Tietokoneet ja älypuhelimet - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Tietokoneet ja älypuhelimet

Toimivat tietokoneet ja mobiililaitteet ovat nykyaikaisen toimistotyön tekemisen elinehto. Toimitamme asiakkaillemme mm. Dellin, Lenovon, HP:n, Samsungin ja Applen laitteet käyttöön tarvittaessa valmiiksi asennettuina. Varmistamme, että kauttamme hankitut työasemat ja mobiililaitteet ovat aina ajan tasalla ja niiden tietoturva on kunnossa.

Laitteet asiakkaan tarpeisiin

Periaatteisiimme kuuluu, että toimitamme asiakkaillemme sellaiset laitteet, jotka aidosti palvelevat juuri heidän työtään parhaalla mahdollisella tavalla. Kartoittamalla asiakkaan nykytilanteen ja tavoitteet lisäämme sekä omaa, että asiakkaan ymmärrystä ja pystymme näin yhdessä luomaan heille aidosti toimivan laitekokonaisuuden.

Kokonaisvaltaista hallintaa läpi elinkaaren

Keskitetty Microsoft 365:n mahdollistama hallintamallimme takaa organisaatiolle täyden läpinäkyvyyden laitteisiin, niiden elinkaareen sekä niiden käyttäjiin. Kun laitteet ovat elinkaarensa päässä, me hoidamme niiden tietoturvallisen kierrätyksen ja toimitamme uudet laitteet vanhojen tilalle. Keskitetty hallinta mahdollistaa myös hankintojen ja kustannusten ennakoinnin ja vapauttaa resursseja muihin, organisaation liiketoiminnan kannalta tärkeämpiin tehtäviin.

Hallittu päätelaitteiden hankinta ja hallinnointi selkeyttää organisaation toimintaa ja takaa yhtenäisen työskentely-ympäristön kaikille työntekijöille. Mallimme mahdollistaa myös laitemäärän skaalautumisen nopealla aikataululla, jolloin esimerkiksi uudet työntekijät saavat kaikki tarvittavat laitteet toimintakuntoisina heti ensimmäisenä päivänä. Työasemien ohjattu käyttöönotto onnistuu Microsoft Autopilotin ansiosta todella helposti, jolloin laitteiden kanssa painimiseen käytetty aika jää minimiin ja tuottava työ voi alkaa välittömästi.

Lue lisää keskitetystä hallinnasta

Tahdon laitehallintamalli

Tahdon laitehallintamalli tarjoaa useita etuja verrattuna malliin, jossa uudet laitteet hankintaan yksittäin lähimmästä kodinkoneliikkeestä ja päivitykset asennetaan yksi kone kerrallaan.

Uusien laitteiden hankinta palveluna: +

Joustavat hankintamallit: +

Laitteiden elinkaaren hallinta: +

Laitteiden keskitetty hallinta: +

Laitteet jatkuvasti ajan tasalla ja tietoturvallisia: +

Skaalautuvuus tarpeen mukaan: +

PC vai Mac, iOS vai Android?

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin laitetaan teidänkin organisaationne laiteasiat viimeisen päälle kuntoon.

  • Pudota tiedostot tähän tai
   Max. tiedoston koko: 100 MB.
   • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  • Usein kysyttyä

   Pekka Hyvärinen

   Liiketoimintajohtaja, vt. toimitusjohtaja

   040 043 7907

   pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi

   Onko organisaatiollasi tarve laitteiden uusimiselle?

   Jos haluat hankkia yrityksellesi laitteet joustavilla hankintamalleilla ja tarvittaessa esiasennettuna? Olemme täällä sinua varten!

   Ota yhteyttä