Antti Pikkarainen - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Antti Pikkarainen

Antilla on pitkä kokemus korkean vaatimusten IT-järjestelmistä erilaisissa rooleissa. Puolustusvoimissa opitun päämäärätietoisuuden ja humanistisen maailmankatsomuksen yhdistelmänä syntyy haastavien ATK-kokonaisuuksien ratkaisija, joka on aina ihmisen puolella.

Itseä kuvaava lause: ”Jos et aseta itsellesi päämäärää, pysyt paikallasi tai taannut.” – Paavo Nurmi

Vastuualueet: IT-johtamispalveluiden tiimissä autan asiakkaita erityisesti tietohallintoon ja tietoturvaan liittyen.

Vahvuudet: Projektimainen työskentely, jossa tarpeiden, resurssien ja mahdollisuuksien paloista tehdään paras ratkaisu. Ymmärrän digitalisaation mahdollisuuksia ja rajapintoja laajasti. Kyse on aina ihmisestä, jota teknologia auttaa; tekniikka mukautuu, ei ihminen.

Intohimot työn ulkopuolella: Perhe-elämästä nauttiva metallimusiikin suurkuluttaja, jolla iskee ajoittain vastustamaton tarve kuvataiteiluun. Siniset ajatukset jalostuvat koiran kanssa liikkuessa, metsätöissä, pihamaalla möyriessä ja joutenollen haaveillen.

040 556 0068

Uusimmat kirjoitukset

Kaikki kirjoitukset

26.3.2024 Tietoturva

Mikä ihmeen salasanaton kirjautuminen – Ovatko IT-ammattilaiset johtaneet vuosia harhaan? 

Pitkä, vaikea ja monimutkainen salasana, tämä on ollut hyvin keskeinen viesti IT-ammattilaisten suunnalta jo vuosia. Nyt on alettu puhumaan salasanattomasta kirjautumisesta ja tietokoneelle olisikin parempi kirjautua lyhyellä PIN-koodilla, kuin kunnon salasanalla. Mitä ihmettä, mikä tässä ei nyt täsmää?  On aivan totta, että monimutkainen salasana on ollut suojauksen yksi tärkeimmistä asioista. Ja on myös totta, että […]

Lue kirjoitus

3.3.2023 Tahto

Digitaaliset työvälineet toimivat myös perehdytyksen tukena

On tärkeää muistaa, että perehtyminen on tärkeä asia. Organisaatio voi epäonnistua monissa yksityiskohdissa, mutta suunniteltu ja toteutettu perehdytys on aina hyvä!  Uuden työntekijän perehtyminen tunnistetaan yhdeksi keskeisimmistä asioista hyvän työsuhteen muodostumiselle. Olen itse ollut perehdyttämässä, tai ainakin siinä mukana, erilaisissa rooleissa. Nyt kun olen jälleen itse perehtyjänä, ajattelin jakaa muutaman ajatuksen tähän liittyen. Kirjoitus pohjautuu […]

Lue kirjoitus