Pete Nieminen mukaan Tahdon hallitukseen - Tahto Group

Pete Nieminen mukaan Tahdon hallitukseen

19.6.2019 Tahto Group

Innostunut asenne itsensä kehittämiseen ja asioiden eteenpäin viemiseen ovat asioita, joita arvostamme Tahdolla. Mutta erityisesti sydäntämme lähellä on asioiden kehittäminen yhdessä. Joten mikä olisi parempaa, kuin porukkamme vahvistaminen uudella hallituksen jäsenellä joka ei vain jaa ajatusmaailmaamme, vaan on myös omiaan avaamaan meille teitä, joita emme itse edes olisi osanneet ajatella?

Ilolla kerromme, että Pete Nieminen on aloittanut Tahdon hallituksessa.

Pete Nieminen

Pete Nieminen

Pete Nieminen on laajalti tunnettu asiantuntija, joka on valittu 11 kertaa Suomen TOP 100 tietotekniikkavaikuttajien joukkoon. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus uusista teknologiaratkaisuista, tietohallinnosta, liiketoimintojen kehittämisestä digitalisuuden eri muodoissa ja johtamisesta. Asiantuntijatyön, aktiivisen blogien kirjoittamisen lisäksi hänen mielipiteitään ja tietämystään lainataan usein alan lehdistössä.

Uransa aikana Pete on toiminut asiantuntija- ja johtotehtävissä useissa yrityksissä, kuten IBM, BasWare, Enfo, Atea ja Salomaa Group.

Työkseen Pete auttaa organisaatioita kehittämään toimintaansa ja palveluitaan tietotekniikan avulla. Hän tekee paljon käytännön tutkimustyötä uusien ja tulevien ratkaisujen osalta mutta myös perinteisten mallien toimivuuden ja toimintaympäristöjen muutostenhallinnasta.
Pete on oikea henkilö haastamaan nykytilaa, auttamaan viemään asioita eteenpäin, antamaan vastauksia kysymyksiin, motivoimaan tekemään asioita uudella tavalla ja tukemaan muutoksessa.

Miksi Tahto?

“Palvelun laatu, innovaatiokyky ja jatkuva kehittäminen ovat aina olleet avainasemassa, mutta viime vuosina myös PK-sektori on tullut tietoisemmaksi uusien palvelumallien ja teknologioiden tuomista eduista – myös tapa tehdä töitä on kaikkialla murroksessa. Tahto on asiakkaidensa kanssa yhdessä kehittyvä palvelutalo, jonka palvelut perustuvat uusien toimintamallien ja teknologioiden hyödyntämiseen jokaisen asiakassuhteen ollessa henkilökohtainen.

 Organisaation ja asiakaskunnan kasvaessa tarvitaan lisää kokemusta, verkostoa ja huolellista palvelukehitystä, jotta varmistetaan oikeiden tulevaisuuden teknologioiden valinta, paras asiakaskokemus ja oman tiimin innostuneisuus”, Pete kertoo.

Peten asiantuntijuus ja kokemus tuovat erinomaisen lisän Tahdon hallitukseen. Yhdessä viemme entistä vahvemmin eteenpäin sekä yritystämme että koko alaa.

Koko Tahdon porukka toivottaa Peten lämpimästi tervetulleeksi hallitukseen!

Tahto Group