Viestintäratkaisut ja yrityssähköposti

Webinaari asiakkaille kotitoimistolta, osaston viikkopalaveri hotellin aulasta ja henkilöstön koulutukset ilman matkustuskuluja – Toimivat viestintäratkaisut tehostavat aidosti positiivisella tavalla.

viestintaratkaisut

”Meillä porukka on aika paljon liikkeellä. Vähemmän sitä tulee toimistolla istuttua.” Me rakennamme toimivat etätyöratkaisut ja varmistamme yrityssähköpostin joka ei töki.

Istu junan, bussin, lossin tai vaikka raketin kyydissä. Keskusteluyhteyden pidät auki Tahto Groupin viestintäratkaisuilla – vaikka kuussa.*

*Planeettojen välisessä yhteyksissä voi esiintyä viivettä.

Kysy lisää

”Vuosittaiset matkustuskulumme ovat järkyttävät!”

Onko kuukausittainen seminaari kuitenkaan 6 tunnin junamatkan väärti? Kustannukset voivat olla huimat, mikäli seminaari onkin ulkomailla ja koko markkinointitiimille pitäisi hankkia lentoliput. Tahto Groupin viestintäratkaisuilla järjestät katkeamattomat palaverit, seminaarit ja webinaarit muutamalla klikkauksella.

Kysy lisää
viestintäratkaisut

Tahto Groupin viestintäratkaisut pohjaavat suosittuun Microsoft Office 365 tuoteperheeseen. Me varmistamme, että linja on auki, yrityssähköpostin joka ei töki, datasi on ehyttä, suojattua ja aina saatavilla missä ikinä oletkaan. Tarjoamme asiakkaillemme aina loppuun asti mietittyjä ratkaisuja. Huolehdimme, ettet maksa turhasta!

Luonnollisesti järjestämme teille myös mobiililiittymät kumppaniverkostomme kautta aina parhaaseen hintaan.

Toteutamme henkilöstöllesi joustavat ja toimivat viestintäratkaisut

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *