Virtual Desktop-webinaari

Webinaari: Windows Virtual Desktop - työpöytäsi pilvessä

 

Miltä kuulostaisi kirjautua kotoa töihin virtuaaliselle työpöydälle, jossa kaikki yrityksen tiedostot ja työ, vaikka koko toimisto, voisi olla virtuaalisesti täysin kokonaan rakennettuna pilveen?

Oma sähköinen työpöytä, joka olisi saatavilla missä ikinä liikutkin… ja vieläpä tietoturvallisesti.

Maailma, jossa organisaatio ei välttämättä tarvitse enää omia työasemia on jo mahdollinen. Mikä parasta, se skaalautuu automaattisesti ja sitä käyttävät organisaatiot maksavat vain sen mukaan, miten he sitä todellisuudessa käyttävät.

Virtual Desktop Infrastructure (VDI) on teknologia, jonka avulla organisaatio voi virtualisoida oman työpöytäympäristönsä pilvipalvelimelle. Virtuaalinen työpöytä mahdollistaa mm. aika- ja paikkariippumattoman pääsyn omalle työpöydälle ja työympäristöjen monistamisen. Näin ollen esimerkiksi uusien työntekijöiden työskentely-ympäristöjen pystytys tapahtuu kädenkäänteessä.

VDI tarjoaa loppukäyttäjälle pääsyn omalle työpöydälleen tietoturvallisesti miltä laitteelta tahansa. Virtuaalinen työpöytä mahdollistaa myös esimerkiksi raskaiden ohjelmistojen pyörittämisen kevyemmilläkin tietokoneilla, sillä ohjelmistojen vaatima laskentateho saadaan pilvestä. Tämän ansiosta esimerkiksi suunnittelutyötä tekevät organisaatiot voivat saada merkittäviä kulusäästöjä edullisempien laitehankintojen myötä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan webinaariimme, jossa Tahdon pilviarkkitehti Jere Virta ja liiketoimintajohtaja Juha Kari esittelevät teknologiaa käytännössä ja kertovat sen mahdollisuuksista.

Pidämme webinaarin aiheesta torstaina 10.9.2020 klo 9.00-10.00.

Haluaisitko, että sähköistämme ja virtualisoimme seuraavaksi juuri sinun organisaatiosi työtä?

Ilmoittaudu webinaariin alla olevan lomakkeen kautta. Toimitamme osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.