Moderni työ - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Moderni työ

Tiedostotyöskentely, sisäisen viestinnän välineet, ryhmätyöskentelyn työkalut ja tavat, yhteistyöalustat erilaisten sidosryhmien kanssa - monesta eri osa-alueesta koostuva moderni työ kehittyy jatkuvasti. Toimiva tiedon saavutettavuus, sen jakaminen ja yhteisen tekemisen puitteet antavat organisaatiolle toimivan ja vankan pohjan, jolle rakentaa toimiva modernin työn kokonaisuus.

Samojen asioiden äärellä sijainnista riippumatta

Työtä tehdään yhä enemmän paikka- ja aikariippumattomasti: toimistolla, kotikonttorilla, kahvilassa, missä tahansa. Kun tiedostot, viestintä ja ihmiset ovat hallitusti pilvessä, työskentely yhdessä on näppärää, vaikka työryhmän jäsenet olisivatkin fyysisesti eri paikoissa.

Tutustu Microsoftin tuottavuussovelluksiin

Sisäisen viestinnän ja ryhmätyöskentelyn työkalut

Kuka sanoi mitä ja milloin? Miten tiedotan tämän koko organisaatiolle? Missä sen tiedoston viimeinen versio olikaan? Kuka lupasikaan tehdä tämän tehtävän? Oikein rakennettu ja koulutettu Microsoftin tuottavuussovellusten kokonaisuus korvaa sähköpostien, puheluiden ja whatsappin kakofonian.

Lue, miten Kuluttajaliitto selkeytti sisäistä viestintäänsä

Koulutusten avulla uusi arki haltuun

Koulutamme ja valmennamme asiakkaitamme Teamsin, SharePointin ja muiden Microsoft 365 -työkalujen osaajiksi. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään käytössään olevia työkaluja tehokkaasti ja tietoturvallisesti.

Lue lisää koulutuksistamme

Askeleet kohti modernia työn tekemistä

iris-scan

Nykytilan ja kehityskohteiden kartoitus

Kartoitamme organisaation modernin työn nykytilan ja tunnistamme kehityskohteet.

head-idea

Suunnittelu ja konseptointi

Hahmotellaan tavoitteet modernissa työssä ja sunnitellaan Microsoftin tuottavuustyökalujen käyttö organisaation toiminnan tukena. Luomme tässä vaiheessa myös ensimmäisen version Microsoft 365 -pelikirjasta.

e-learning-book-laptop

Käyttöönotto ja koulutukset

Otetaan työkaluja ja toiminnallisuuksia hallitusti käyttöön pelikirjan mukaisesti. Koulutukset ja muutosvalmennukset ovat suuressa roolissa käyttöönottovaiheessa.

Modernin työn sovellukset ja palvelut

tahto-teams

Teams

Microsoft Teams kokoaa ihmiset ja työn yhteen. Teamsin avulla organisaatio mahdollistaa selkeämmän sisäisen viestinnän, tehostetun tiimityön ja sujuvamman toiminnan.Teams voi toimia käyttäjälle olennaisten sovellusten yhteen kokoavana työpöytänä.

Lue lisää

tahto-sharepoint

SharePoint

SharePoint tarjoaa kustannustehokkaan ja verrattain helposti käyttöönotettavan alustan organisaatioiden viestinnälliselle tai toiminnalliselle intranetille sekä monipuolisen ratkaisun tiedostojen hallinnalle.

Lue lisää

weather-app-cloudy

Muut Microsoft 365 -tuottavuustyökalut

OneDrive, OneNote, Planner, Forms, Shifts… Microsoft 365 -palvelukokonaisuuteen sisältyy lukuisia muitakin sovelluksia Teamsin ja SharePointin lisäksi. Sähköiset kyselyt, digitaaliset muistiinpanot, yhteinen tehtävänhallinta, omat työtiedostot; Microsoft 365 -paketista löytyy ratkaisut näihinkin.

Lue lisää

e-learning-book-laptop

Pelikirjat

Microsoft 365 -pelikirjaan kootaan organisaation modernin työn sovellusten kokonaisuus, niiden käyttötarkoitukset ja -tavat, vastuuhenkilöt sekä työn tekemisen parhaat käytännöt ja yhteiset pelisäännöt.

Lue lisää

office-employee

Tiedostojen hallinta

Tiedostojenhallinta, sen välineet ja toimintamallit ovat keskeinen osa modernia työtä. Tiedostojenhallintaa voidaan tehdä niin SharePointissa, Teamsissa kuin OneDrivessa riippuen käyttötarkoituksesta.

Lue lisää

team-chat

Koulutukset

Usein koulutukset ovat osa erilaisia käyttöönotto- ja kehitysprojekteja, mutta tarjoamme myös yksittäisiä koulutuksia tai koulutuspaketteja. Koulutusten kautta varmistamme, että henkilöstön osaaminen on hyvällä tasolla ja työkaluista saadaan tehot irti.

Lue lisää

Pekka Hyvärinen

Liiketoimintajohtaja, vt. toimitusjohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Moderni työ haltuun

Jos olet kiinnostunut modernin työn ratkaisuistamme ja haluat tietää, kuinka voimme auttaa sinun organisaatiotasi, voit olla yhteydessä Pekkaan!

Ota yhteyttä