Verkkolaitteet - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Verkkolaitteet

Varmistamme, että asiakkaillamme on toimivat verkkoyhteydet, jotka tukevat tehokasta työskentelyä. Verkkojen häiriöajat jäävät minimiin älykkäiden valvonta- ja hallintatyökalujen ansiosta. Ajantasaiset verkkolaitteet takaavat, että kyberrikolliset eivät pääse käsiksi arkaluontoisiin tietoihin ja työtä voidaan tehdä tietoturvallisesti.

Tutustu tietoverkkoratkaisuihimme

Verkkolaitteet

Verkkolaitteiden päivityksestä tulee huolehtia samalla tavoin, kuin tietokoneiden ja älypuhelintenkin päivityksistä. Jos organisaatio käyttää elinkaarensa lopussa olevia verkkolaitteita, joihin ei ole saatavilla enää päivityksiä, se altistaa itsensä verkkohyökkäyksille. Laitteen ohjelmistoon jää päivitysten puuttuessa aukkoja, joita kyberrikolliset voivat hyödyntää omiin tarkoituksiinsa. Pahimmillaan hyökkääjä voi päästä hallintasivulle saakka ilman salasanoja ja istuttaa järjestelmään haittaohjelmia.

Voimme hallita asiakkaidemme verkkolaitteita Managed Infra -palvelumme avulla. Luomme pilvihallinnan avulla läpinäkyvyyttä IT-ympäristön laitteiden nykytilaan ja tietoturvaan sekä automatisoimme toistuvia prosesseja, kuten päivitysten hallintaa ja varmistuksia.

Pekka Hyvärinen

Kasvujohtaja

040 043 7907

pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

Kaipaako organisaatiosi apua verkkoyhteyksien kanssa?

Jos organisaatiossasi on tarve verkkoratkaisuiden päivittämiselle esimerkiksi toimiston muuton vuoksi, voimme auttaa!

Ota yhteyttä