Pilviympäristön terveystarkastus - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Varmista, ettei tietoturvassasi ole aukkoja - tee pilviympäristöllesi terveystarkastus!

Tietoturva puhuttaa aina enemmän ja enemmän, mutta aiheesta. Kyberhyökkäykset yleistyvät jatkuvasti ja ne kohdistuvat kaikenkokoisiin organisaatioihin toimialasta riippumatta.

Testaa nopealla testillämme, millä tasolla organisaatiosi tietoturva on. Saat testin tekemisen jälkeen veloituksettoman 30 minuutin analyysin ja ohjeet, miten parannat tietoturvasi tasoa.

Suomen tämän hetken yleisimmät tietoturvauhat

1. Päivittämättömät haavoittuvuudet avaavat rikollisille reitin organisaation tietoihin ja laitteisiin ja mahdollistavat tietomurrot

2. Eri kiristysohjelmien käyttö lisääntyy ja uhkaa liiketoiminnan jatkuvuutta

3. Tietojenkalastelu aiheuttaa pahimmassa tapauksessa tietojen menettämistä

4. Heikko kyberriskienhallinta ja epäselvät vastuut johtavat siihen, että tietomurtotapauksissa ei tiedetä, mitä pitäisi tehdä

5. Lokitietojen puutteellisuuden vuoksi poikkeamatilanteita ei pystytä havainnoimaan eikä korjaamaan nopeasti.

Testaa, oletteko suojassa näiltä uhilta »

Kyberturvallisuuskeskuskin suosittelee: suojaa Microsoft-pilvesi nyt!

Tietoturvan ei tarvitse olla vaikeaa

Tietoturva nähdään perinteisesti teknisinä ratkaisuina, jolla suojaudutaan yksittäisiä uhkia vastaan yksittäisillä teknologioilla. Tekniset tietoturvaratkaisut voidaan kokea hankalina ottaa käyttöön ja monimutkaisina käyttää, mutta asia ei suurelta osin ole näin. Jo pienet toimenpiteet voivat parantaa organisaation tietoturvan tasoa huomattavasti. Monivaiheinen tunnistautuminen, viestinnän suojaus ja lokitietojen säilytys ja niiden hyödyntäminen tukkivat suuren osan mahdollisista tietoturva-aukoista, eikä niiden käyttöönotto ole osaavan kumppanin kanssa hankalaa tahi aikaa vievää.

Suomen Kyberturvallisuuskeskus suosittelee kaikkia organisaatioita suojaamaan Microsoftin pilvipalvelunsa. Me autamme mielellämme organisaatiotasi vastaamaan viranomaisen huutoon.

Tietoturvallista ympäristöä ei luoda pelkillä lisensseillä

Jos organisaatiollasi on käytössään Microsoft 365 -lisenssit, olette jo hyvällä matkalla tietoturvallisen ympäristön luomisessa. Pelkät lisenssit itsessään eivät kuitenkaan tuki yhtään tietoturva-aukkoa, vaan lisenssien tuomat ominaisuudet pitää ottaa käyttöön. Tässä työssä oikea kumppani on avainasemassa, koska heillä on usein paras tietämys ja kokemus siitä, mitkä ominaisuudet sopivat juuri teidän organisaatiollenne.

Me emme velvoita organisaatiotasi sitoutumaan palveluihimme tietoturvakartoituksen jälkeen. Saatte meiltä selkeät toimenpide-ehdotukset tietoturvanne parantamiseksi, jonka jälkeen voitte tehdä, miten parhaaksi näette.

Tiesitkö, että monivaiheinen tunnistautuminen estää jopa 99,9% käyttäjätunnuksiin kohdistuvista hyökkäyksistä?

Tämä ja muita ajatuksia herättäviä numerofaktoja tietoturvaan liittyen, olkaa hyvät:

tietomurroista johtuu tunnusten vuotamisesta rikollisiin käsiin: 81%

ihmisten salasanoista on sellaisia, joita he käyttävät useammassa palvelussa: 73%

Dropboxista vuotanutta käyttäjätunnusta työntekijän duplikaattisalasanan vuoksi: 60 miljoonaa

Kyberturvallisuuskeskuksessa vuodessa käsiteltyjen huijaustapausten lukumäärä: 4912

Kyberturvallisuuskeskuksessa vuodessa käsiteltyjen tietomurtotapausten lukumäärä: 805

keskimääräinen tietovuodon kustannus maailmanlaajuisesti: 3,6M €

Terveystarkastuksesta toimenpide-ehdotuksiin - näin prosessimme etenee

browser-user-help-message

Kysely

Kysely on suunniteltu niin, että siihen vastataan yhdeltä istumalta sen kummemmin valmistautumatta. Kyselyyn vastataan parhaan tietosi mukaisesti. Myös se, ettet osaa vastata johonkin kysymykseen, kertoo paljon kokonaistietoturvanne tilasta.

Pääset tekemään pikatestin ja varaamaan konsultointiajan tämän linkin kautta »

head-idea

Analyysi

Kyselybottimme antaa jo pikaisen analyysin tietoturvanne tasosta. Voit kuitenkin varata kyselyn jälkeen helposti itsellesi sopivaan aikaan 30 minuutin veloituksettoman konsultoinnin tietoturva-asiantuntijamme kanssa. Konsultoinnissa syvennytään kyselyssä esiin tulleisiin huomioihin.

performance-user-graph

Toimenpide-ehdotukset

Saat konsultoinnin lopputulemana selkeän toimenpide-ehdotuksen siitä, mitä organisaatiosi kannattaa tehdä tietoturvan parantamiseksi. Kyselyyn vastaaminen ei velvoita teitä ostamaan Tahdolta jatkopalveluita, vaan voitte toteuttaa toimenpide-ehdotukset haluamallanne tavalla.

Varmista, että tietoturvasi on kunnossa myös tänään

Kyberrikolliset ovat ahkeria kehittämään uusia ja tehokkaampia huijaus- ja murtomenetelmiä. Tämä tarkoittaa sitä, että puolen vuoden takainen tietoturva-auditointi voi olla jo vanhentunut, kun rikolliset ovat löytäneet uuden tavan iskeä organisaatiosi kimppuun. Ja niin, sinunkin organisaatiosi on uhattuna. Ei kannata tuudittautua ajatukseen, että teidän datassanne ei ole mitään, mikä voisi rikollisia kiinnostaa. Aivan varmasti on.

Tietoturva on jatkuva prosessi, ei kertaluontoinen projekti.

Tietoturvan tasoa kannattaa testata säännöllisesti, jotta tietovuotojen ja sitä kautta potentiaalisten taloudellisten ja mainehaittojen riski pienenee. Autamme mielellämme organisaatiotasi selvittämään tietoturvanne tason ja tarvittaessa nostamaan sen vastaamaan nykypäivän standardeja.

Juha Keskitalo

Chief Operating Officer

040 545 9851

Juha.Keskitalo@tahtogroup.fi

Kartoita tietoturvasi taso nyt - täysin veloituksetta

Kun teet kevyen tietoturvakartoituksemme, saat veloituksetta sertifioitujen tietoturva-ammattilaistemme tekemän analyysin organisaatiosi tietoturvan tilasta sekä toimenpide-ehdotuksia tietoturvan parantamiseksi. Kartoituksen tekeminen ei velvoita sinua yhtään mihinkään!

Kartoita tietoturvasi taso nyt »