Microsoft Cloud Architect - Tahto Group

Murupolku-navigointi

Microsoft Cloud Architect

Haluatko olla kehittämässä asiakkaillemme moderneinta Microsoftin pilvipalvelua Suomessa? Tehtävänäsi on modernisoida asiakkaiden IT-infrastruktuureita. Viet asiakkaiden IT-ympäristöjä suunnitelmallisesti kohti Microsoftin pilveä ja hyödynnät julkisen pilven tuomia mahdollisuuksia osana asiakkaiden hybridiympäristöjä.

Muutama sana sinusta

Olet Microsoftin pilvipalveluihin syventynyt ammattilainen, joka haluaa rakentaa Tahtoon oman kädenjälkensä. Asiantuntijana kehität laaja-alaisesti PK-yritys- ja järjestöasiakkaidemme IT-ympäristöjä auttaen heitä saamaan parhaan mahdollisen lisäarvon uusista palveluista. Ymmärrät kokonaisarkkitehtuurin merkityksen ja kehitystiekarttojen rakentaminen on sinulle tuttua.

Haemme ensisijaisesti Cloud & Infra-tiimin tiiminvetäjää. Saat johdettavaksesi kasapäin ammattitaitoa ja intohimoa niin pilviteknologioita kuin jatkuvaa oppimista kohtaan. Jos sydämesi sykkii asiantuntijatyölle, niin hae paikkaa silti! Toimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti uusia Microsoftin pilvipalveluiden osaajia joukkoomme.

Mitä asioita etsimme hakemuksestasi?

Odotamme sinulta näyttöjä Microsoft 365 -palvelukokonaisuuden osaamisesta ja hallinnasta. Ymmärrät myös Azuren tuomat mahdollisuudet esimerkiksi tietoturvan ja kapasiteettipalveluiden saralla sekä perinteisten konesalien korvaajana. Sinulla on halua ja kykyä tehdä asioita myös kädet savessa ja johtaa tiimiä omalla esimerkilläsi. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti asiakkaiden kanssa ja olet kiinnostunut siitä, mitä he haluavat ja tarvitsevat. Haluat jatkuvasti kehittää omaa ja muiden tahtolaisten osaamista.

Mitä tehtävä tarjoaa?

Laaja-alaisissa ja vaihtelevissa tehtävissäsi työskentelet asiakkaittesi ja asiantuntijoiden parissa yrityksessä, jossa työntekijät ja asiakkaat viihtyvät vuodesta toiseen. Tahdolla välitetään aidosti työntekijöistä, jotta he voivat välittää asiakkaistaan. Pienemmässä IT-alan yrityksessä työtehtävät vaihtelevat laajasti ja pääset vaikuttamaan miten ja mitä teemme.

Hakuprosessi

Rekrytoinnin hoitaa Biisoni Group Oy ja toivomme, että otat tarvittaessa yhteyttä suoraan Biisonille rekrytointikonsultti Olli Tossavaiseen p. 050 3132017, olli.tossavainen@biisoni.fi. Käythän jättämässä hakemuksesi osoitteessa rekry.biisoni.fi. Hakuaika on 23.01.2021 asti. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

Tahto yrityksenä

Tahto elää ja hengittää julkisesta pilvestä. Olemme syntyneet pilviaikakaudelle ja auttanut yli 100 asiakasta saamaan hyödyn Microsoftin pilvipalveluista. Olemme Microsoftin Gold-tason kumppaneita ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Olemme tuotteistaneet Microsoft 365 -palveluita pitkälle osana IT-ympäristön selkärankaa ja modernin työn tekemistä. Vastaamme Microsoft Azuren avulla asiakkaidemme tietoturvaan, jatkuvuuteen ja sovellusarkkitehtuuriin liittyviin tarpeisiin. Pk-yritykset ja järjestöt saavat Tahdosta erinomaisen IT-kumppanin, joka tukee, kehittää ja kehittyy jatkuvasti.