Lasse Miettinen - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Lasse Miettinen

Lasse on PK-yritys- ja järjestökentän tietohallinnon asiantuntija, joka rentoutuu mm. yksinkertaisten meditaatioharjoitusten avulla. Valioliigaseura Newcastlen fanituksen myötä meditaatioharjoitukset tulevatkin varmasti tarpeeseen.

Itseä kuvaava lause: ”Hold the line”

Vastuualueet: Tehtäväni on mahdollistaa Tahdon henkilöstölle ja asiakkaillemme kasvualustan samalla muuttaen päivä päivältä IT-kumppanin roolia. Vastaan Tahdon suunnan luotsaamisesta, ihmistemme kasvusta, tarjoamastamme ja sen kehityksestä sekä autan asiakkaitamme IT-johtamispalveluiden parissa rakentamani Tahdon kokonaisarkkitehtuurimallin ympärillä.

Vahvuudet: Olen saanut työskennellä yli kaksikymmentä vuotta IT-alan parissa ja nähnyt alan muutoksen perinteisestä infrakeskeisestä toiminnasta PK-yritysten ja järjestöjen voimavaraksi ja kehityksen mahdollistajaksi. Ymmärrän ja osaan tulkata IT:tä laaja-alaisesti eri osapuolille ja auttaa ymmärtämään, mitä organisaatioiden tulisi tehdä ja miksi. Yrittäjänä minua ajaa vahva intohimo auttaa asiakkaitamme ja kehittää uusia ratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja tuovat digitalisaation mahdollisuudet kaikkien hyödynnettäväksi.

Intohimot työn ulkopuolella: Rakastan musiikkia, makuja ja Madeiraa. Nautin luonnossa liikkumisesta ja eväsretkistä perheeni kanssa. Seuraan Harakoiden matalaliitoa Valioliigassa ja teksti-tv:ltä lätkää. Rentoudun soittamalla yksin kitaralla joululauluja, saunomalla ja tekemällä yksinkertaisia meditaatioharjoituksia.