Tulostimet - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Pilvihallittu tulostus

Tulostusratkaisut nähdään usein esteenä pilveen siirtymiselle. Asia ei kuitenkaan ole näin, vaan modernit, pilvihallitut tulostusratkaisut tuovat organisaatiolle joustavuutta ja tietoturvaa.

Tulostukselle on paikkansa myös modernissa työympäristössä

Vaikka modernin IT-ympäristön dokumentit käsitelläänkin pääasiassa pilvipalveluissa, tulostusratkaisuille on edelleen paikkansa toimistoympäristössä. Vaikka digitaaliset allekirjoitukset ja biometriikka ovatkin yleistymässä, esimerkiksi sopimuksiin liittyvä dokumentaatio printataan usein edelleen klassisesti paperille.

Paikka- ja aikariippumatonta tulostusta

Printix-pilvitulostus mahdollistaa turvallisen tulostuksen mistä ja miltä laitteelta tahansa. Tulostaminen hoituu laiteriippumattomasti ilman tarvetta omalle tulostuspalvelimelle tai jatkuvalle painille ajureiden kanssa. Printix mahdollistaa myös helpomman tulostuksen raportoinnin, jolloin organisaatio saa kerättyä tulostusdataa esimerkiksi PowerBI-järjestelmään analysointia varten.

Pidä huoli tulostuksen tietoturvasta

Tulostukseen liittyy kuitenkin tietoturvariskejä, varsinkin avokonttoriympäristössä. Tulostuksen ja varsinaisen tulosteiden noutamisen välille voi mahtua kaikenlaista, jonka aikana tulosteet voivat kadota tulostimelta vääriin käsiin. Turvatulostus ratkaisee tämän ongelman: käyttäjä vapauttaa omat tulosteensa tulostimen äärellä tulostusjonosta esimerkiksi PIN-koodilla, jolloin hän saa napattua omat printtinsä suoraan itselleen.

Pekka Hyvärinen

Liiketoimintajohtaja, vt. toimitusjohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Haluatko kuulla lisää pilvihallituista tulostusratkaisuista?

Jos haluat lisätietoja liittyen pilvihallittuihin tulostukseen tai tulostamisen tietoturvaan liittyen, autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä