Valvonta & Hallinta

Valvottaako sinuakin öisin organisaatiosi varmistamaton data ja laitteisto? Meneekö työaikaanne hukkaan jatkuvien sovellus- tai verkko-ongelmien parissa. Oletko koskaan miettinyt paljon yksi hampaita kiristelty tunti maksaa?

Valvonta & Hallinta

”Ostoreskontramme tökkii säännöllisesti joka kuukausi. Siihen ei ole löydetty syytä ja laskemmekin joka kuukausi vähintään päivän hukkaan heitettynä työaikana.”

Kuulostaako tutulta? Maksimoi organisaatiosi työhön käyttämä aika Tahto Groupin valvonta –palvelulla. Kukapa haluaisi laskea joka kuukautiseen budjettiin hukkaan heitettyä työaikaa?

Kysy lisää

Päällä 24/7.

Valvonta -palvelu on päällä jokaisen päivän jokaisena hetkenä, ja voit varmuudella luottaa, että me tiedämme kun jotain on vialla, jo  ennen ensimmäistä puhelua.

Kysy lisää
IT Ammattilaiset Tahto Group

Valvo ja auditoi. Eheytä ja maksimoi. Ennakoimalla säästät työntekijöidesi aikaa ja pidät kulut kurissa. 

valvonta it

Auditoi ja paranna

Tahto Groupin valvonta -palvelulla paikannat ja ehkäiset ongelmakohdat jo ennen kun pullonkauloja syntyy. Eikö jatkuva verkon pätkiminen olekin ärsyttävää?

Kysy lisää

Eheytä ja maksimoi

Valvonta -palvelun mukana auditoit ympäristösi. Paikannat tietoturvariskit sekä työtä haittaavan datan pirstoutumisen. Maksimoi työaikasi – maksimoi luovuutesi.

Kysy lisää
Hidas verkkoyhteys ei ole standardia!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *

Ratkaise *