Etusivu

IT-kumppani,
joka tuo tehoa
toimintaan.

Uuden ajan IT-kumppani palvelee paremmin yritystäsi ja työntekijöitäsi

Perinteinen IT-kumppani on tehnyt työnsä, kun laitteet ja lisenssit on hankittu. Uuden ajan IT-kumppanin työt vasta alkavat siitä. Olemme muuttaneet IT-kumppanin roolin passiivisesta palvelutoimittajasta yrityksesi strategiseksi kumppaniksi. Kehitämme liiketoimintaasi kuten omaamme. Olemme aina valmiita auttamaan yritystäsi ja työntekijöitäsi. Tehdään IT:stä yhdessä yrityksesi voimavara.

image/svg+xml

Tehoa toimistotyöhön

Toimivalla tiimityöllä ja organisaation sisäisellä viestinnällä on merkittävä vaikutus yrityksen menestymiseen ja työntekijöiden motivoimiseen. Tehoa toimistotyöhön -palvelujemme perustana ovat laitealustasta riippumattomat Microsoftin Office 365 -pilvipalvelut sekä niiden ympärille rakennetut toimistotyötä tehostavat toimintamallit ja henkilöstön koulutukset.

image/svg+xml

Laite- ja palveluratkaisut

Rakennamme yrityksellesi kustannustehokkaasti tietoturvallisen IT-ympäristön. Yrityksellesi räätälöityyn laite- ja palvelukokonaisuuteemme kuuluvat tarpeisiisi sopiva keskitetyn hallinnan ratkaisu, Microsoftin pilvipalvelut, tietoverkot, kapasiteettipalvelut, verkkolaitteet ja tietoturvapalvelut.

image/svg+xml

IT-tukipalvelut

IT-tukemme tukee kirjaimellisesti. Tuemme työntekijöitäsi sekä valvomme laitteita ja ohjelmistoja. Palvelunumeroomme vastaa aina tuttu asiantuntija, joka ottaa tukipyyntösi heti hoitaakseen. Kokonaisulkoistuksissa jokaiselle asiakkaallemme on nimetty oma tietohallinnon asiantuntija, jonka vastuulla ovat esimerkiksi käyttäjätunnusten, lisenssien ja laitekannan tarkastukset ja teknisen tietoturvan raportointi.

image/svg+xml

Kumppanuus­palvelut

Osaamme sovittaa yrityksesi tarvitsemat IT-ratkaisut ja digitaaliset palvelut osaksi liiketoimintastrategiaasi. Kumppanuuspalveluihimme kuuluvat muutosjohtaminen, digitalisaatiohankkeet, BI-prosessien kehitys, tietoturvan ja tietosuojan hallinnollinen kehittäminen ja johtaminen sekä tietoturvakoulutukset.

Liity sähköposti­listallemme

Saat ajankohtaista tietoa IT-asioista ja toiminnastamme kerran kuussa.

Lue tietosuojatiedote