Tarinamme - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Miksi Tahto on olemassa?

Tahdon tarina alkoi yhden miehen halusta auttaa omia asiakkaitaan ottamaan oikeita askeleita usein monimutkaisessa IT-maailmassa. Toimitusjohtaja Lasse Miettinen toimi konsulttina PK-yritys- ja järjestökentässä ja auttoi asiakkaitaan IT-palveluiden hankintaprojekteissa. Vuosien kuluessa Lasse huomasi, että IT-palveluntarjoajissa on varsin vähän moderneja, sopivan kokoisia toimijoita, joille asiakasorganisaation ja sen työntekijöiden hyvinvointi olisi oikeasti tärkeää. Tahto sai alkunsa tästä havainnosta.

Kaikki lähtee tyytyväisistä asiakkaista

Yksi olemassaolomme tarkoituksista on pitää huoli siitä, että tarjoamme asiakkaillemme kaiken mahdollisen tuen jokaisessa tilanteessa. Kohtaamme asiakkaamme ihmisinä ja haluamme aidosti olla heille avuksi. Olemme aktiivinen kumppani ja haluamme näkyä asiakkaidemme arjessa.

Ymmärrämme asiakkaidemme nykytilan ja pidämme huolen, että olemme paikalla, kun hätä iskee. Tiedämme, mitä sovelluksia ja työkaluja asiakkaillamme on käytössä ja ymmärrämme heidän toimintaansa ja tavoitteitaan. Siksi osaamme seurata, missä ja minne asiakas on menossa omalla kehityksen tiekartallaan.

Asiakkaat ovat arvostaneet meidän toimintatapaamme, sillä asiakaspysyvyytemme on lähes täydellistä; toimintahistoriamme aikana meiltä on poistunut ainoastaan yksi asiakas omasta tahdostaan.

Me loistamme, kun asiakkaamme loistavat.

Tutustu asiakastarinoihimme

Piäkirkolta Kuopioon

Perustajallamme ja hallituksemme jäsenillä on tiiviitä sidoksia Kuopioon, joten laajentuminen Helsingistä Itä-Suomen alueelle oli luonnollista. Yhteistyömme kuopiolaisten yritysten kanssa on jatkunut jo pitkään ja olemme olleet aina enemmän kuin tervetulleita. Mitä enemmän tutustuimme alueen liiketoimintaympäristöön huomasimme, että palvelukonseptillemme ja uudenlaiselle asenteelle on kysyntää myös Kuopiossa.

Olemme saaneet jalansijaa Kuopiossa saapumisemme jälkeen ja paikalliset organisaatiot ovat ottaneet meidät hyvin vastaan. Haluamme olla modernisoimassa Kuopioon alueen organisaatioiden toimintaympäristöjä ja -tapoja ja siten varmistamassa, että koko maakunta pysyy elinvoimaisena.

Tutustu palveluihimme

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja, partner

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Miksi Tahto on oiva valinta IT-kumppaniksi?

Meressä on paljon kaloja, mutta jotkut kalat uivat ketterämmin kuin toiset. Mikä tekee meistä IT-kumppanin, jota asiakkaat eivät halua vaihtaa?

Lue lisää »