Työvälineet - Tahto Group

TYÖVÄLINEET

Tietokoneet ja IT-laitteet
  • hallittuna.
  • tietoturvallisena.
  • toimivana.
  • ajantasaisena.

  • HALLINTA
  • HANKINTA & ELINKAARI
  • TIETOTURVA

Tarjoamme yksinkertaisen, huolettoman ja vastuullisen mallin IT-laitteiden hankintaan, ylläpitoon sekä elinkaaren hallintaan.

Pidetään IT-laitteesi toimivina sekä turvallisina ja työntekijäsi hymyilevinä.

Seuraamme jatkuvasti laitteidesi toimintakykyä ja teemme tarvittavat korjaus- ja ylläpitotoimenpiteet ennen kuin ne ehtivät hyydyttää työntekijöidesi hymyt. Tehdään työpäivistä sujuvampia ja pidennetään laitteiden käyttöikää jopa vuosilla.

Varmistetaan onnistunut työpäiväkokemus toimivilla ja turvallisilla laitteilla.

Kestävän kehityksen periaatteiden mukainen elinkaarimalli on vastuullinen valinta.

Voimme tehdä yhdessä vastuullisia valintoja hankkimalla IT-laitteita aitoon tarpeeseen, varmistamalla niiden mahdollisimman pitkä käyttöikä ja kierrättämällä ne elinkaaren päässä kiertotalouden ratkaisuiden avulla.

Rakennetaan yhdessä kestävämpää tulevaisuutta.

Huolehdimme siitä, että IT-laitteesi on turvattuna ja suojassa missä ja milloin töitäsi teetkin.

Seuraamme ja raportoimme mitä laitteita yritykselläsi on käytössä, kuka niitä käyttää ja missä ne ovat menossa. Lupaamme, että laitteesi on hallittu ja turvattu riippumatta siitä, missä työskentelet.

Jätä laitehuolet meidän harteillemme.

 

Tutustu joustaviin palveluihimme laitteiden hankintaan ja hallintaan liittyen.

check-shield

Laitteiden hallintapalvelut

Varmistetaan, että IT-laitteistanne pidetään yhtä hyvää huolta kuin työntekijöistännekin.

Meidän tehtävämme on huolehtia, että yrityksesi työntekijöiden laitteet ovat aina suorituskykyisiä, ajantasaisia ja heidän työtehtäviinsä sopivia - näin vältämme turhia ongelmia ja katkoksia ihmisten työpäivissä. Laitteiden käyttöönotto ja muut asennukset ovat mutkattomia ja tapahtuvat nopeasti. Hallintapalvelumme automatiikka ja osaavat asiantuntijamme varmistavat, että IT-laitteenne ja sovelluksenne pysyvät aina ajan tasalla ja tietoturvallisena.

Me huolehdimme laitteittesi toimintakyvystä ja ajantasaisuudesta, sekä kaikesta niihin liittyvästä hallinnointityöstä. Kun laitehallinta on meidän käsissämme, sinun ei tarvitse keskittyä siihen.

laptop-launch

Laitteiden hankinta- ja elinkaaripalvelut

Hankitaan oikeat IT-laitteet oikeaan tarpeeseen ja huolehditaan niistä elinkaaren loppuun saakka.

Tarjoamme teille joustavat hankintamallit teille sopivien IT-laitteiden hankintaan. Voitte hankkia haluamanne IT-laitteet meiltä joko leasing-mallilla tai suoraostona. Me pidämme huolen siitä, että tiedätte jatkuvasti, mitä laitteita teillä on, kuka niitä käyttää ja missä ne menevät milloinkin. Seuraamme niiden suorituskykyä ja teemme tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että laitteet pysyvät huippukunnossa elinkaaren päätökseen saakka. Kierrätämme käytöstänne poistuvat laitteet tietoturvallisesti.

Laitteiden elinkaaripalvelumme on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Autamme sinua seuraamaan ja pienentämään hiilijalanjälkeäsi!

password-approved-1

Laitteiden tietoturvapalvelut

Pidämme huolen, että laitteenne ja liiketoimintanne on suojattuna lisääntyvien kyberuhkien varalta.

Torjumme tietokoneiltanne ja mobiililaitteiltanne virus- ja haittaohjelmia tietoturvapalveluidemme avulla. Pidämme sovelluksenne ja viestintänne suojattuna sekä vastaamme ohjelmisto- ja korjauspäivityksistänne automaattisesti kellon ympäri. Teemme tietoturvasta teille läpinäkyvää ja arkipäiväistä erilaisten monitorointi- ja raportointiratkaisuiden avulla. Tekniset tietoturvaratkaisumme luovat turvallisen pohjan teidän työskentelyllenne.

Tietoturva on yksi liiketoimintasi tärkeimmistä osa-alueista ja meidän on syytä huolehtia siitä yhdessä liiketoimintanne jatkuvuuden turvaamiseksi. Palvelumallimme on kehitetty torjumaan laitteisiinne kohdistuvia tietoturvauhkia.

Oletko valmis onnistumaan yhdessä?

Tahdomme kuulla lisää tarpeistasi. Muista, että yhdessä onnistuminen lähtee ensimmäisestä yhteydenotosta.

Kysy meiltä lisää

Palveluiden onnistunut käyttöönotto on selkeä ja sujuva prosessi.

Määritellään yhdessä yhteiset tavoitteet ja hankintamallit

Mietitään yhdessä, millaisia laitteita te tarvitsette ja mihin tarpeeseen ne tulevat. Oikein mitoitetut laitteet ja juuri tarpeisiinne sopivin hankintamalli auttaa saavuttamaan laitteille asetetut suorituskyky-, kustannus-, elinkaari- ja vastuullisuustavoitteet.

Otetaan laitehallinnan palvelut käyttöön vaivattomasti

Sinun ei tarvitse huolehtia laitteiden siirtämisestä keskitetyn hallinnan piiriin – me hoidamme kaiken siihen liittyvän. Saat mahdolliset uudet laitteet esiasennettuina ja käyttövalmiina. Käyttöönotto voidaan tehdä joko etänä tai paikan päällä teidän tiloissanne.

Varmistetaan laitteiden ja sovellusten toiminta ja turvallisuus joka päivä

Palveluiden käyttöönoton jälkeen seuraamme laitteittesi, sovellustesi ja tietoturvasi tilaa aktiivisesti. Reagoimme erilaisiin poikkeuksiin ja tarpeisiin nopeasti ja pidämme sinut aina ajan tasalla tilanteesta. Analyysimme ja kehitystoimenpiteemme auttaa pidentämään laitteidesi elinkaarta ja pienentämään hiilijalanjälkeänne.

Oikeat laiteratkaisut mihin tahansa tarpeeseen.

Olipa laitetarpeesi millaisia tahansa, löydämme yhdessä teille oikeat ja oikein mitoitetut ratkaisut. Varmistetaan yhdessä, että teillä on asiat kunnossa IT-laitteisiin liittyen.

Kerro meille tilanteesi, niin selvitetään yhdessä miten voimme auttaa teitä. Soita tai laita viestiä, niin jutellaan.

Jos haluat vielä jatkaa meihin tutustumista, niin alla muutama hyödyllinen linkki.

Tahto yrityksenä Asiakastarinat

Kerron sinulle laitepalveluistamme lisää todella mielelläni.

Haluatko keskustella teille sopivista laitepalveluista?

Jätä yhteystietosi, niin teen sinulle alustavan tarjouksen palveluistamme! t. Pekka

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.