Tiedostojenhallinta - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Tiedostojenhallinta

Nykypäivän hektisessä työelämässä on tärkeää, että ajantasaiset tiedostot ovat kaikkien saatavilla nopeasti, luotettavasti sekä vaivattomasti ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Tarpeisiin soveltuvasti suunniteltu tietoarkkitehtuuri sekä oikein mitoitetut pilvipalvelut tukevat sitä, että kriittinen tieto ei jää yksittäisen henkilön sähköpostiin, tietokoneelle tai muistitikulle.

Tiedostojenhallinta Microsoft 365 -palveluissa

SharePoint Online tarjoaa monipuoliset ratkaisut tiedostojenhallinnalle, metatietojen määrittelemiselle ja hyödyntämiselle, elinkaarenhallinnalle sekä erilaisille tiedostoihin liittyville työnkuluille (mm. hyväksynnät). SharePoint on usein organisaatioiden yhteisten tiedostojen tallennuspaikka. Yli tiimirajojen tarvitut tiedostot, kuten esimerkiksi ohjeet ja pohjat, jaetaan kätevästi SharePointin avulla. Aktiivisesti muokattavia operatiivisia tiedostoja käytetään yhä useammassa organisaatiossa Teamsin kautta, jonka tallennussijaintina toimii tiimin oma SharePoint-sivusto. Henkilökohtaisia työtiedostoja voidaan tallentaa myös pilveen käyttämällä OneDrivesovellusta.

Lue lisää Microsoftin tuottavuustyökaluista

Tieto tarvittavien henkilöiden saatavilla nopeasti

Yhteisten materiaalien tallentaminen käyttöoikeuksilla rajattuun pilvisijaintiin vapauttaa henkilöstön turhilta tiedoston viimeisimmän version metsästämisiltä sekä monien muokattujen versioiden työläältä yhdistelemiseltä. Yhdessä työstettävä materiaali löytyy yhteisestä sijainnista, jossa tarvittavat henkilöt voivat vaivatta muokata tiedostoa yhdessä jopa samaan aikaan – ilman eri versioiden lähettelyä sähköpostitse!

Lue, miten Bluefors otti tiedon haltuunsa tehokkaalla projektilla

Tärkeät tiedostot pysyvät turvassa pilvessä

Pilveen tallennettua materiaalia ei menetetä, vaikka tietokoneesi tai muu käyttämäsi työväline hajoaa tai katoaa. Tietokoneesi hajotessa sinun ei tarvitse huolestua tärkeiden dokumenttien menettämisestä – tiedostosi ovat turvassa pilvessä ja saatavilla käytettävissä suoraan uudella päätelaitteella.

Webinaari: Tiedostojen jakaminen Microsoftin pilvessä

Pekka Hyvärinen

Liiketoimintajohtaja, vt. toimitusjohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa teidän organisaatioanne, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä