Tahdon kulttuuri toi Mikon takaisin kotiin - Tahto Group

Tahdon kulttuuri toi Mikon takaisin kotiin

1.11.2022 Tahto Group

Tahdolla toimintamme rakentuu kestäville suhteille, jotka perustuvat luottamukselle, avoimuudelle ja molemminpuoliselle kasvulle. Tämä periaate toimii niin asiakassuhteiden kuin ihmistenkin kohdalla. Tahdomme luoda kulttuurin ja ympäristön, jossa viihdytään pitkään – ja johon on mukava myös palata. Tästä erinomaisena esimerkkinä toimii uusvanha tahtolainen, Mikko Pirskanen.

Mikko Pirskanen palasi Tahdolle hyvillä fiiliksillä.

Mikko oli mukana ottamassa Tahdon ensiaskeleita Kuopiossa, kun toimitusjohtaja Lasse Miettinen vakuuttui Mikon osaamisesta ja palkkasi hänet ensimmäiseksi vakituiseksi työntekijäksi Kallaveden rannalle loppuvuodesta 2019. Kuopion toimisto kasvoi seuraavien kuukausien aikana ja Mikon seuraksi saatiin Miika Kuikka, Tuukka Miettinen ja Kuopion toiminnan kehittämisestä vastuun ottanut Pekka Hyvärinen.

Mikko työskenteli laajasti eri tehtävissä kahden vuoden ajan vastaten mm. Service Deskin arjen pyörittämisestä tiiminvetäjänä, asiakkaiden tukipyyntöjen hoitamisesta, asiakkuudenhoidosta ja projektien läpiviennistä. Vuoden 2021 lopussa Mikko päätti katsoa, miltä elämä Tahdon ulkopuolella näyttää ja lähti tuottamaan laitteiden elinkaaripalveluita selvästi isompaan organisaatioon. Nyt, reilun 10 kuukauden jälkeen Mikko palasi takaisin Tahdon väreihin Account Manager & Cloud Consultant -tittelillä.

”Tahdon ihmiset ja kulttuuri veti minua puoleensa ja paluu tuntui siksi tosi luonnolliselta. Huomaan, että kymmenessä kuukaudessa Tahdon toiminta on mennyt eteenpäin ja olen päässyt mukavasti heti käsiksi hommiin paluun jälkeen. Fiilikset on tällä hetkellä tosi hyvät! On mahtavaa päästä taas tekemään yhdessä töitä meidän asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.”

Pekka Hyvärinen fiilistelee Mikon paluuta ja Tahdon kulttuuria.

”Mahtavaa saada Mikko takaisin. Kun tulin itse Tahdolle vuoden 2020 alussa, meitä oli Kuopiossa neljä ihmistä – nyt meitä on jo 11. Inspiroivaa tässä on se, että Mikon tullessa takaisin, kukaan ei ole lähtenyt Kuopion toimistolta pois, ainakaan pysyvästi. On siis helppo sanoa, että Tahdon porukkaan liittyminen kannattaa, sillä siinä viihdytään ja siihen palataan!”

Voit lukea lisää Mikosta täältä.

Jos haluat kokea Tahdon kulttuurin omin silmin, voit jättää meille avoimen hakemuksen alla olevan painikkeen kautta!

Tahto Group