Kuuuuultaaaaaa! Meistä tuli kultakumppaneita! - Tahto Group

Kuuuuultaaaaaa! Meistä tuli kultakumppaneita!

24.10.2019 Sanni-Kaisa Miettinen

Päätettiin laittaa sisäisesti mestaruusvaihdetta käyntiin ja kultahan se sieltä tuli.

Tahto kasvaa koko ajan ja niin se taitaa mennä, että nälkä kasvaa syödessä. Meillä asioiden kehittäminen on yrityksen DNA:ssa ja erityisesti tänä vuonna on puskettu monella eri osa-alueella taas eteenpäin. Olemme saaneet mm. uusia, mahtavia tahtolaisia mukaan porukkaamme. Joukkomme kasvaessa myös mahdollisuuksien määrä moninkertaistuu. Tämän vuoden positiivisen pöhinän ja eteenpäin menemisen yksi mukava lopputulos on Microsoftin kultakumppanuus.

Tahto on ylpeä Microsoft-kumppani

Olemme olleet Microsoftin hopeakumppaneita jo pitkään ja nyt saavutettu kultataso vahvistaa tätä yhteistyötä entisestään. Jokaiselle kumppanuustasolle on omat, tarkat vaatimuksensa, joiden saavuttaminen vaatii erinomaista taitotasoa monella eri alueella.

Olemme hyvin pilveen suuntaava IT-palvelutalo ja katseemme kohdistuu vahvasti tulevaan. Muuttaakseen nykytilaa on silti tunnettava myös historiaa, siksi asiantuntijuutemme toi meille kultakumppanuuden datacenter kompetenssista, eli sieltä palvelinmaailmasta. Me ymmärrämme eilispäivän realiteetit ja muutamme ne huomisen mahdollisuuksiksi.

Jatkamme työtämme Microsoftin kumppanina asiakkaidemme parhaaksi, uusimpia moderneja teknologioita hyödyntäen. Matka jatkuu…

Sanni-Kaisa Miettinen

Kun tietotyön asiantuntijalle ja Tahdon partnerille Sanni-Kaisalle iskee kausittainen neuloosi, kunnianhimon taso on vähintään yhtä korkealla kuin äänentaso kuoroharjoituksissa.