Valvonta ja hallinta - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Valvonta- ja hallintapalvelut

Microsoft 365:n keskitetty hallinta mahdollistaa laitteiden, käyttäjien, sovellusten ja tiedon hallinnan vaivattomasti yhdestä hallintapaneelista.

Valvontapalvelut estävät virheiden eskaloitumista

Pilvipalvelut, kuten Microsoft 365, mahdollistavat laajamittaisen päätelaitteiden, tieto-omaisuuden, palvelimien, käyttäjien ja verkkojen valvonnan ja hallinnan. Tämän ansiosta pystymme reagoimaan virhetilanteisiin ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia organisaatioille ja työntekijöille.

Päätelaitteiden hallinta ja valvonta

Microsoft 365:n keskitetty hallinta mahdollistaa laitteiden, käyttäjien, sovellusten ja tiedon hallinnan vaivattomasti yhdestä hallintapaneelista.

Lue lisää keskitetystä laitehallinnasta

Palvelimien hallinta ja valvonta

Hallitsemme ja valvomme asiakkaidemme palvelinympäristöjä, olivat ne sitten täysin pilviympäristöjä tai hybridiympäristöjä, joissa hyödynnetään sekä pilvihallittavia että perinteisiä palvelinympäristöjä.

Olemme auttaneet lukuisia organisaatioita tekemään loikan perinteisistä toimistopalvelinympäristöstä pilvihallittuun palvelinympäristöön. Näin ollen asiakas on voinut keskittää resurssit vanhan palvelinympäristön korkeista ylläpitokustannuksista oman liiketoiminnan kehittämiseen. Ympäristön modernisointi on tuonut asiakkaillemme kustannussäästöjen lisäksi myös skaalautuvuutta, lisää tietoturvaa sekä kokonaisuuden hallintaa.

Voimme hallita myös asiakkaidemme nykyisiä palvelimia niiden elinkaaren loppuun saakka. Luomme palvelimien modernisoinnille tiekartan, jota seuraamalla asiakkaamme pääsee pilvihallittuun ympäristöön suunnitelmallisesti.

Pekka Hyvärinen

Liiketoimintajohtaja, vt. toimitusjohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää?

Jos haluat kuulla lisää keskitetystä hallinnasta tai muista palveluistamme, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä