IT-tuki

Kun IT-tuessa sinua ja työntekijöitäsi palvelee aina tuttu asiantuntija ja aito ihminen, niin arki toimii kuin rasvattu eivätkä ongelmatilanteet pilaa päivääsi.

Print

Mikrotukea, atk-tukea vai mitä se nyt onkaan? Me teemme sitä ATK:ta

Atk-tuki, mikrotuki, järjestelmäasiantuntija, Help Desk. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja meidän tehtävä on huolehtia, että nämä palvelut toimivat.

Kysy lisää

Autamme arjessa!

IT-tukipalveluissa huolehdimme, että työntekijäsi saavat palvelua nopeasti, työt eivät keskeydy it-ongelmia takia kohtuuttoman pitkiksi ajoiksi sekä opastamme ja tuemme heitä pärjäämään tietotekniikan arjessa.

Kysy lisää
it-tuki

Me Tahto Groupissa olemme teidän it-osasto. Asiakaspalvelumme vastaa yhdestä numerosta ja palvelua saat heti. Autamme etänä, tulemme paikalle ja vastaamme, että ongelmat ja toimeksiannot tulee ratkaistua laadukkaasti. Me rakastamme tyytyväisiä asiakkaita!

it-tuki2

Palvelun laatu ratkaisee yhteistyön pituuden, ei sopimukset

Meiltä saat sinun organisaatiosi tarpeen mukaiset tukipalvelut. Meidän palvelumallit ovat joustavia. Voit antaa IT-tukipalvelut meidän hoitoomme kiinteällä veloituksella tai perushinnoittelulla. Silti saat tukipalvelut aina sovitun vasteajan mukaan ja ilman pitkiä määräaikaisuuksia. Kysy siis lisää!

Kysy lisää

Soita vaikka heti

010 320 7780

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *