Meille töihin

Meille töihin

Tällä hetkellä avoimet paikat

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi.

Tahto Groupin perustajalla ja toimitusjohtajalla Lasse Miettisellä palaa sisäinen liekki. Tuota liekkiä ruokkii loppumaton halu auttaa Tahdon asiakkaita voimaan paremmin. Halu pitää Tahdon asiakkaat elinvoimaisena ja kilpailukykyisenä. Tuo roihu on palanut jo pitkään eikä se näytä mitään merkkejä hiipumisesta; päinvastoin liekkeihin läikkyy jatkuvasti bensaa, joka kasvattaa loimua jatkuvasti suuremmaksi. Palo roihuaa sillä tasolla, että se on tarttunut jokaiselle Tahtolaiselle, jotka taas levittävät sitä eteenpäin ympärilleen. Se on intohimoa.

Tahto

Tahto Group luo asiakkailleen helpompaa työelämää tuottamalla heille nykyaikaisia IT-palveluita. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki moderniin työntekoon tarvittavat elementit; tietokoneet, puhelimet, Microsoftin ohjelmistot, palvelinkapasiteetin, tietoverkot sekä tietotaidon kaikkien osa-alueiden parhaaseen hyödyntämiseen. Asiakkaitamme palvelee rautaisen ammattitaidon omaava IT-tuki sekä etä- että lähitukitehtävissä. Autamme asiakkaitamme myös sovittamaan IT:n keskeiseksi osaksi heidän strategiaansa, aivan kuten nykyaikana kuuluukin. Meidän mielestämme IT kannattaa nostaa pienestä tukitoiminnosta organisaation ydintoiminnan mahdollistajaksi ja boostaajaksi.

Asiakkaamme arvostavat asiantuntemustamme ja sitä, että olemme aidosti heidän puolellaan. Tunnemme asiakkaamme tarpeet ja tarjoamme palveluita noiden tarpeiden täyttämiseksi. Emme myy asiakkaillemme palveluita muutamien lisäeurojen toivossa jos olemme aidosti sitä mieltä, että asiakas ei saa palvelusta riittävästi lisäarvoa. Kasvamme asiakkaidemme kanssa yhdessä.

Asiakaspalvelua asiakkaan kielellä

Asiakaspalvelumme kivijalan rakentaa asiantuntemus ja syväosaaminen. Heti seuraavana kerroksena on kuitenkin tunne. Tahdon asiantuntijat ovat empaattisia ja ymmärtävät asiakasta.

“Ymmärrämme, että osa asiakkaista kavahtaa IT-jargonia. Tavoitteenamme on hoitaa jokainen yhteydenotto siten, että asiakkaalle jää hyvä mieli. Olennaista on, että asiakas ymmärtää koko ajan, mistä oikeasti on kyse”, kertoo palvelupäällikkö Mikko Pirskanen.

Tahto ei tarjoa asiakkailleen ainoastaan työvälineitä arjen helpottamiseen, vaan myös auttaa heitä saamaan niistä kaiken mahdollisen irti. Jokainen projekti aloitetaan tarkalla alkukartoituksella, jossa määritellään asiakkaan tarpeet ja nykytilanne. Näiden pohjalta luodaan tiekartta, jota seuraamalla varmistetaan mm. kustannustehokkuus, kulujen ennustettavuus ja parempi työntekijäkokemus. Tietotyön asiantuntijamme auttavat asiakkaita puristamaan käytössä olevista Microsoftin ratkaisuista kaiken hyödyn irti. Prosessia voi verrata esimerkiksi ajokouluun; eihän autoakaan pidä ajaa ilman ajokorttia!

Hyvä tyyppi, mikä se on?

Monessa työpaikkailmoituksessa haetaan sitä kuuluisaa Hyvää Tyyppiä, mutta monesti Hyvän Tyypin resepti jää hämärän peittoon. Tahdon näköisessä työntekijässä yhdistyy rautainen asiantuntijuus, empaattisuus, yhteistyökykyisyys ja pieni pilke silmäkulmassa.

“Olemme asiantuntijoita mutta emme tiukkapipoja. Monet työtehtävistä on mahdollista hoitaa etänä. Haasteet ratkotaan yhteistyössä ja virheistä opitaan. Työtä ja tulevaisuutta rakennetaan yhdessä. Minun oveni on aina auki ja henkilökohtaisiin haasteisiin etsitään aina ratkaisu”, Lasse Miettinen lupaa.

Myös tietotyön asiantuntija ja partneri Sanni-Kaisa Miettinen on samaa mieltä.

“Syy Tahdon perustamiselle on se, että asiakkaat halusivat uudenlaisen IT-palveluita tarjoavan toimijan. Toinen syy on se, että halusimme luoda itsellemme sellaisen työpaikan jossa viihdymme ja johon voimme kerätä ympärillemme sellaisia ihmisiä joiden kanssa on hyvä tehdä töitä. Kunnioitamme omaa porukkaamme ihan samalla tavalla kuin asiakkaitakin”.

Testaa, miten hyvin Tahdon kulttuuri sopii sinulle

Hyppää mukaan Tahdon tarinaan

Tahto Groupissa työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Työkaverit tuntuvat lähes perheenjäseniltä ja toimistolla vallitsee lämmin ja välitön ilmapiiri. Tahdolla työntekijät saavat olla sataprosenttisesti omana itsenään ja jokaista henkilöä arvostetaan nimenomaan ihmisenä ja yksilönä. Tässä tapauksessa myös suutarin lapsilla on kengät; työn tekeminen on joustavaa ja modernia. Hoidamme työn yhtä tehokkaasti niin konttorilla kuin kotitoimistollakin.

Hyppää siis mukaan Tahdon tarinaan! Tahdon toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa ja Helsingissä.

Tällä hetkellä avoimet paikat

Sales Consultant

Tietohallinnon asiantuntija

Järjestelmäasiantuntija

Business Lead Pilvi- & Infratiimiin

 Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi.

Tahtolaiset kertovat: Miksi Tahto?

“Ehdimme tehdä Lassen kanssa yhteistyötä kun olimme molemmat tahoillamme palkkatöissä muualla. Kun Lasse alkoi laajentaa yrityksensä toimintaa, oli itsestään selvää, että haluan hypätä kelkkaan. Tavanomaista työpäivää ei oikeastaan ole, sillä teen hyvin paljon erilaisia tehtäviä: konsultointia, palveluiden suunnittelua, tarjouksia, asiakaskäyntejä yms. Parasta Tahto Groupilla on hyvä tiimi, kivat työkaverit sekä mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät” -Jere

“Tahto Groupin arvomaailma ja tapa tehdä töitä paistoi läpi jo työpaikkailmoituksesta ja minulle tuli vahvasti se fiilis, että “Hei tämä haettu positio on kuin minulle luotu”. Mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä vastuunsaaminen yhdistettynä avoimeen organisaatiokulttuuriin sealed the deal for me. Tavanomainen viikkoni koostuu pitkälti asiakaskäynneistä, koulutuksista, teknisestä tuesta sekä asiakkaiden O365-ympäristöjen kehittämisestä ja erilaisista selvittelyistä. Parasta Tahto Groupilla on mielestäni avoimuus sekä vapaus kehittää itseään juuri siten kuin itse haluaa. Meillä ei tungeta ketään ennalta määriteltyihin laatikoihin tai vaadita turhia pönötyksiä.”  -Heini