Microsoft 365 IT-ympäristönä - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Microsoft 365 on modernin IT-ympäristön kulmakivi

Organisaatio voi rakentaa koko IT-ympäristönsä Microsoft 365 -infastruktuurin ympärille. Microsoft 365 on kokoelma pilvipalveluita, joka tarjoaa käyttäjälleen kapasiteetin, sovellukset ja tietoturvan, jota modernissa työn tekemisessä tarvitaan.

Microsoft 365 - kovempi kokoelma kuin Beatlesin Greatest Hits

Microsoft 365 on käytännössä kokoelma alan parhaita pilvipalveluita, jotka pitävät huolen organisaation tietoturvasta, laite- ja käyttäjähallinnasta, tiedostojen pilvikäytöstä, modernin työn työkaluista ja tiedon- ja sovellusten hallinnasta. Microsoft 365 ja Windows 10 tuovat käyttäjilleen työmukavuutta ja tietoturvaa samalla, kun ne yksinkertaistavat organisaation IT-ympäristön hallintaa.

Stressittömämpää työntekoa Microsoft 365:n avulla

Nykyajan tietotyöläiset joutuvat kohtaamaan arjessa tarpeeksi suuria paineita ilman ylimääräistä huolta tietoturvansa tasostakin. Microsoft 365:n tietoturvaratkaisut suojaavat käyttäjäänsä jatkuvasti kehittyviltä kalasteluyrityksiltä ja muilta tietoturvauhilta.

Me varmistamme, että asiakkaamme käyttäjät, laitteet, sovellukset, viestintä ja tiedostot ovat suojattuna kyberrikollisten hyökkäyksiltä.

Lue lisää tietoturvasta Kartoita tietoturvasi taso nyt »

Microsoft 365 Business Premium sisältää kaiken, mitä tarvitset

check-shield

Edistyneet tietoturvaominaisuudet

Microsoft 365 Business Premium varmistaa, että käyttäjä on suojautunut tehokkaasti mm. tietojenkalastelua ja muita, jatkuvasti kehittyviä tietoturvauhkia vastaan.

Lue lisää

tahto-teams

Sisäisen viestinnän ja ryhmätyöskentelyn työkalut

Oikein rakennettu ja koulutettu Microsoftin tuottavuussovellusten (Teams, SharePoint Online) kokonaisuus korvaa sähköpostien, puheluiden ja whatsappin kakofonian.

Lue lisää

team-chat

Muut tuottavuustyökalut

Sähköiset kyselyt, digitaaliset muistiinpanot, yhteinen tehtävänhallinta, omat työtiedostot; Microsoft 365 -paketista löytyy ratkaisut näihinkin.

Lue lisää

tahto-intune

Keskitetyn hallinnan hyödyt

Microsoft 365:n keskitetty hallinta mahdollistaa laitteiden, käyttäjien, sovellusten ja tiedon hallinnan vaivattomasti yhdestä hallintapaneelista.

Lue lisää

tahto-defender

Windows Defender

Huimia kehitysaskelia viime vuosina ottanut Windows Defender suojaa organisaatiosi laitteet sekä pilvipalvelut. Defender tekee muut suojaustyökalusi turhiksi.

Lue lisää

tahto-virtuaalityopoyta

Virtuaalityöpöydät

Windows Virtual Desktop tarjoaa modernin ratkaisun mm. sensitiivisten tietojen suojaamiseen tai raskaiden suunnittelutiedostojen työstämiseen.

Lue lisää

login-key

Palveluiden saatavuus

Microsoft 365 Business Premiumin sovellukset ja ominaisuudet ovat käytettävissä aina; Microsoft antaa niille 99,9 prosentin käyttöaikatakuun.

lock-shield

Historian tehokkain ja turvallisin Windows

Jos käytössäsi on Windows 7 Pro tai 8.1 Pro, saat käyttöösi veloituksetta Windows 10 Pro -version.

