Elisa Koivunen - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Elisa Koivunen

Elisa on imatralaistunut savonlinnalainen, joka nauttii asiakkaiden kohtaamisesta ja muuttuvista tilanteista. Elisa on äärimmäisen eläinrakas ja häntä voikin ilahduttaa parhaiten kissakuvilla. Vaikka Elisa on luonteeltaan energinen, hänen lempivuodenaika on pimeä ja sateinen syksy.

Itseä kuvaava lause: Tyyni meri ei opeta sinua taitavaksi purjehtijaksi.

Vastuualueet: Tehtäväkenttäni on aika monipuolinen. Autan asiakkaitamme hyödyntämään Microsoft 365 tuotteita arjen sujuvoittamisessa. Pidän käyttäjäkoulutuksia ja -valmennuksia, toimin fasilitoijana yhteisten pelisääntöjen luomisessa sekä sparraan sisäisen viestinnän ja kulttuurin kysymyksissä liiketoiminnan tarpeista käsin. Asiakastyön lisäksi osallistun sisäiseen kehittämiseen mm. palveluiden tuotteistamisen ja konseptoinnin osalta.

Vahvuudet: Liiketoimintaymmärrys, muutosjohtamisen tuki ja toimintamallien lempeä kyseenalaistaminen. Nämä oikeastaan muodostavat yhdessä aika hyvän kokonaisuuden. Aina asiakkaalle palvelua tuottaessani haluan ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Totuttuja toimintamalleja on usein hyvä vähän kyseenalaistaa, jos halutaan saada muutosta aikaiseksi. Ja kun halutaan saada muutosta aikaiseksi, vaatii se laadukasta muutoksen johtamista.

Sertifikaatit: Edellisessä työpaikassani sain silloiselta tiiminvetäjältä kunniasertifikaatin, jossa luki ”Lammiomaisesta otteesta haastavissa tilanteissa, projektinhallintamallin ja liiketoiminnan periksiantamattomasta kehittämisestä sekä asiakkaiden ja kollegoiden luotettuna ja arvostettuna kumppanina toimimisesta.” Tämä on sellainen sertifikaatti, mitä ei teknistä terminologiaa opiskelemalla voi saavuttaa ja olen siitä hyvin ylpeä.

Intohimot työn ulkopuolella: Jännityskirjojen lukeminen ja matkustelu kotimaassa sekä ulkomailla. Oikeastaan suhtaudun intohimoisesti kaikenlaisiin seikkailuihin, jos niitä voi toteuttaa hyvässä seurassa. Nautin myös itseni kehittämisestä ja haastamisesta, oli se sitten jonkun uuden taidon opettelu tai oman persoonallisuuden ja käytöksen analysointi erilaisissa tilanteissa.

040 509 9762