Microsoft Stream -videopalvelu päättyy - Hyödynnä kampanjamme Tahto Group

Murupolku-navigointi

Microsoft Stream -videopalvelu päättyy vuoden 2024 alussa – hyödynnä Tahdon kampanjatarjous ja toimi nyt!

Jo muutaman vuoden ajan Microsoft Teams-kokoukset ovat tallentuneet automaattisesti käyttäjiensä omille OneDrive-asemille tai SharePointiin. Ennen tätä kaikki Teams-tallenteet tallentuivat Stream-videopalveluun, jonka Microsoft on päättänyt lakkauttaa vuoden 2024 huhtikuussa.

Stream-palvelun päättyessä sinne aiemmin tallentuneet Teams-kokoustiedostot – esimerkiksi tärkeät kokoustallenteet ja koulutusvideot – tulevat linkkeineen lopullisesti poistumaan. Tiedostojen säilyminen kannattaa varmistaa toimimalla NYT!

Varmista tallenteiden säilyminen siirtämällä ne Stream (On SharePoint) -palveluun

OneDriven ja SharePointin varaan rakentunut Microsoft Stream on mahdollistanut SharePoint-tiedostojen hallinnan, käytäntöjen ja ulkoisen jakamisen toiminnallisuuksien hyödyntämisen myös videoille ja kokoustallenteille. Näin tapahtuu myös jatkossa, sillä tutun Stream-palvelun korvaa pian uusi Stream (On SharePoint) -palvelu.

Hyvä uutinen muutoksen keskellä on se, että Stream-palveluun tallentuneet tiedostot on mahdollista säilyttää siirtämällä ne uuteen Stream (On SharePoint) -palveluun. Tämä tapahtuu Microsoftin julkaisemalla Migration Manager -migraatiotyökalulla, joka helpottaa ja nopeuttaa tiedostojen siirtämistä.

Tahdon asiakkaat ratkaisevat siirtymän kampanjahintaan – toimi nyt!

Tahto tarjoaa asiakkaidensa avuksi paketin, jolla tärkeiden Teams-tiedostojen, kuten kokoustallenteiden ja koulutusvideoiden säilyminen varmistuu edulliseen kampanjahintaan 390,00 € (alv 0%) (483,60€/ alv 24%).

Kampanjapaketti sisältää:

  1. Videoiden skannauksen Microsoftin Migration Manager -työkalulla*
  2. Skannausraportin läpikäynti asiakkaan kanssa (Teams-tapaaminen, kesto 0,5h sekä suunnitelma tiedostojen siirtämisestä)
  3. Migraatiosijaintien määritys (SharePoint-kirjasto ja/tai käyttäjien omat OneDrive-asemat) 
  4. Videoiden siirrot Migration Manager -työkalun avulla
  5. Viestintä henkilöstölle

*Mikäli siirrettäviä tallenteita todetaan skannauksessa huomattavan suuria määriä, laaditaan toteutuksesta uusi työmäärä- ja hinta-arvio.

Kampanjahinta koskee Tahdon IT-palveluiden asiakkaina olevia alle 50 hengen organisaatioita. Tätä suuremmille organisaatioille sekä uusille asiakkaillemme laadimme erillisen tarjouksen. Kampanjatarjouksen hyödynnät kätevästi laittamalla sähköpostia Sannille: sanni-kaisa.miettinen@tahtogroup.fi

Sanni-Kaisa Miettinen

Tietotyön asiantuntija, partner

040 722 7332

sanni-kaisa.miettinen@tahtogroup.fi

Soita minulle, jos haluat lisätietoja!

Kerron mielelläni lisää.

Soita minulle!