Tahto mukana Itä-Suomen yhteistyöalueen RRP-verkostotapaamisessa - Tahto Group

Tahto mukana Itä-Suomen yhteistyöalueen RRP-verkostotapaamisessa

19.12.2023 Pekka Hyvärinen

Itä-Suomen yhteistyöalueen Suomen kestävän kasvun ohjelman (RRP) hanketiimit kokoontuivat 29.–30.11.2023 verkostotapaamiseen Kuopioon. Hanketyön tavoitteena on koronapandemian aikana syntyneiden kolhujen korjaaminen, ja Itä-Suomen alueella työssä on keskitytty sosiaali- ja terveyspalveluita runsaasti käyttävien ja haavoittuvassa asemassa olevien asiakasryhmien palveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Neljästä hyvinvointialueesta koostuvan Itä-Suomen yhteistyöalueen verkostotapaamisen tavoitteena oli tukea hanketyölle asetettuja tavoitteita, koota alueiden hanketyöntekijät yhteen rakentamaan pelikirjaa vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen parantamisessa onnistumiseksi sekä inspiroitumaan alueen elinkeinoelämän edustajien puheenvuoroista.

Tahto Group osallistui verkostotapaamiseeen elinkeinoelämän edustajana ja valikoitui mukaan toimialaymmärryksen, joukkueena onnistumisen ja myyjäksi kasvamisen näytöillä. Yritystä edusti tapaamisessa liiketoimintajohtaja Pekka Hyvärinen.

Aktiivista järjestökumppanuutta sosiaali- ja terveysalalla

Hyvärinen jakoi verkostotapaamisessa ajatuksia ja oppeja yksilönä ja organisaationa kasvamisen ja menestymisen tueksi, ja teemat käsittelivät mm. vastuullisuutta sekä yhdessä kasvamista ja onnistumista. Pelikirjamainen toiminta ja muutoksen vieminen käytäntöön ovat tärkeitä tavoitteita RRP-hankkeessa, ja Tahdolta löytyvät työkalut työssä onnistumiseen. Verkostotapaamiseen osallistuminen oli jatkoa Hyvärisen aiemmalle, Pohjois-Savon hyvinvointialueen RRP-hankkeen työntekijöille suunnatulle myyntisparraukselle.

Tahto on sosiaali- ja terveysalan järjestöjen aktiivinen kumppani ja auttanut jo yli kymmenen vuoden ajan asiakkaitaan omaksumaan uusia toimintatapoja, onnistumaan yhdessä ja pysymään mukana digitalisaation kehityksessä. Yrityksen muutosjohtamisen mallin ja siihen kytkeytyvien työkalujen avulla sosiaali- ja terveysalan toimijat ovat omaksuneet uusia toimintatapoja ja onnistuneet yhdessä; hyvänä esimerkkinä tästä toimivat organisaatioissa pandemian paineistamana alkanut muutos kohti hybridityötä ja tässä tukeminen.

Osaltaan Tahto on myös erinomainen esimerkki organisaatiosta, joka on menestynyt pandemiasta ja muista toimintaympäristön haasteista huolimatta. Vahva arvoihin pohjautuva toiminta on yrityksen perusta, ja esimerkiksi myynti on aina asiakkaan auttamista ja jokaisen työntekijän vastuulla. Haasteista huolimatta Tahto on pitänyt asiakkaansa tyytyväisinä ja kasvanut ilman myyjiä joka vuosi.

Yrityksen kuluvan vuoden liikevaihto ylittää 3 miljoonaa ja on näin liki kaksinkertaistanut pandemian alusta. Suurin osa liikevaihdosta on tehty etänä, asiakkaita ja työkavereita kasvotusten tapaamatta.

Tahdotko kuulla lisää?

Pekka Hyvärinen
Liiketoimintajohtaja, partner
040 043 7907
pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Pekka Hyvärinen

Pekka on Outokummun kasvatti, joka toimii katalysaattorina Tahdon kasvun takana. Musiikillinen mies polkee intohimoisesti pyöräänsä, joskus jopa palavereissa.