IT-johtamispalvelut - Tahto Group

Murupolku-navigointi

IT-johtamispalvelut

Maailma muuttuu ympärillämme nopeammin kuin koskaan aiemmin. Työskentelit sitten yrityksessä tai järjestössä, disruptio ja digitalisaatio voivat kuulostaa jo tutulta. Jos organisaatio haluaa olla kilpailukykyinen vielä huomennakin, muutosjohtamiseen tulee kiinnittää entistä enemmän huomiota. Tämä on IT-johtamispalveluiden sielu ja sydän.

IT-johtamispalveluiden osa-alueet

maps-search

Kokonaisarkkitehtuurin kartoitukset

Autamme asiakkaitamme tunnistamaan, miten heidän IT- ja digiympäristönsä asemoituu suhteessa organisaation strategiaan, liiketoimintaan, tietoon, sovelluksiin ja järjestelmiin, IT-infrastruktuuriin ja ennen kaikkea ihmisiin.

Lue lisää

office-employee

IT Manager palveluna

Toimimme asiakkaidemme jatkuvana ulkoistettuna IT Managerina johtaen kehitystiekartalla määriteltyjä IT- ja digiprojekteja, kehittäen prosesseja, hankkien sovelluksia ja järjestelmiä sekä auttaen tiedon löytämisessä ja hyödyntämisessä.

Lue lisää

check-shield

Tietoturva-audit

Tuotamme asiakkaillemme ketteriä tietoturva-kartoituksia, jotka keskittyvät sekä hallinnollisen että teknisen tietoturvan nykytilaan.

Lue lisää

business-contract-approve

Hankintakonsultointi

Autamme asiakkaitamme tekemään juuri heille sopivia sovellus- ja järjestelmähankintoja, oli kyseessä sitten ns. hyllytuote tai räätälöity ratkaisu.

Lue lisää

head-idea

Tiedolla johtamisen konsultointi

Kun organisaatio johtaa liiketoimintaansa päätöksillä, jotka pohjautuvat tietoon mutun sijaan, se saavuttaa tavoitteena paljon suuremmalla todennäköisyydellä.

Lue lisää

Miten te johdatte muutosta?

Onko teidän organisaationne seuraavat askeleet IT- ja digistrategian kehittämiseksi selvillä? Miten hankitte oikeat sovellukset, jotka toimivat saumattomasti muiden sovellustenne kanssa? Mitä roolia tieto näyttelee teidän johtamistavassanne?

Nämä ovat kysymyksiä, joiden avulla oleellisimmat kipukohdat IT-johtamisen saralla alkavat paljastumaan. Me voimme auttaa teitä löytämään noihin kysymyksiin vastaukset.

IT-johtamispalveluiden hyödyt

Kattava IT-johtamispalveluiden kokonaisuutemme mukautuu aina juuri asiakkaamme tilanteeseen. Kokonaisarkkitehtuurikartoituksella tunnistamme, mistä asiakkaan IT-ympäristö koostuu. IT Manager -palvelussamme toimimme tarvittaessa asiakkaamme IT-asioista vastaavana resurssina aivan, kuin olisimme heidän palkkalistoillaan. Autamme asiakkaitamme selvittämään heidän nykyisen tietoturvansa tason ja korjaamaan sieltä mahdollisesti löytyviä aukkoja. Hankimme asiakkaillemme juuri heille sopivimmat sovellukset ja autamme heitä ottamaan kaiken hyödyn irti heidän tieto-omaisuudestaan.

Strateginen elementti mielessä

Tekemämme työ noudattaa aina asiakasorganisaation strategiaa ja sen tavoitteita.

Kokonaisuuden hallinta

Kartoitamme, tulkitsemme ja analysoimme asiakkaamme koko IT- ja digiympäristön ja autamme heitä ottamaan siitä kaiken irti.

Kustannusten optimointi

Autamme asiakastamme vähentämään IT-kustannuksiaan tai optimoimaan ne oikeisiin asioihin.

Emme unohda ihmisiä

Tietohallinnon johtamisen mallimme ei ole tehty IT:lle tai sertifikaateille. Se on tehty ihmisiltä ihmisille.

Tietoturvallisuus mukana matkassa

Pidämme tietoturva-aspektin kirkkaana mielessä kaikessa tekemisessämme, liittyi se sitten hankintoihin, kartoituksiin tai tiedolla johtamiseen.

Asiakkaan etu edellä

Filosofiamme on yksinkertainen: toimimme, kuin olisimme asiakkaalla töissä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan paras tulee ennen muuta.

Kehityksen tiekartta visualisoi kehitysaskeleet selkeäksi kokonaisuudeksi

Kun asiakkaan tavoitteet ja toimintaympäristö on selvitetty, luomme yhdessä kehityksen tiekartan, johon nostamme tunnistetut kehityskohteet ja niiden aikataulun. Tiekartta visualisoi tulevat kehityshankkeen selkeäksi kokonaisuudeksi, jota on mahdollista johtaa ja toteuttaa askel askeleelta tekemisen kokoisina palasina.

Selkeän strategian pohjalta tehdylle tiekartalle saattaa kertyä kehityskohteita jopa useaksi vuodeksi eteenpäin, jolloin sen pitkäjänteinen seuraaminen ja toteuttaminen vaatii osaavaa ja asiantuntevaa johtamista. Autamme asiakkaitamme ottamaan tiekartan johtamisen haltuunsa tai johdamme sen toteuttamista itse. Toimimme siinä roolissa, kuin asiakas parhaaksi näkee.

Lue lisää tiekartoista

Lasse Miettinen

Toimitusjohtaja

040 516 4717

lasse.miettinen@tahtogroup.fi

Haluaisitko kuulla lisää johtamispalveluistamme?

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinun organisaatiotasi, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä