Juha Keskitalo vahvistamaan Tahdon IT-johtamispalveluita - Tahto Group

Juha Keskitalo vahvistamaan Tahdon IT-johtamispalveluita

23.3.2021 Tahto Group

Tahto jatkaa strategiansa mukaista kasvua ja vahvistaa johtamisen osaamista, kun Juha Keskitalo aloitti 22.3. IT Advisor -roolissa IT-johtamispalveluiden tiimissä sekä johtoryhmän jäsenenä.

Keskitalo siirtyy Tahdolle pörssiyhtiö SATOn tietohallintojohtajan (CIO) roolista. Keskitalo työskenteli SATOn palveluksessa yli 11 vuoden ajan ja vastasi siellä yrityksen IT-toimintojen modernisoinnista ja pilveistämisestä. Juha on CISM-sertifioitu (Certified Information Security Manager) -tietoturva-asiantuntija ja vastasi SATO:lla myös tietoturvaan liittyvistä asioista.

”IT-palveluiden modernisointi eteni reilun kymmenen vuoden aikana samalla, kun ekosysteemit kasvoivat ja laajentuivat. Siirryimme perinteisistä, paikallisista konesaleista kapasiteettipalveluiden toimittajien konesaleihin ja samalla varmistimme, että operatiivinen toiminta ja tietoturvan hallintamallit ovat kunnossa. Tavoitteenamme oli turvata toiminnan jatkuvuus ja totesimme, että se onnistuu pilvipalveluita hyödyntämällä.”

IT-johtamispalveluihin lisää voimaa ja kokemusta

Keskitalo tulee omalla osaamisellaan ja kokemuksella vahvistamaan Tahdon kokonaisvaltaista kehittymistä ja IT-johtamispalveluiden tarjoomaa.

”IT Advisorin roolissani tulen tuottamaan asiakkaillemme IT-johtamispalveluita palveluna. Käytännössä siis autan asiakkaitamme hyvin laaja-alaisesti niissä IT-asioissa, joissa he tarvitsevat apua. Johtoryhmän jäsenenä pääsen auttamaan koko Tahdon jengiä ja asiakkaitamme laajalla kokemuksellani ja osaamisellani.”

Juha Keskitalo on nähnyt ja kokenut suuren yhtiön IT-ympäristön migraation paikallisesta konesalista toiseen ja sieltä pilveen ja tuo nyt oman, korvaamattoman, kokemuksensa innoissaan PK-yritysten ja järjestöjen saataville.

”Koen, että osaamiseni on kehittynyt viimeisen vuosikymmenen aikana sille tasolle, että sitä hyvää kannattaa jakaa muillekin! Sen sijaan, että olisin lähtenyt kehittämään taas jonkun yhden, tietyn, organisaation toimintaa, halusin jakaa osaamistani mahdollisimman monelle asiakkaalle.”

Asiakkaita ja tahtolaisia kehittäen

Vaikka markkinoilla onkin useita apuaan tarjoavia IT-kumppaneita, Keskitalo toteaa, että Tahdossa oli tiettyä vetovoimaa heti ensitapaamisesta asti.

”Tahdon arvomaailma kohtaa hyvin oman arvomaailmani kanssa. Yrityksen toiminnassa, viestinnässä ja ihmisissä huokuu vahvana aito intohimo muutokseen. Olen ehtinyt jo hieman keskustelemaan ja tutustumaan tahtolaisten kanssa ja olen huomannut, että minulla on varmasti paljon annettavaa mutta myös paljon opittavaa.”

Asiakastöiden ohella Keskitalo tuo mittavan johtamiskokemuksensa myös tahtolaisten käyttöön.

”Pyrin siihen, että kaikilla on jatkossakin yhtä kivaa olla töissä Tahdolla. Haluan myös omalta osaltani auttaa tahtolaisia pääsemään irti kiireen tunteesta; koen, että pystyn tuomaan tekemiseen systemaattisuutta ja järjestelmällisyyttä. Tämä luo osaltaan pohjaa skaalautuvuudelle ja kasvulle.

Laitan myös heti kädet saveen ja alan tutustumaan asiakkaisiin ja auttamaan heitä. Haluan päästä mukaan tuottamaan niitä samoja, hyviä kokemuksia, joita asiakkaillamme on ollut tähänkin saakka.”

”On uskomattoman hienoa saada Juhan kaltainen modernisti IT:stä ja ihmisistä ajatteleva tietohallinnon moniottelija Tahdolle. Uskon, että Juhan tuoma lisäarvo Tahdon kasvun ja kehittymisen seuraavalle tasolle näkyy nopeasti hyötynä asiakkaille ja henkilöstölle”, fiilistelee toimitusjohtaja Lasse Miettinen ja jatkaa: ”Olemme tehneet intohimoisesti ja määrätietoisesti työtä sen eteen, että löydämme asiakkaillemme parhaimmat palvelumallit, tekijät ja teknologiat. Viimeaikaiset rekrytoinnit, kasvuluvut ja koronavuosi on viimeistään todistanut sen, että olemme onnistuneet tässä hyvin. Työ ei suinkaan kuitenkaan lopu tähän, vaan Tahdon palveluille on edelleen paljon tarvetta.”

Tahto Group