Muut tuottavuustyökalut - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Microsoft 365:n muut tuottavuustyökalut

OneDrive, OneNote, Planner, Forms, Shifts… Microsoft 365 -palvelukokonaisuuteen sisältyy lukuisia muitakin sovelluksia Teamsin ja SharePointin lisäksi. Sähköiset kyselyt, digitaaliset muistiinpanot, yhteinen tehtävänhallinta, omat työtiedostot; Microsoft 365 -paketista löytyy ratkaisut näihinkin.

OneDrive

OneDrive on henkilökohtaisten työtiedostojen tallennuspaikka pilvessä. OneDrive pitää huolen siitä, että pääset käsiksi tarvitsemiisi tiedostoihin mistä ja milloin tahansa laite- ja paikkariippumattomasti. OneDriven synkronointiominaisuudet mahdollistavat tiedostojen työstämisen myös offline-tilassa. OneDriven avulla työntekijä voi varmuuskopioida oman koneensa työpöydän sekä kuvat ja tiedostot.

Ota OneDrive haltun koulutustemme avulla!

Valmennamme ja koulutamme asiakkaitamme OneDriven käyttöön. Asiakkaamme saavat koulutuksen avulla hyvät valmiudet ottaa OneDrive-hankinnastaan kaikki hyöty irti.

Tutustu koulutuksiimme

Muita sovelluksia

Planner

Kevyt tehtävänhallinnan sovellus, tarjoaa digitaalisen tuen tehtävien vastuuttamiseen, hallinnointiin ja seuraamiseen. Planneria on näppärä käyttää etenkin suoraan Teamsin kautta.

Forms

Luo helposti sähköisiä kyselyjä ja lomakkeita, työkalua voidaan käyttää niin sisäisiin kuin ulkoisiin tarkoituksiin, vaikkapa pikkujouluilmoittautumisiin tai asiakastyytyväisyyskyselyihin.

Microsoft Lists

Microsoft Lists tarjoaa keinon koota systemaattisesti yhteen tietoa, joka muuten helposti eläisi siellä täällä, sähköpostissa, muistiinpanoissa, chateissa, ties missä.

OneNote

OneNote on digitaalinen muistiinpanoväline sekä oman työn että tiimien työn tueksi.

Pekka Hyvärinen

Liiketoimintajohtaja, vt. toimitusjohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

OneDrive tehokäyttöön?

Mikäli haluat tietää lisää palveluistamme, autamme sinua mielellämme!

Ota yhteyttä