Microsoft 365 mahdollisti toimivan etätyön kasvuyritykselle - Purkupiha Group

Case: Purkupiha Group

Hyödyt

+ Etätyön mahdollistaminen
+ Yrityksen johto pystyy keskittymään omaan ydintekemiseensä
+ Helposti skaalattavissa oleva IT-ympäristö

  • Toimiala: Purkutyöt
  • Henkilöstömäärä: 50-99
  • Liikevaihto: 27,7 miljoonaa euroa
  • Perustettu: 2003

Case: Purkupiha Group

Liikkuvan työn ratkaisuja kasvavalle yritykselle

Purkupiha Group on kasvava rakennusten ja teollisuuslaitosten purkuun erikoistunut yritys. Asiakkuus Tahto Groupin kanssa alkoi syksyllä 2017. Purkupiha Groupilla oli tarve IT-kumppanille, joka voisi ottaa vastuulleen yrityksen IT-asioiden kokonaisvaltaisen hoidon, vapauttaen yrityksen johdon keskittymään ydintoimintaan ja liiketoiminnan kasvuun. Lisäksi toiveena oli rakentaa IT-infra niin, että se joustaa ja muokkautuu helposti toiminnan kehittyessä.

Skaalautuvia ja mutkattomia ratkaisuita

Kasvavalle yritykselle on erityisen tärkeää, että IT-ratkaisut tukevat kasvua ja sen edellytyksiä mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti.

IT-ympäristö perustettiin kokonaan Microsoftin pilvipalveluiden ympärille. Purkupihalle otettiin käyttöön Office 365 Business Premium – ja EMS-lisenssit. Näiden avulla Purkupiha sai käyttöönsä kaikki toimistotyöhön tarvittavat ratkaisut aina sähköposteista yhteisten tiedostojen hallintaan sekä hallittavaan ja tietoturvalliseen IT-ympäristöön.

Palvelut skaalautuvat jatkuvasti asiakkaan tarpeeseen kustannuksien ja käyttötarpeen osalta. Kun uusien yksiköiden, työntekijöiden ja tietokoneiden lisääminen organisaation IT-infraan on vaivatonta, meiltä IT-tukikumppanilta ei kulu resursseja aikaa vieviin asennus- ja toimitusprojekteihin.

Liikkuvan työn työvälineet arjen tukena

Purkupihalla on työntekijöitä ympäri Suomea, joten tarve luotettaville, ilman lähitukea toimiville ratkaisuille oli ilmeinen. Kun organisaatiolla on paljon liikkuvaa työtä tekeviä työntekijöitä, tiedostojen on oltava sekä hyvin hallittavissa että käytettävissä mobiilisti.

Tiedostojenhallinta siirrettiin aiemmista Google Drive – ja paikallisista levypalvelin –ratkaisuista Microsoftin pilveen SharePoint Online –palveluun. Tällä tavoin myös kentällä toimivat toimihenkilöt pääsevät käyttämään yhteisiä tiedostoja mobiilisti SharePoint Onlinen kautta, missä ja milloin tahansa. Keskitetyn hallinnan (AzureAD) avulla hallitaan käyttöoikeuksia ja varmistetaan tietoturvallinen työskentely läpi koko organisaation.

Etä- ja liikkuvan työn edellytyksiä tuki lisäksi sähköpostitilien vaihto Gmail-tileistä Outlook-tileihin, jolloin mm. Skype-kokouksia voidaan järjestää aiempaa helpommin.

Olennaisena osana käyttöönottoa olivat henkilöstön koulutukset, joissa kaikille toimihenkilöille annettiin valmiudet käyttää uusia työvälineitä ja omaksua uudet toimintamallit.

Jos haluat tietää, miten voimme auttaa sinun organisaatiotasi, olemme täällä sinua varten!

Purkupiha Group

Purkupiha Group on yksi Suomen suurimmista purkualan yrityksistä ja yksi johtavista rakennusten purkajista. Purkupihan osaava työnjohto, pätevä henkilöstö sekä moderni ja monipuolinen purkukalusto mahdollistavat vaikeatkin purku-urakat. Purkupiha Group koostuu purku- ja kierrätystoimintaa harjoittavasta Purkupiha Oy:stä ja haitta-ainepurkuihin erikoistuneesta Dammega Oy:stä. Purkupiha Groupissa yhdistyvät pienen yrityksen ketteryys ja parempi palvelu sekä suuren yrityksen luotettavuus ja toimitusvarmuus.

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Kaikki asiakastarinat

Lue case KalPa x Tahto – “Tahdon avulla olemme nyt monella tavalla parempia!”

Case: KalPa x Tahto – “Tahdon avulla olemme nyt monella tavalla parempia!”

KalPa x Tahto – “Tahdon avulla olemme nyt monella tavalla parempia!”

Lue case Tahto X Junttan – enemmän kuin IT-kumppanuutta

Case: Tahto X Junttan – enemmän kuin IT-kumppanuutta

Tahto X Junttan – enemmän kuin IT-kumppanuutta

Azure, IT-palvelut, Johtaminen, Pilvisiirtymä, Tietohallinto, Tietoturva

Lue case Kalpa

Case: Kalpa

IT-ympäristön modernisointi toi tiedostot käyttöön pelimatkoillakin

IT-palvelut, Microsoft 365, Pilvisiirtymä