Juha Keskitalo - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Juha Keskitalo

Juha on henkisesti ikuinen lappilainen, jonka mielen rauha kumpuaa luonnosta, hyvästä ruoasta ja uusista kokemuksista.

Itseä kuvaava lause: ”You don’t know how strong you are until being strong is the only choice you have”

Vastuualueet: Vastaan Tahdolla operatiivisesta toiminnasta, siitä että Tahtolaisilla on mukava tehdä töitä. Pidän huolen, että asiakkaamme saavat laadukkaita palveluita ja olen itse myös mukana tekemässä tulosta. Olen mukana IT johtamispalveluiden tiimissä ja autan omalla osaamisellani asiakkaita heidän IT muutosten keskellä.

Vahvuudet: Olen tehnyt IT töitä monesta eri näkökulmasta, mikä antaa laajan ja kattavan näkökulman tekemiseen ja muutoksen toteuttamiseen. Ymmärrän liiketoimintaa ja keskustelen sujuvasti IT asioista muillakin kuin ihmeellisillä IT termeillä. Tuon rauhallisuutta ja systemaattisuutta omalla tekemiselläni ja olemuksellani kiireisiinkin hetkiin.

Intohimot työn ulkopuolella: Rakastan matkustamista, mutta myös mökkeily ja kotoilu sopivat hyvin työn vastapainoksi. Tykkään tehdä hyvää ruokaa, joka joskus saattaa viedä pitkiäkin aikoja vapaista. Eräretkeily, kalastus ja golf ovat myös asioita joiden parissa viihdyn.

040 545 9851

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

24.6.2021 Tietoturva

Onko ok, jos ette pääse käsiksi IT-järjestelmiinne kolmeen päivään?

Tietoturva on ajoittain esillä näkyvästikin, ja silloin aiheen ympärillä pöhistään. Nyt ei ole tapahtunut ehkä uutiskynnystä ylittävää tietoturvatapahtumaa lähiaikoina. Onko siis niin, että tietoturvauhat ovat pienentyneet tai ne eivät koske teidän yritystänne / järjestöä?   Tietoturvauhat ovat uusi musta – aina muodissa Tietoturvauhat ovat koko ajan olemassa, ne eivät vähene. Ja kyllä, ne voivat osua myös teidän arkeen. […]

Lue kirjoitus