Microsoft 365:n kattavat suojausominaisuudet

check-shield

Tietoturvauhilta suojautuminen

Microsoft 365 sisältää Defender for Office 365, joka on pilvipohjainen sähköpostin suojausominaisuus. Defender for Office 365 tuo suojaa haittaohjelmia ja vaarallisia linkkejä sekä liitetiedostoja vastaan. ATP Safe Links suojaa käyttäjää sähköposteissa tai Office-ohjelmissa olevilta vaarallisilta linkeiltä. ATP Safe Attachments taas varmistaa, ettei käyttäjän sähköpostilaatikkoon päädy viestejä, jotka sisältävät haittaohjelmia tai viruksia.

Monivaiheinen tunnistautuminen (Multi-Factor Autenthication, MFA) edellyttää käyttäjää varmistamaan kirjautumisensa toisella tavalla, usein esimerkiksi varmistuskoodin avulla. Tällä varmistetaan, että organisaation tietoon pääsee käsiksi aidosti vain ne henkilöt, joiden siihen kuuluukin päästä.

Windows Defender tarjoaa laajan suojan organisaation järjestelmille, tiedostoille ja pilvipalveluille tietoturvauhkien varalle.

messages-bubble

Tietojen suojaus

Microsoft 365 varmistaa, että organisaation tiedot pysyvät turvassa ja helposti hallittavissa. Salasanat, luottokorttien numerot ja muut sensitiiviset tiedot salataan Data Loss Policy -käytäntöjen avulla niin, että ne eivät pääse leviämään oikeiden tahojen ulkopuolelle. Microsoft 365 suojaa myös viestiliikenteen, jotta viestit tavoittavat ainoastaan ne henkilöt, joille ne on tarkoitettu.

password-approved-1

Laitteiden suojaus

Microsoft 365:n laitehallinta sisältää myös Mobile Device Managementin (MDM), BitLockerin ja laitteiden automaattisen päivityksen. Organisaatio voi hallita ja valvoa kaikkia päätelaitteitaan ja asentaa niihin keskitetysti esimerkiksi tietoturvaominaisuuksia. MDM mahdollistaa mm. mobiililaitteen kaiken yritysdatan poistamisen etänä jos laite esimerkiksi katoaa tai varastetaan. BitLocker-kryptaus suojaa kannettavaa tietokonetta ja sen sisältämää tietoa vastaavassa tilanteessa, jolloin koneelle ei päästä kirjautumaan ilman BitLockerin salausavainta. Microsoft 365 myös varmistaa, että käytössä olevat laitteet ovat jatkuvasti ajan tasalla ja hakkerit eivät pääse hyödyntämään vanhoihin ohjelmistoversioihin jääviä mahdollisia tietoturva-aukkoja.

Hallintaa ja valvontaa

Microsoft 365:n keskitetty hallinta mahdollistaa laitteiden, käyttäjien, sovellusten ja tiedon hallinnan vaivattomasti yhdestä hallintapaneelista.

Organisaatio voi hallita kaikkia tietokoneitaan ja älypuhelimiaan Microsoft Intunen avulla. Intune mahdollistaa mm. laitteiden tietoturvan hallinnan sekä päivitykset yhdellä kertaa koko organisaatiolle. Laitteiden keskitetty hallinta myös mahdollistaa niiden elinkaaren hallinnan, jolloin elinkaaren loppupäässä olevat laitteet saadaan uusittua ajoissa.

Keskitetyn käyttäjähallinnan ansiosta organisaation on helppo määrittää oikeat käyttöoikeudet oikeille käyttäjille. Uusien työntekijöiden lisääminen ja lähteneiden poistaminen on yksinkertaista ja takaa sen, että esimerkiksi organisaation tieto-omaisuus ei vaarannu työntekijän poistuessa organisaation ulkopuolelle.

Lue lisää hallinta- ja valvontapalveluistamme

Otetaan Microsoft 365:sta kaikki irti yhdessä!

Jos haluat hyödyntää Microsoft 365:n pilvipalveluiden tuomia etuja, me autamme sinua ottamaan ne käyttöön organisaatiossasi!

    • Pudota tiedostot tähän tai
      Max. tiedoston koko: 100 MB.
      • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.