Tahto Groupin hallitus laajenee - Tahto Group

Tahto Groupin hallitus laajenee

24.9.2018 Sanni-Kaisa Miettinen

Meillä on suuria suunnitelmia tulevaisuudelle: haluamme muuttaa IT-alan pelisääntöjä lopullisesti parantamalla avoimuutta sekä aidosti asiakaslähtöisten palveluiden tarjontaa. Palvelumallimme on rakennettu 2020-luvun tarpeisiin edistämään asiakkaan autonomiaa ja tehostamaan IT-investointeja.

Missiomme on selvä ja yhtenä joukkona olemme edenneet askel askeleelta kohti tavoitettamme. Nyt otamme seuraavan selkeän askeleen ja vahvistamme organisaatiomme hallintoa täydentämällä hallituksemme kokoonpanoa.

Hallitukseen on kutsuttu 13.9.2018 alkaen:
Tero Saksman (EMBA)
Merja Haverinen (VTM)

Tero on energinen ICT-alan murroksessa marinoitunut liideri,

jolta löytyy kokemusta niin korporaatio- kuin start-up -maailmastakin. Tero on toiminut uransa aikana niin controllerina, myyntijohtajana kuin tietohallintojohtajanakin ja on ollut bisnesvastuussa useammassa eri liiketoiminnossa. Vapaa-ajalla aika kuluu jalkapallon, kaukalopallon, crossfitin, golfin ja muun monipuolisen liikunnan parissa.

“Tahto Groupilla on edessään loistava tulevaisuus ja on kunnia päästä yhdessä huipputiimin kanssa luomaan tulevaisuuden menestystarinaa! Moderni, digiajan vaatimukset täyttävä tarjooma erottuu markkinassa edukseen ja mahdollistaa asiakkaiden ICT-ympäristön modernisoinnin ilman perinteisen tarjooman painolastia. Uskon, että Tahto Groupin kaltaiselle haastajalle on markkinassa tilaa ja kasvu tulee tapahtumaan kovalla kulmakertoimella!”

Teron LinkedIn-profiiliin voit tutustua tästä.

Merja on kokenut kehitys- ja liiketoimintajohtaja. Hän toimii tällä hetkellä Otavamedian OMAn liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Urallaan Merja on toiminut muun muassa viestintäjohtajana Keskon konsernissa sekä kehitys- ja johtotehtävissä TeliaSoneralla. Hän on toiminut myös lukuisissa luottamus- ja hallitustehtävissä. Vapaa-ajallaan Merja talvisin hiihtää ja kesäisin pelaa golfia. Merja harrastaa myös elämänkertakirjallisuutta.

”Tahto Group edustaa nykyaikaista ketterää asiakaslähtöistä toimintaa edelleenkin aika perinteisesti toimivalla ICT-sektorilla. Tahto Groupilla on erinomaiset edellytykset kasvaa asiakkaidensa kanssa luoden jatkossakin uusia asiakaslähtöisiä toimintamalleja, jotka parantavat yritysten kilpailukykyä.”

Merjan LinkedIn-profiiliin voit tutustua tästä.

Hallituksen puheenjohtana jatkaa Tahto Groupin toimitusjohtaja Lasse Miettinen. Lisäksi Sanni-Kaisa Miettinen siirtyy varajäsenen paikalta varsinaiseksi jäseneksi.

Sanni-Kaisa Miettinen

Kun tietotyön asiantuntijalle ja Tahdon partnerille Sanni-Kaisalle iskee kausittainen neuloosi, kunnianhimon taso on vähintään yhtä korkealla kuin äänentaso kuoroharjoituksissa.