Azure kapasiteettipalveluna - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Azure kapasiteettipalveluna

Microsoft Azure on Microsoftin avoin, julkinen pilvipalvelu. Azure toimii mainiosti esimerkiksi perinteisen kotimaisen konesalin korvikkeena; organisaatio voi hallinnoida Azuressa erilaisia liiketoimintaan keskeisesti liittyviä palveluita ja ratkaisuita, kuten esimerkiksi virtuaalipalvelimia, tietokantoja tai vaikkapa omia ohjelmistojaan. Azure toimii erinomaisesti myös perinteisenä tallennustilana.

Jätä perinteisten palvelimien pölyt taaksesi

Organisaatioiden ei tarvitse enää omistaa perinteisiä tietokantapalvelimia, vaan ne voivat vuokrata Azuresta tilaa juuri oman tarpeensa mukaan. Azure sisältää myös paljon kolmansien osapuolien tuotteita, joten Azureen pystyy rakentamaan käytännössä mitä tahansa.

Autamme organisaatioita siirtämään jo olemassa olevia palveluita Azure-ympäristöön. Autamme myös valitsemaan parhaat Azure-ratkaisut juuri asiakkaan tarpeisiin, sillä aina se oma, itse ylläpidettävä palvelinratkaisu ei ole paras vaihtoehto. Jos asiakkaamme kuitenkin haluaa hyödyntää jonkun kotimaisen konesalin kapasiteettipalveluita, voimme tarjota tähänkin hyvän vaihtoehdon laajan kumppaniverkostomme kautta. Hoidamme tarvittaessa koko prosessin aina kilpailutuksesta saakka.

Azure sovellusalustana ja tallennuskapasiteettina

Azure mahdollistaa pilven kautta paljon PaaS (Platform as a Service)-teknologian avulla. Organisaatio voi siis siirtää esimerkiksi liiketoimintasovelluksensa omalta palvelimelta Azureen ja ulkoistaa kapasiteetin ylläpidon Microsoftille. Näin ollen sovellukset voivat pyöriä turvallisesti ja saavutettavasti valmiiden sovellusalusteojen päällä.

Organisaatiot voivat käyttää Azurea myös perinteisenä tallennuskapasiteettina. Tallennustilaa voi vuokrata juuri organisaation tarpeen mukaan ja sitä voi skaalata suuntaan tai toiseen tarpeiden muuttuessa.

Virtualisoi resurssisi

Virtualisoinnin avulla parannat liiketoimintasi skaalautuvuutta ja vähennät yksittäisten palvelimien tai työasemien taakkaa. Voit säästää IT-kuluissa ja huoltotoimenpiteissä käyttämällä virtuaalialustoja perinteisten palvelimien sijaan.

Esimerkiksi työpöydän virtualisointi mahdollistaa vaativien ja / tai sensitiivistä tietoa sisältävien sovellusten käytön miltä tahansa laitteelta tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Tutustu työpöydän virtualisointiin

Pekka Hyvärinen

Liiketoimintajohtaja, vt. toimitusjohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai siitä, miten voisimme auttaa sinun organisaatiotasi, olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä