Microsoft 365 / Office 365 -sovellukset - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Microsoft 365 -tuottavuussovellukset

Microsoft 365 (entinen Office 365) on lisenssipohjainen palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen tarvittavat työkalut ja sovellukset moderniin työhön. Koska Microsoft 365 on täysin pilvipohjainen ratkaisu, se on jatkuvasti ajan tasalla ja saa usein uusia ominaisuuksia eri ohjelmiin.

Lue lisää Microsoft 365:sta

Miksi valita Microsoft 365 -tuottavuussovellukset?

Skaalautuvuus

Microsoft 365 skaalautuu organisaatiosi mukana. Käyttäjälisenssejä on helppo lisätä tai poistaa henkilömäärän muuttuessa ja uusia sovelluksia voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan.

Aika- ja paikkariippumattomuus

Yksi Microsoft 365:n käytön suurimmista hyödyistä on sen mahdollistama aika- ja paikkariippumaton työskentely. Pilvipohjaiset sovellukset tuovat ihmiset, keskustelut ja tiedostot helposti laitteelle kun laitteelle luettavaksi ja muokattavaksi.

Helpompaa yhteistyötä

Teams, SharePoint Online ja muut tuottavuustyökalut tekevät tiedostojen työstämisestä ja työn tekemisestä tiimin kesken helppoa. Microsoft 365 mahdollistaa myös kolmansien osapuolten lisäämisen yhteisiin työtiloihin helposti.

Aina ajantasaiset sovellukset

Koska Microsoft 365 -sovellukset ovat pilvessä, ne ovat aina ajan tasalla. Microsoft julkaisee säännöllisesti sovelluksiin uusia ominaisuuksia ja käyttäjä saa ne käyttöönsä ilman lisäkuluja.

Läpinäkyvät kustannukset

Microsoft 365 toimii lisenssiperusteisesti, eli organisaatio maksaa sovellusten käytöstä joko tietyn kuukausittaisen tai vuosittaisen maksun. Näin ollen kustannuksista tulee läpinäkyviä ja ennustettavia.

Microsoft 365 -tuottavuussovellukset

tahto-teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kokoaa ihmiset ja työn yhteen. Teamsin avulla organisaatio selkeyttää sisäistä viestintäänsä, parantaa tiimityötään ja tehostaa toimintaansa.
Teams voi toimia käyttäjälle olennaisten sovellusten yhteen kokoavana työpöytänä.

Lue lisää

tahto-sharepoint

SharePoint

SharePoint on organisaation intranet ja tiedostojen tallennuspaikka. SharePointin avulla tiedostoja on helppoa ja tietoturvallista jakaa suoraan pilvestä, joka helpottaa esimerkiksi yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa.

Lue lisää

cloud

Muut sovellukset

OneDrive, OneNote, Planner, Forms, Shifts… Microsoft 365 -palvelukokonaisuuteen sisältyy lukuisia muitakin sovelluksia Teamsin ja SharePointin lisäksi. Sähköiset kyselyt, digitaaliset muistiinpanot, yhteinen tehtävänhallinta, omat työtiedostot; Microsoft 365 -paketista löytyy ratkaisut näihinkin.

Lue lisää

Usein kysyttyä

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Kiinnostuitko Microsoft 365 -tuottavuussovelluksista?

Jos haluat kuulla lisää Microsoftin tuottavuussovelluksista ja siitä, miten sinun organisaatiosi voisi hyötyä niistä, ole meihin yhteydessä!

Ota yhteyttä