Helpotusta hallintoon ja puhtia prosesseihin - Sanna Karttunen aloitti Tahdon Office Managerina toukokuussa - Tahto Group

Helpotusta hallintoon ja puhtia prosesseihin – Sanna Karttunen aloitti Tahdon Office Managerina toukokuussa

31.8.2021 Tahto Group

Hallinnosta, HR:stä ja taloudesta vastaava Sanni-Kaisa Miettinen päästi toukokuussa syvän helpotuksen huokauksen, kun Kuopion toimistolla Office Managerin roolissa Tahto-uransa aloitti Sanna Karttunen. Sannan vastuualueisiin kuuluu mm. Tahdon hallinnon toiminnot ja niiden kehittäminen sekä myynnin tukitoimet. Sanna omaa myös vahvan analytiikkataustan, joten hän tuo omaa näkemystään myös Tahdon raportoinnin kehittämiseen.

Sanna Karttunen
Sanna Karttunen

”Tahtolaiset ansaitsivat parempaa ja Sannan tulon myötä sitä todellakin saivat. Ehdin tehdä usean vuoden asiakastöiden rinnalla hallinnollisia asioita vähän toisella kädellä iltavuorossa” Sanni-Kaisa kertoo.

”Sanna ei pelkästään ottanut hartioilleen Tahdon operatiivisia hallinnon asioita, vaan mukana on vahvasti myös sisäisten prosessien ja järjestelmien kehittäminen. Eikä ole ollenkaan huono asia, että hän tuo mukanaa sopivasti mahtavaa naisenergiaa Kuopion toimistollemme.”

Olen superiloinen, että löysimme Sannan <3

Sanna siirtyi Tahdolle Pinja Groupilta, jossa hän työskenteli projektipäällikkönä ja BI-asiantuntijana raportoinnin kehittämisprojekteissa. Sanna päätyi hakemaan Tahdolla avoinna ollutta Office Managerin paikkaa, koska Tahdon työpaikkailmoitus tuntui mielenkiintoiselta ja puhuttelevalta.

Sanna ei ole tuhlannut aikaa oman roolinsa omaksumiseen ja onkin ottanut hommat haltuunsa erinomaisesti.

”Vastaanotto Tahdolla oli lämmin ja oma paikka työyhteisössä löytyi nopeasti. Sain omiin vastuualueisiini tehokkaan perehdytyksen ja tukea tekemiseen on ollut tarjolla aina kun tarvitsee. Toisaalta sain myös hyvin vapaat kädet oman tonttini kehittämiseen, mikä lisää työn mielekkyyttä ja merkityksen tunnetta.

Syksy tuo tullessaan uusia vastuualueita ja kutkuttavan mielenkiintoisia kehitysprojekteja ja innostuksen taso on korkealla. Kuopion uusi, komea ja ennen kaikkea kotoisa toimisto tuo oman lisämausteensa työssä viihtymiseen, erityisesti koska väljemmät tilat tuntuvat houkuttelevan muitakin tahtolaisia toimistolle hieman useammin.

Tahdossa on työnantajana luonnetta ja inhimillisyyttä. Sille pohjalle on helppo motivoitua.

Tahto Group