Juha Keskitalo ja Kari Helenius Tahdon partnereiksi - Tahto Group

Juha Keskitalo ja Kari Helenius Tahdon partnereiksi

5.5.2023 Tahto Group

Tahto kasvaa vastuullisesti ja vahvistaa omistajuutta.

Tahto Group Oy on kutsunut partnereiksi Juha Keskitalon ja Kari Heleniuksen. Juha on työskennellyt Tahdolla vuodesta 2021 operatiivisena johtajana ja Kari aloitti Tahdolla 2022 IT ja liiketoimintapalveluiden vetäjänä.

”Ensinnäkin on ollut upeaa saada Juhan ja Karin kaltaisia huippuosaajia ja persoonia auttamaan Tahtoa, Tahdon ihmisiä ja asiakkaita kehittymään ja kasvamaan. Tähän kun vielä yhdistyy iso sydän sekä samat arvot ja visiot siitä, mitä maailma tarvitsee tulevaisuuden IT-kumppanilta, niin on erittäin hienoa rakentaa tulevaisuutta yhdessä myös omistajina.”

”Näillä kavereilla on ollut sellaiset tittelit ja positiot, että heidän ei enää tarvitsisi tehdä niitä asioita mitä tällaisessa kasvavassa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä joutuu tai pääsee tekemään. Juha ja Kari ovat valmiita auttamaan ja tekemään asioita joka tasolla”.

Tahdon pääomistaja, perustaja ja toimitusjohtaja Lasse Miettinen fiilistelee.

Juha Keskitalo jatkaa omilla ajatuksillaan:

”Tahto on upeiden ihmisten ja heidän arvomaailman ansioista mahtava paikka työskennellä. Olen pääsyt tekemään tärkeitä ja merkityksellisiä asioita, koska Tahto ottaa asiakkaansa erityisellä tavalla huomioon. Tahdon tapa tehdä asioita on ainutlaatuinen. Tuotamme palveluita ihmisläheisellä otteella ja jokainen asiakkaamme on meille tärkeä. Tämä välittämisen ja auttamisen yhdistelmä tulee olemaan tulevaisuuden menestystekijä Tahdolle ja meidän asiakkaille.

”Partneruus on minulle erittäin iso asia ja olen kiitollinen, että saan olla mukana viemässä Tahtoa eteenpäin. Yli kahden vuoden kokemuksella olen nähnyt miten hoidamme asiakkaitamme ja palveluitamme. Koen Tahdon tavat ja arvot sellaisiksi, joita itse koen luonnollisena ja omana tapana toimia.”

Juha Keskitalon aiempaan työuralle on mahtunut järmeriä IT-hommia kahdelta eri alalta; puolustusvoimista oikeista IT-hommista ja lähes 20 vuoden kokemus IT-alasta. Ennen Tahtoa Juha työskenteli yli 10 vuoden ajan Sato Oyj:n tietohallintojohtajana.

Partneruus on minulle erittäin iso asia ja olen kiitollinen, että saan olla mukana viemässä Tahtoa eteenpäin.” -Juha Keskitalo-

Kari Helenius jatkaa:

”Olen nähnyt Tahdon arvojen konkreettisen merkityksen toiminnassa yli vuoden ajan. Tahto on perustettu auttamaan asiakkaita ja se näkyy kaikessa tekemisessä. Asiakkaat ovat todellakin keskiössä. Tämä heijastuu takaisin myös Tahdon suuntaan, asiakkaat ovat avoimia ja arvostavat osaamistamme.

”Olen saanut tehdä IT-alalla ja tietoturvan parissa tosi monipuolisesti töitä eri tyyppisissä tehtävissä ja vastuissa. Kaikkea kertynyttä kokemusta ja osaamista pääsee käyttämään monipuolisesti asiakkaiden ja Tahdon hyväksi. Partneruus merkitsee toisaalta eräänlaista kotiintuloa, mutta toisaalta jonkin ihan uuden alkua – uusia kokemuksia ja uutta opittavaa. Olen mahdollisuudesta todella innoissani.”

”Maailma tarvitsee hyvää Tahtoa, aidosti kuuntelevaa ja osaavaa kanssakulkijaa.”

Kari Helenius on huiman IT-uran korkeakoulumaailmassa tehnyt DI. Ennen Tahtoa Kari työskenteli HAMK:ssa tietohallintopäällikkönä.

Partneruus merkitsee toisaalta eräänlaista kotiintuloa, mutta toisaalta jonkin ihan uuden alkua. Olen mahdollisuudesta todella innoissani. ” –Kari Helenius–

Tahto Group Oy on vastuullisesti kasvava suomalainen perheomisteinen palveluyhtiö, joka on muuttamassa IT-alaa. Tahdon palvelut ja ihmiset vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden trendeihin ja ilmiöihin juuri pk-yrityksille ja järjestöille soveltuvalla kokonaisuudella. Meille asiakaskeskeisyys, ihmisläheisyys, Microsoftin pilviratkaisut, tietoturva ja työntekemisen muutos ovat olleet arkipäivää jo yli 10 vuotta.

Tahto Group