajaksi. Ymmärrän ja osaan tulkata IT:tä laaja-alaisesti eri osapuolille ja auttaa ymmärtämään, mitä organisaatioiden tulisi tehdä ja miksi. Yrittäjänä minua ajaa vahva intohimo auttaa asiakkaitamme ja kehittää uusia ratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja tuovat digitalisaation mahdollisuudet kaikkien hyödynnettäväksi.

Intohimot työn ulkopuolella: Rakastan musiikkia, makuja ja Madeiraa. Nautin luonnossa liikkumisesta ja eväsretkistä perheeni kanssa. Seuraan Harakoiden matalaliitoa Valioliigassa ja teksti-tv:ltä lätkää. Rentoudun soittamalla yksin kitaralla joululauluja, saunomalla ja tekemällä yksinkertaisia meditaatioharjoituksia.

040 516 4717

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

6.2.2023 Ajankohtaista

Tahto Group perustaa SaaS-liiketoiminnan ja vie IT-johtamisen Excelit pilveen

Tahto Group perustaa MyDigiMap-nimisen SaaS-liiketoiminnan ja vie IT-johtamisen Excelit pilveen. Idea sovelluksen rakentamisesta on syntynyt Tahdon IT & Liiketoiminta -palveluiden konsultointityön kautta ja olemme saaneet työskennellä sovelluksen ratkaiseman ongelman parissa pitkään. ”Olen yli 10 vuoden yrittäjäurani aikana kartoittanut satojen yritysten ja järjestöjen kokonaisarkkitehtuuria tehden samalla tuhansia Exceleitä, PowerPointeja ja Visio-kaavioita. Huomasin, että teen samankaltaisia tiedostoja […]

Lue kirjoitus

6.2.2023 Ajankohtaista

Tahto Groupin hallituksen puheenjohtajaksi Vainun Mikko Honkanen

Tahto Groupin hallituksen puheenjohtajaksi on valittu kesästä 2021 saakka hallituksen jäsenenä toiminut Mikko Honkanen. Tahdon tavoitteena on jatkaa vastuullista kasvuaan ja Mikko tulee vahvistamaa yrityksen johtoa tuomalla erinomaisen kokemuksen kasvuyrittäjänä onnistumisesta. Mikko Honkanen on yksi Vainun perustajista ja hallituksen puheenjohtaja. Vainu on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on voittanut lukuisia kasvupalkintoja. ”Ensimmäinen asia, joka Tahdossa kiinnitti huomioni […]

Lue kirjoitus

21.12.2022 Tahto

Tahto kasvaa vastuullisesti

Kasvu on jokaisen suomalaisen yrityksen vastuu ja velvollisuus! Minulta kysytään usein, että miksi yrityksen pitää koko ajan kasvaa? Mielestäni kasvun tekeminen on jokaisen suomalaisen yrityksen vastuu ja velvollisuus asiakkaita ja yhteiskuntaamme kohtaan. Oman kokemukseni ja lukuisten tutkimusten mukaan kasvuhakuiset ja muutoskykyiset yritykset menestyvät parhaiten ja parantavat talouden kokonaistuottavuutta. Pidämme siis asiakkaamme ja koko Suomen maailman menossa mukana.

Lue kirjoitus

12.6.2020 IT-palvelut

Näyttääkö IT-laskusi tältä?

IT:n suunnitelmallisella kehittämisellä ja modernien palveluiden käyttöönotolla IT-palveluiden kokonaiskustannukset voivat pudota jopa 30-50%. Kun IT-laskun turhista riveistä on päästy eroon, vapautuneet resurssit voidaan kohdistaa palveluiden kehittämiseen. Vanhentunut IT-infra on salakavala kustannussyöppö, joka hidastaa varsinkin pienten ja keskisuurten organisaatioiden kohdalla kehityksen lähelle nollaa.

Lue kirjoitus