Haluamme tehdä yhteistyön aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Tutustu simppeliin prosessiimme!
Tietoturva puhuttaa aina enemmän ja enemmän, mutta aiheesta. Kyberhyökkäykset yleistyvät jatkuvasti ja ne kohdistuvat kaikenkokoisiin organisaatioihin toimialasta riippumatta.
Testaa nopealla testillämme, millä tasolla organisaatiosi tietoturva on. Saat testin tekemisen jälkeen veloituksettoman 30 minuutin analyysin ja ohjeet, miten parannat tietoturvasi tasoa.
1. Päivittämättömät haavoittuvuudet avaavat rikollisille reitin organisaation tietoihin ja laitteisiin ja mahdollistavat tietomurrot
2. Eri kiristysohjelmien käyttö lisääntyy ja uhkaa liiketoiminnan jatkuvuutta
3. Tietojenkalastelu aiheuttaa pahimmassa tapauksessa tietojen menettämistä
4. Heikko kyberriskienhallinta ja epäselvät vastuut johtavat siihen, että tietomurtotapauksissa ei tiedetä, mitä pitäisi tehdä
5. Lokitietojen puutteellisuuden vuoksi poikkeamatilanteita ei pystytä havainnoimaan eikä korjaamaan nopeasti.
Tietoturva nähdään perinteisesti teknisinä ratkaisuina, jolla suojaudutaan yksittäisiä uhkia vastaan yksittäisillä teknologioilla. Tekniset tietoturvaratkaisut voidaan kokea hankalina ottaa käyttöön ja monimutkaisina käyttää, mutta asia ei suurelta osin ole näin. Jo pienet toimenpiteet voivat parantaa organisaation tietoturvan tasoa huomattavasti. Monivaiheinen tunnistautuminen, viestinnän suojaus ja lokitietojen säilytys ja niiden hyödyntäminen tukkivat suuren osan mahdollisista tietoturva-aukoista, eikä niiden käyttöönotto ole osaavan kumppanin kanssa hankalaa tahi aikaa vievää.
Suomen Kyberturvallisuuskeskus suosittelee kaikkia organisaatioita suojaamaan Microsoftin pilvipalvelunsa. Me autamme mielellämme organisaatiotasi vastaamaan viranomaisen huutoon.
Jos organisaatiollasi on käytössään Microsoft 365 -lisenssit, olette jo hyvällä matkalla tietoturvallisen ympäristön luomisessa. Pelkät lisenssit itsessään eivät kuitenkaan tuki yhtään tietoturva-aukkoa, vaan lisenssien tuomat ominaisuudet pitää ottaa käyttöön. Tässä työssä oikea kumppani on avainasemassa, koska heillä on usein paras tietämys ja kokemus siitä, mitkä ominaisuudet sopivat juuri teidän organisaatiollenne.
Me emme velvoita organisaatiotasi sitoutumaan palveluihimme tietoturvakartoituksen jälkeen. Saatte meiltä selkeät toimenpide-ehdotukset tietoturvanne parantamiseksi, jonka jälkeen voitte tehdä, miten parhaaksi näette.
Tämä ja muita ajatuksia herättäviä numerofaktoja tietoturvaan liittyen, olkaa hyvät:
tietomurroista johtuu tunnusten vuotamisesta rikollisiin käsiin: 81%
ihmisten salasanoista on sellaisia, joita he käyttävät useammassa palvelussa: 73%
Dropboxista vuotanutta käyttäjätunnusta työntekijän duplikaattisalasanan vuoksi: 60 miljoonaa
Kyberturvallisuuskeskuksessa vuodessa käsiteltyjen huijaustapausten lukumäärä: 4912
Kyberturvallisuuskeskuksessa vuodessa käsiteltyjen tietomurtotapausten lukumäärä: 805
keskimääräinen tietovuodon kustannus maailmanlaajuisesti: 3,6M €
Kysely on suunniteltu niin, että siihen vastataan yhdeltä istumalta sen kummemmin valmistautumatta. Kyselyyn vastataan parhaan tietosi mukaisesti. Myös se, ettet osaa vastata johonkin kysymykseen, kertoo paljon kokonaistietoturvanne tilasta.
Pääset tekemään pikatestin ja varaamaan konsultointiajan tämän linkin kautta »
Kyselybottimme antaa jo pikaisen analyysin tietoturvanne tasosta. Voit kuitenkin varata kyselyn jälkeen helposti itsellesi sopivaan aikaan 30 minuutin veloituksettoman konsultoinnin tietoturva-asiantuntijamme kanssa. Konsultoinnissa syvennytään kyselyssä esiin tulleisiin huomioihin.
Saat konsultoinnin lopputulemana selkeän toimenpide-ehdotuksen siitä, mitä organisaatiosi kannattaa tehdä tietoturvan parantamiseksi. Kyselyyn vastaaminen ei velvoita teitä ostamaan Tahdolta jatkopalveluita, vaan voitte toteuttaa toimenpide-ehdotukset haluamallanne tavalla.
Kyberrikolliset ovat ahkeria kehittämään uusia ja tehokkaampia huijaus- ja murtomenetelmiä. Tämä tarkoittaa sitä, että puolen vuoden takainen tietoturva-auditointi voi olla jo vanhentunut, kun rikolliset ovat löytäneet uuden tavan iskeä organisaatiosi kimppuun. Ja niin, sinunkin organisaatiosi on uhattuna. Ei kannata tuudittautua ajatukseen, että teidän datassanne ei ole mitään, mikä voisi rikollisia kiinnostaa. Aivan varmasti on.
Tietoturva on jatkuva prosessi, ei kertaluontoinen projekti.
Tietoturvan tasoa kannattaa testata säännöllisesti, jotta tietovuotojen ja sitä kautta potentiaalisten taloudellisten ja mainehaittojen riski pienenee. Autamme mielellämme organisaatiotasi selvittämään tietoturvanne tason ja tarvittaessa nostamaan sen vastaamaan nykypäivän standardeja.
Kun teet kevyen tietoturvakartoituksemme, saat veloituksetta sertifioitujen tietoturva-ammattilaistemme tekemän analyysin organisaatiosi tietoturvan tilasta sekä toimenpide-ehdotuksia tietoturvan parantamiseksi. Kartoituksen tekeminen ei velvoita sinua yhtään mihinkään!