Asiakascase: Tahto on KalPa Hockey Oy:n IT-kumppani - Tahto Group

Case: KalPa x Tahto – “Tahdon avulla olemme nyt monella tavalla parempia!”

Hyödyt:

+ Ymmärrys digitalisaation tarpeista ja mahdollisuuksista
+ Moderneilla ratkaisuilla sujuvuutta liikkuvaan työhön
+ Tietoturvassa ja laitehallinnassa eteenpäin
+ Verkkojen toiminta varmistettu ja turvattu
+ Proaktiivinen kumppani auttaa ja kehittää myös etupainotteisesti

  • Toimiala:: Urheiluseura
  • Perustettu:: 1929

Case: KalPa x Tahto – “Tahdon avulla olemme nyt monella tavalla parempia!”

KalPa x Tahto – “Tahdon avulla olemme nyt monella tavalla parempia!”

– Tahto on aktiivisuudellaan erinomainen IT-kumppani! Toni Saksman, toimitusjohtaja / KalPa Hockey Oy

1929 perustetulla, SM-tasolla jääkiekon Liiga-sarjassa pelaavalla KalPalla on pitkät ja kunniakkaat perinteet, ja onpa sydämeltään savolainen seura osallistunut kansainväliseen Champions Hockey League -sarjaankin. Kuopion Olvi Areenaa kotikenttänään pitävän KalPan lipun alla pelaavat sekä KalPa Hockey Oy:n edustusjoukkueen ja A-nuorten pelaajat että Juniori-KalPa ry:n lähes 1000 junioria.

KalPa Hockey Oy:n yhteistyö IT-kumppani Tahto Groupin kanssa käynnistyi toukokuussa 2020, jolloin seuran IT-ympäristössä siirryttiin moderneihin Microsoft 365 -ratkaisuihin. Yhteistyön myötä myös seuran tietoturvaan ja laitehallintaan liittyvissä ratkaisuissa on otettu isoja askeleita eteenpäin, ja proaktiiviseen kumppaniin ollaan syystäkin tyytyväisiä.

Tahdon ja Microsoft 365 -ratkaisujen avulla sujuvuutta työskentelyyn

Helsingissä ja Kuopiossa toimiva Tahto auttaa asiakkaitaan ymmärtämään digitalisaation kehitykseen kytkeytyvät tarpeet ja mahdollisuudet sekä sen, kuinka nämä on Tahdon palveluilla vietävissä onnistuneesti käytäntöön. Myös KalPalla nämä ratkaisut ovat muuttaneet työskentelyä, ja sujuvoittava muutos säteilee suoraan liiketoimintaan.

– Tahdon avulla lähdimme hyödyntämään Microsoft 365 -pilvipalveluratkaisuja, ja Teams ja OneDrive otettiin mukaan keskeisinä työkaluina. Vaikka nämä ratkaisut ovat jo käytössä monissa organisaatioissa, olivat ne vielä meille uusia. Omaksuminen on sujuvoittanut liikkuvan työn tekemistä, sillä esimerkiksi kaikki materiaalit ovat nyt saavutettavissa puhelimellakin. Liiketoiminnan kannalta tämä on ylivoimaisesti tärkein yhteistyöllä saavutettu muutos, kertoo KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.

Tahto auttaa arvokkaan omaisuuden ja elintärkeiden toimintojen turvaamisessa

Tahdon avulla myös KalPan IT-ympäristön tietoturvassa otettu isoja askeleita eteenpäin tekemällä parannuksia ympäristöön ja muun muassa ottamalla käyttöön MA-tunnistus (Microsoft Authenticator -todentajasovellus). – Näin pystymme paremmin pitämään huolen siitä, että arvokas omaisuutemme tietojen muodossa pysyy turvassa, Saksman valottaa.

Yhteistyön myötä seuran tietokoneiden ja mobiililaitteiden käyttöä hallitaan Microsoft 365:n kuuluvan Microsoft Intunen keskitetyn hallinnan avulla. Osana kokonaisuutta Tahto pitää yllä konerekisteriä sekä vastaa laitteiston ylläpidosta, uusimisesta sekä päivitys- ja ohjelmistoasennuksista paikkariippumattomasti ilman tarvetta yhteydelle omaan verkkoon.

– Verkkojen toiminta on hallin osalta hyvin tärkeää, sillä esimerkiksi ottelumme ovat suuria yleisötapahtumia, joissa kaiken on toimittava ongelmitta. Meidän kumppanimme on pystyttävä varmistamaan, että nämä elintärkeät toiminnot on turvattu ja että kaikki toimii asianmukaisesti, summaa Saksman.

Proaktiivisen IT-kumppanin kanssa yhteistyö toimii

KalPassa sujuvaan ja toimivaan, jo neljä vuotta jatkuneeseen yhteistyöhön ollaan tyytyväisiä. Tietohallinnon osa-alueita on käyty yhdessä läpi, toimintoja kehitetty ja uusia toiminnallisuuksia on lanseerattu. Yhdessä Tahdon kanssa työssä on onnistuttu.

– Tahto on aktiivisuudellaan erinomainen IT-kumppani; heiltä ei olla yhteydessä vain silloin, jos on havaittu jokin ongelma jossakin, vaan ollaan koko ajan proaktiivisia ja ratkotaan ongelmia, ennen kuin sellaisia on edes tiedossa. Tahto on auttanut meitä, ja olemme tällä hetkellä monessa asiassa parempia kuin ennen yhteistyön alkamista, Saksman kiittelee.

Onnistutaanko mekin yhdessä?

Haluaisitteko tekin IT-kumppanin, jonka kanssa kasvaa ja onnistua yhdessä?

– Yhteistyömme KalPan kanssa on loistava esimerkki siitä, miksi Tahto on olemassa; haluamme auttaa mahdollisimman montaa pientä ja keskisuurta yritystä sekä järjestöä ymmärtämään digitalisaatioon liittyviä tarpeita ja mahdollisuuksia. Palveluillamme muutamme nämä mahdollisuudet onnistumisiksi, jotka säteilevät suoraan liiketoimintaan, summaa Tahdon liiketoimintajohtaja Pekka Hyvärinen.

Ole yhteydessä, niin kerromme lisää!

Pekka Hyvärinen
Liiketoimintajohtaja, partner
+358 40 043 7907
pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Tutustu myös näihin asiakastarinoihin

Kaikki asiakastarinat

Lue case Kalpa

Case: Kalpa

IT-ympäristön modernisointi toi tiedostot käyttöön pelimatkoillakin

IT-palvelut, Microsoft 365, Pilvisiirtymä

Lue case Sievi Capital Oyj

Case: Sievi Capital Oyj

Itse pystytetyn Microsoft 365 -ympäristön kehittäminen kumppanin kanssa kannatti

IT-palvelut, Microsoft 365, Tietoturva

Lue case Tahto X Junttan – enemmän kuin IT-kumppanuutta

Case: Tahto X Junttan – enemmän kuin IT-kumppanuutta

Tahto X Junttan – enemmän kuin IT-kumppanuutta

Azure, IT-palvelut, Johtaminen, Pilvisiirtymä, Tietohallinto, Tietoturva