IT-johtamispalvelumme - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Ymmärrä ja hyödynnä digitalisaation tuomat edut IT-johtamispalveluidemme avulla.

Elämäntehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään digitalisoituvassa maailmassa. Uudet modernit ratkaisut ja pilvipalvelut mahdollistavat paljon, mutta mistä kannattaa lähteä liikkeelle?

IT-johtamispalveluidemme avulla saat selkeän käsityksen organisaatiosi nykytilasta. Tunnistamme tärkeimmät kehityskohteet, laadimme sovituille toimenpiteille tiekartan ja varmistamme jatkuvilla palveluillamme, että muutokset toteutuvat ja ovat liiketoimintasi tahtotilan mukaisia!

Miksi Tahdon IT-johtamispalvelut?

Digitalisaatio on iso muutos ja mahdollistaa paljon.

Autamme sinua näkemään sen kaikki mahdollisuudet.

Tahto auttaa, kun omat resurssisi ovat rajalliset tai taitoa tarvitaan lisää.

Jos organisaatiosi oma osaaminen ei ole riittävällä tasolla tai tarvitsette lisäkäsiä vahvistamaan olemassa olevaa tiimiä, tulemme paikalle.

Autamme sinua rakentamaan peruspilarit kuntoon, jotta voit hyödyntää digitalisaatiota paremmin.

Emme asenna Ladaan Ferrarin moottoria, vaan varmistamme, että IT-ympäristönne rakentuu tukevalle ja skaalautuvalle pohjalle.

Mikä on sinun Tahto-tilasi?

Jos olet tilanteessa, jossa haluat hyödyntää digitalisaatiota liiketoimintasi kehittämisessä, mutta et tiedä mistä aloittaa, lue lisää alta.

Pilvitransformaatio

Haluan kohdistaa resurssini kehittyvään IT-ympäristöön vanhan ympäristön ylläpidon sijasta.

Microsoftin pilvipalvelut mahdollistavat asioita, joista vain suuryritykset pääsivät nauttimaan vielä muutamia vuosia sitten. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan IT-ympäristösi pilvitransformaation hallitusti, askel askeleelta.

Tietohallintopäällikkö palveluna

Haluan, että tietohallintomme on toimiva kokonaisuus, jonka onnistuneeseen johtamiseen tarvittavat resurssit saadaan vaivattomasti.

Toimimme asiakkaidemme tukena liiketoimintalähtöisen IT:n ja tietohallinnon johtamisessa. Varmistamme IT:n jatkuvuuden ja huolehdimme, että jokainen IT-kehityshanke on askel oikeaan suuntaan.

Tietoturvapäällikkö palveluna

Haluan ymmärtää organisaationi tietoturvan nykytilan ja varmistaa, että toimintaympäristömme on jatkuvasti tietoturvallinen.

Sertifioidut tietoturva-asiantuntijamme toimivat organisaatiosi johdon tukena tietoturvan hallinnassa. Autamme tunnistamaan mahdolliset puutteet tietoturvassa ja varmistamme, että aukot tilkitään huolella.

Tietojohtaminen palveluna

Haluan kehittää organisaationi toimintaa oikea-aikaiseen tietoon perustuen.

Autamme sinua johtamaan organisaatiotasi tiedolla. Kartoitamme organisaatiosi tietovarannot ja luomme hallintamallin, jonka avulla pystyt tekemään tiedolla johdettuja päätöksiä olettamusten sijasta. Kun teet parempia päätöksiä, liiketoimintasi voi paremmin.

Teemme digitalisaatiosta sinulle arkisen asian.

Auttaminen on intohimomme

Digitalisaation hyödyntäminen on yksi tärkeimmistä yritysten menestyksen tekijöistä, joten me toimimme vastuullisesti ja avoimesti. Tämä on meille enemmän kuin bisnestä.

Tämä on meidän elämäntehtävämme.

Annamme osaamisemme käyttöösi

Harvalla PK-yrityksellä tai järjestöllä on mahdollisuutta hankkia sellaista osaamista, jota digitalisaatio ja moderni IT nykyään vaatii. Meiltä saat käyttöösi kokeneen asiantuntijan ja tiimin sellaisiin osa-alueisiin, johon oma aikasi tai organisaatiosi osaaminen ei riitä.

Kustannuserästä voimavaraksi - yhdessä

Joustavat palvelumallimme ja helposti lähestyttävät viitekehykset soveltuvat erinomaisesti juuri PK-yrityksille ja järjestöille, jotka ymmärtävät digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja jotka haluavat johtaa IT:tä ja digitalisaatiota liiketoimintalähtöisesti.

Asiakkaamme luottavat meihin

Lue case Green Building Partners

Case: Green Building Partners

Tukea ja näkemystä IT-asioihin

Microsoft 365, Tietoturva

Lue case Kalpa

Case: Kalpa

IT-ympäristön modernisointi toi tiedostot käyttöön pelimatkoillakin

IT-palvelut, Microsoft 365, Pilvisiirtymä

Lue case Munuais- ja maksaliitto

Case: Munuais- ja maksaliitto

IT:n kokonaiskuva ja kulut haltuun palveluita kehittämällä

IT-palvelut

Ota seuraava askel kohti digitalisaatiota

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

    • Pudota tiedostot tähän tai
      Max. tiedoston koko: 100 MB.
      • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.