Hakusessa Suomen kovin Service Desk -tyyppi! (Helsinki & Kuopio) - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Hakusessa Suomen kovin Service Desk -tyyppi! (Helsinki & Kuopio)

Meillä kotimaassa monilla PK-yrityksillä ja järjestöillä on yhä käytössään luvattoman paljon paikallista konesali-infraa ja niissä sijaitsevia palveluja. Vaikka toistaiseksi elämme vielä rinnan Windows- ja Linux-palvelimia pyörittävän infran kanssa, olisi osa näistä helposti korvattavissa pilviratkaisuilla.

Me Tahdolla autamme asiakkaitamme siirtymään IT-infran ratkaisuissa julkipilven palvelukokonaisuuksiin ja hyödyntämään niiden koko potentiaalin. Työmme mahdollistaa asiakkaidemme kilpailukyvyn, joten vastuullisempaa IT-tehtävää on vaikea löytää!

Tuletko mukaan auttamaan meitä tehtävässämme?

Järjestelmäasiantuntija – millainen homma?

Service Desk -palvelu on toimintamme ydin. Palvelulla varmistetaan, että asiakkaidemme tietokoneet ja työkalut toimivat; kun arki sujuu IT-asioiden ympärillä mutkattomasti, eivät pelikaanit lentele turbiineihin. No toki ne sinne joskus lentävät, mutta ongelmatilanteet hoidamme aina nopeasti ja hallitusti.

Järjestelmäasiantuntijana vahvistat osaltasi loistavaa Service Desk -tiimiämme. Tuotamme palvelumme pääasiassa etänä ja työskentelemme hybridisti Helsingissä ja Kuopiossa sijaitsevilta toimistoiltamme sekä kodeistamme ja muilta etätyöpaikoilta. Palvelupyyntöihin reagoimme pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse, mutta tarvittaessa lähdemme myös asiakkaan luo.

Olemme erityisen ylpeitä taidostamme puhua samaa kieltä asiakkaidemme kanssa. Palvelemme siten, että meille on aina mukava soittaa – tyhmä olo ei tule, vaikka ongelma ratkeaisi pistokkeen seinään laittamisella tai sillä klassisella: – Oletko kokeillut jo, ratkeaisiko ongelma tietokoneen uudelleenkäynnistyksellä?

Oltaisiinko me hyvä mätsi?

Service Desk -työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa, ja on tärkeää, että asiakas on aina tietoinen palvelupyynnön statuksesta – siis siitä missä mennään. Toivommekin sinulta itsenäistä työotetta ja halua kantaa vastuuta työstäsi. Arvopohjastamme löytyvän yhdessä tekemisen mukaisesti ratkaisua ongelmatilanteisiin etsitään myös yhdessä.

Arvostamme aktiivista, kiinnostunutta otetta palveluidemme sekä laitehallintaratkaisujen kehittämiseen. Lisäksi katsomme eduksi perinteisiin palvelin- ja yritysverkkoympäristöihin liittyvän osaamisen.

diamond

Odotamme sinulta:

 • vahvaa Microsoft 365 -pilvipalveluiden tuntemusta,
 • kiinnostusta moderneja teknologioita kohtaan,
 • valmiutta työskennellä tukipalvelujen ykköstasolta aina vaativiin lähitukitehtäviin,
 • huippuluokan asiakaspalveluasennetta ja
 • suomen ja englannin kielen taitoa sekä
 • vähintään 3 vuoden kokemusta IT-tukitehtävistä.
award-medal

Tarjoamme sinulle:

 • vakaan ja kehittymistä tukevan urapolun.
 • mahdollisuuden kasvaa Microsoft-pilvipalveluiden asiantuntijaksi.
 • kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset edut (mm. polkupyöräetu).
 • rautaisella ammattitaidolla varustetun tiimin tuen – et jää töissä yksin.
 • huikean toimiston ja – jos viihdyt enemmän kotona – etätyöpisteen työlaitteet

Hae paikkaa!

Haluaisitko sinä olla uusi IT-ammattilaisemme?

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä tai viimeistään hakuajan päättyessä 16. helmikuuta.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtajamme Juha Keskitalo (‭+358 40 545 9851‬). Juha on parhaiten tavoitettavissa:

 • ma 29.1. klo 15–17
 • to 8.2. klo 15–17
 • ma 12.2. klo 14–16

Voit myös lähestyä Juhaa sähköpostitse juha.keskitalo@tahtogroup.fi